Котлети з глив - рецепти
![Котлети з глив - рецепти Котлети з глив - рецепти](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-gliv-recepti_181.jpeg)
Грибні котлети з глив
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізані гриби до випаровування вологи, після чого додаємо сіль, перець, подрібнений часник і зелений лук. Додатково приправляємо грибну суміш лимонної цедрою і соком, а також посипаємо карі . Даємо грибів злегка охолонути.
Нут відварюємо і пюрируем з допомогою блендера або преса для картоплі. Додаємо до отриманого пюре грибну зажарку, а також хлібну панірування. Готову основу для котлет ділимо на 4 частини і формуем вологими руками. Обсмажуємо котлетки 3-4 хвилини до золотистого кольору з обох сторін.
Подаємо котлетки з соусом із суміші йогурту з меленим кумином, сіллю і перцем.
В даному блюді використання нуту не принципово, його можна замінити сочевицею або картоплею, особливо, якщо вам вдасться дістати солодкий картопля. Всі ці інгредієнти прекрасно поєднуються з індійськими спеціями і вершковим соусом з йогурту.
Котлети з грибів глив з тофу
Одне з цілком звичних для в'єтнамців страв - це котлетки з грибами і тофу. Зараз цей соєвий сир можна знайти в будь-якому вегетаріанському магазині, супермаркеті чи магазині східної кухні.
Інгредієнти:
![Котлети з глив - рецепти Котлети з глив - рецепти](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-gliv-recepti_172.jpeg)
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Подрібнюємо гриби разом з ріпчастою цибулею. З сиру тофу віджимаємо воду і додаємо його до грибної суміші разом з сіллю, перцем і борошном. Гарненько перемішуємо основу для наших котлет. З готової суміші ліпимо котлетки однакової форми. Викладаємо грибні котлети на змащений маслом лист пергаменту і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин при 200 градусах. Подають такі грибні котлетки з салатом, солодким соусом чилі або соусом барбекю.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Котлети в панірувальних сухарях](/uploads/posts/2015-03/kotleti-v-panruvalnih-suharyah_301.jpeg)
Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як
![Котлети з яловичого фаршу](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-yalovichogo-farshu_191.jpeg)
Котлети з яловичого фаршу
Котлети - страва, яку обожнюють і дорослі, і діти. Вони прекрасно підходять до різноманітних гарнірів. І сьогодні мова піде про ніжних і соковитих
![Грибні котлети з манкою](/uploads/posts/2015-03/gribn-kotleti-z-mankoyu_291.jpeg)
Грибні котлети з манкою
Котлети - смачне і соковите блюдо, яке люблять багато. Їх можна готувати не тільки з м'ясного фаршу, але з будь-яких овочів. І сьогодні ми розповімо,
![Пісні котлети з капусти](/uploads/posts/2015-03/psn-kotleti-z-kapusti_841.jpeg)
Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.
![Овочеві котлети - рецепт](/uploads/posts/2015-03/ovochev-kotleti-recept_591.jpeg)
Овочеві котлети - рецепт
Овочеві котлети - просте і смачне блюдо, відмінно підійде для тих, хто не вживає м'ясо з різних причин або дотримується посту. У даній статті ми
![Котлети з брокколі](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-brokkol_581.jpeg)
Котлети з брокколі
Овочеві котлетки - прекрасне блюдо для шанувальників здорового способу життя і вегетаріанців. Їх можна готувати з додаванням різних овочів, і кожен