Кабачки, тушковані з картоплею
![Кабачки, тушковані з картоплею Кабачки, тушковані з картоплею](/uploads/posts/2015-03/kabachki-tushkovan-z-kartopleyu_491.jpeg)
Рецепт тушкованої картоплі з кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю шаткуємо кубиками, викладаємо в сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо до прозорості. Моркву натираємо на крупній тертці, перець нарізаємо кубиками й викладаємо овочі до цибулі. Кабачки і картопля очищаємо, зрізаємо шкірку і подрібнюємо кубиками. Викладаємо їх до інших овочів, обсмажуємо, помішуючи, хвилин 10.
Додаємо в сотейник помідори, попередньо видаливши шкірочку і подрібнений часник, солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо пару хвилин, заливаємо сметаною, розведеної в 50 мілілітрах теплої води, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні хвилин 15. Потім розкладаємо тушковані кабачки по тарілках і посипаємо зеленню.
Рецепт тушкованих кабачків з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками. Картоплю і цибулю чистимо і шаткуємо соломкою. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Потім в глибоку каструлю наливаємо рослинне масло, ставимо на вогонь, висипаємо ріпчасту цибулю і трохи підсмажуємо. Потім додаємо моркву, нарізану кубиками болгарський перчик і томатний сік .
Потім всі підсолюємо і засипаємо шарами картоплю і кабачки. Все тушкуємо протягом 40 хвилин на невеликому вогні. Далі додаємо заздалегідь подрібненою зеленню кропу, перемішуємо і тушкуємо ще 20 хвилин. Готові тушковані кабачки перекладаємо на блюдо і подаємо на стіл.
Кабачки, тушковані з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
![Кабачки, тушковані з картоплею Кабачки, тушковані з картоплею](/uploads/posts/2015-03/kabachki-tushkovan-z-kartopleyu_742.jpeg)
Приготування
Мультиварку включаємо в мережу. На дно чаші наливаємо масло і викладаємо подрібнені кабачки, присипаючи їх спеціями. Зверху викладаємо нарізаний кубиками картопля, болгарський перець і шар з лука. Всі овочі накриваємо кружальцями помідорів. Потім посипаємо сіллю, додаємо за смаком імбир, каррі, кінзу і базилік. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо близько години. Ну, ось і все, тушкована картопля в мультиварці готова! Далі все перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Овочі, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-03/ovoch-tushkovan-v-smetan_111.jpeg)
Овочі, тушковані в сметані
Варіантів приготування такого простого страви, овочі, тушковані в сметані досить багато. У нашій статті ми пропонуємо вам парочку цікавих рецептів,
![Тушковані кабачки з овочами](/uploads/posts/2015-03/tushkovan-kabachki-z-ovochami_191.jpeg)
Тушковані кабачки з овочами
Кабачок - це дієтичний продукт, в сирому вигляді його практично не вживають. Його зазвичай варять, запікають, смажать і тушкують. Ось про останньому
![Овочеве рагу з баклажанами](/uploads/posts/2015-03/ovocheve-ragu-z-baklazhanami_511.jpeg)
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
![Кабачки з м'ясом](/uploads/posts/2015-03/kabachki-z-myasom_221.jpeg)
Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
![Кабачки з сиром](/uploads/posts/2015-03/kabachki-z-sirom_821.jpeg)
Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та
![Тушковані овочі в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/tushkovan-ovoch-v-multivarc_561.jpeg)
Тушковані овочі в мультиварці
В мультиварці можна зробити практично будь-яку страву, та й часу на приготування потрібно набагато менше, ніж на плиті. У сьогоднішній нашій статті