Баклажани з грибами
![Баклажани з грибами Баклажани з грибами](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-z-gribami_471.jpeg)
Баклажани по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо цікаве блюдо з баклажанів з грибами. Баклажани нарізаємо брусочками, гриби - товстими пластинами, чилі - соломкою, а цибулю з часником пюрируем за допомогою блендера.
На сковороду наливаємо 2 ст. ложки арахісової і 1 ст. ложку кунжутного масла. Обсмажуємо на цій суміші масел баклажани до золотистого кольору.
Змішуємо соєвий соус , оцет, крохмаль і цукор. Збиваємо все віночком 30 секунд. Цибулю з часником і гриби обсмажуємо до готовності і змішуємо з баклажанами. Поливаємо овочі і гриби підготовленої заправкою і посипаємо насінням кунжуту. Подаємо блюдо з гарніром з відвареного рису.
Баклажани з грибами і помідорами, тушковані в духовці
Інгредієнти:
Приготування
У жаровню наливаємо олію і обсмажуємо на ньому нарізані кільцями баклажани до золотистого кольору. Цибулю, часник і гриби швидко обсмажуємо і змішуємо з томатами у власному соку. Не забуваємо додати спеції за смаком. Тушкуємо гриби 10-15 хвилин.
Форму для випікання змащуємо маслом і викладаємо на дно частину баклажанів. Поверх розподіляємо частина грибної начинки і повторюємо процедуру до тих пір, поки гриби і баклажани не закінчаться. По черзі кожен шар посипаємо невеликою кількістю тертого сиру. Ставимо страву в духовку на 1 годину при 180 градусах, накривши фольгою. Потім знімаємо фольгу, висипаємо залишки сиру і готуємо все під грилем ще 10-15 хвилин. Баклажани, запечені з грибами під томатним соусом готові!
Баклажани, фаршировані грибами і сиром
Інгредієнти:
![Баклажани з грибами Баклажани з грибами](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-z-gribami_602.jpeg)
Приготування
Баклажани нарізаємо пластами і обсмажуємо з обох сторін. Гриби дрібно ріжемо і обсмажуємо до готовності. Часник і цибулю обсмажуємо, заливаємо томатами, додаємо чебрець, сіль і перець. Тушкуємо 20 хвилин. Отриманий соус виливаємо у форму для випікання.
У мисці змішуємо сир, молоко, зелений лук і гриби, додаємо сіль, перець, лимонний сік за смаком. Отриману суміш згортаємо в обсмажену баклажан, рулети з баклажанів з грибами кладемо в соус і випікаємо в духовці 25 хвилин при 200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Запечені баклажани з помідорами](/uploads/posts/2015-03/zapechen-baklazhani-z-pomdorami_381.jpeg)
Запечені баклажани з помідорами
Баклажани чудово поєднуються з різними овочами. Традиційно в різних закусках їх готують з томатами. І зараз ми розповімо, як зробити запечені
![Печені баклажани](/uploads/posts/2015-03/pechen-baklazhani_451.jpeg)
Печені баклажани
Баклажани, запечені в духовці, можна подавати до столу як самостійне блюдо, так і додавати їх різні салати і закуски. Давайте розглянемо кілька
![Баклажани в духовці з помідорами](/uploads/posts/2015-03/baklazhani-v-duhovc-z-pomdorami_781.jpeg)
Баклажани в духовці з помідорами
Баклажани, запечені з помідорами - дивовижно соковита закуска з приємним ароматом, яка неодмінно прикрасить ваш святковий стіл. У нашій статті ми
![Рулети з баклажанів з часником](/uploads/posts/2015-03/ruleti-z-baklazhanv-z-chasnikom_931.jpeg)
Рулети з баклажанів з часником
У літній період, коли багато свіжих і корисних овочів можна приготувати безліч дивовижних страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну закуску
![Баклажани по-китайськи](/uploads/posts/2015-01/baklazhani-po-kitayski_351.jpeg)
Баклажани по-китайськи
Баклажани - дивовижні овочі, які широко застосовуються в кулінарії різних країн. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як їх зробити по-китайськи.
![Полента з баклажанами](/uploads/posts/2015-01/polenta-z-baklazhanami_841.jpeg)
Полента з баклажанами
Полента - страва, поширене у багатьох кухнях світу під різними назвами. По суті справи це каша з завареною кукурудзяного борошна, яка вариться до