Пісні котлети з капусти
![Пісні котлети з капусти Пісні котлети з капусти](/uploads/posts/2015-03/psn-kotleti-z-kapusti_841.jpeg)
Пісні котлети з цвітної капусти
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою блендера подрібнюємо капустяні суцвіття і болгарський перець. Додаємо до овочів нарізану зелену цибулю, прянощі і сіль з перцем. Слідом кладемо гірчицю . Перемішуємо овочі з борошном і парою столових ложок води. Якщо суміш виявиться суховата - додайте ще трохи води. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому сформовані котлети з обох боків до золотистого кольору.
Якщо ви хочете урізноманітнити страву, то приготуйте котлети з брокколі та цвітної капусти, пісні, само собою. Суцвіття обох сортів капусти беріть у співвідношенні 1:1.
Пісні котлети з капусти з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Листя капусти бланшеруем і подрібнюємо за допомогою блендера. Картоплю відварюємо в мундирах, в підсоленій воді, після чого розминаємо в пюре з невеликою кількістю води. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізані шампіньйони з тонкими кільцями ріпчастої цибулі. За 30-40 секунд до кінця обсмажування грибів, кладемо на сковороду подрібнений часник. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти разом, додаємо нарізаний зелений лук, сіль і перець за смаком. Формуем з отриманої маси котлетки і обсмажуємо їх на розігрітій олії з обох сторін.
Подавати таку страву можна з салатом і соєвим йогуртом або сметаною.
Як приготувати пісні котлети з квашеної капусти?
Інгредієнти:
Приготування
Манну крупу заливаємо водою і залишаємо набрякнути 30 хвилин. Капусту віджимаємо від надлишків вологи і пропускаємо через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею і часником. Отримане овочеве пюре доповнюємо борошном і манкою, приправляємо сіллю і перцем, а також при бажанні додаємо зелень. Замішуємо основу для наших котлет і формуем її порційно. За бажанням сформовані котлетки можна обваляти в панірувальних сухарях.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому пісні котлети з капусти з манкою з обох боків до золотистого кольору.
Пісні картопляні котлети з капустою
Інгредієнти:
![Пісні котлети з капусти Пісні котлети з капусти](/uploads/posts/2015-03/psn-kotleti-z-kapusti_822.jpeg)
Приготування
На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. Червонокачанну і білокачанну капусту шаткуємо й закладаємо разом з натертою морквою на сковороду до цибулі. Приправляємо все сіллю і перцем і тушкуємо овочі до м'якості. Змішуємо овочеву засмажку з картопляним пюре, додаємо борошно і формуємо з отриманої маси котлети. Обсмажуємо пісні котлети з капусти і картоплі до золотистого кольору на маргарині.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Котлети в панірувальних сухарях](/uploads/posts/2015-03/kotleti-v-panruvalnih-suharyah_301.jpeg)
Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як
![Котлети з капусти](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-kapusti_451.jpeg)
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших
![Грибні котлети з манкою](/uploads/posts/2015-03/gribn-kotleti-z-mankoyu_291.jpeg)
Грибні котлети з манкою
Котлети - смачне і соковите блюдо, яке люблять багато. Їх можна готувати не тільки з м'ясного фаршу, але з будь-яких овочів. І сьогодні ми розповімо,
![Котлети з глив - рецепти](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-gliv-recepti_181.jpeg)
Котлети з глив - рецепти
Котлети - смачне блюдо, яке обожнюють багато. Вони можуть бути не тільки м'ясні, але й рибними, овочевими, грибними. І зараз ми розповімо, як
![Пісні бурякові котлети](/uploads/posts/2015-03/psn-buryakov-kotleti_481.jpeg)
Пісні бурякові котлети
Пропонуємо вам урізноманітнити меню посаду і приготувати пісні бурякові котлети. Вийде просте, смачне, а головне-корисне блюдо. До нього можна подати
![Котлети з брокколі](/uploads/posts/2015-03/kotleti-z-brokkol_581.jpeg)
Котлети з брокколі
Овочеві котлетки - прекрасне блюдо для шанувальників здорового способу життя і вегетаріанців. Їх можна готувати з додаванням різних овочів, і кожен