Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кабачки, фаршировані овочами

Кабачки, фаршировані овочами

17-03-2015, 21:19
2 994
Кабачки, фаршировані овочами
По-справжньому літня закуска повинна складатися з сезонних продуктів. Цьому критерію відповідає страва, рецепт якого ми поділимося з вами далі.
Запевняємо, кабачки, фаршировані овочами стануть головними гостями на вашому столі протягом усього літа.

Кабачки, фаршировані рисом і овочами в духовці


Інгредієнти:

  • кабачки - 6-8 шт.;

  • сир - 1/4 ст.;

  • квасоля консервована - 150 г;

  • кукурудза консервована - 80 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • сметана - 1/2 ст.;

  • соус табаско - за смаком;

  • сіль, перець - за смаком;

  • длиннозерий рис - 2 ст.


  • Приготування
    Духовку розігріваємо до 180 градусів. Деко змащуємо олією. Кабачки розрізаємо навпіл і видаляємо з них серцевину. Якщо вам пощастило знайти круглі кабачки зріжте у них верхівку і видаліть серцевину щоб отримати порожню чашу.
    Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, даємо йому охолонути і змішати з овочами: квасолею, кукурудзою, нарізаним болгарським перцем. Доповнюємо начинку сметаною і сиром , після чого приправляємо суміш сіллю, перцем і гострим соусом табаско. Заповнюємо порожнисті чаші кабачків рисовою сумішшю і викладаємо їх на деко. Запікаємо кабачки 20 хвилин під фольгою, а потім ще 30 хвилин без фольги.

    Рецепт кабачків, фаршированих грибами і овочами


    Інгредієнти:

  • кабачки - 4 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • печериці - 250 г;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • помідори - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • орегано - 1 /2 ч. ложки;

  • м'ята - 1/2 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • оливкова олія;

  • мускатний горіх.


  • Приготування
    Кабачки розрізаємо вздовж навпіл і отримуємо насіння. Гриби, цибулю і томати грубо нарізаємо разом із зеленню, після чого приправляємо їх сіллю, перцем, мускатним горіхом і орегано. Отриману овочеву суміш з грибами пюрируем з допомогою блендера і заповнюємо нею порожнину в шинку. Поверх начинки викладаємо залишилися скибочки томатів і розміщуємо кабачки на змащеному олією деку. У деко наливаємо 1/4 склянки води, щоб при випіканні наші "човники" не підгоріли. Накриваємо блюдо фольгою і ставимо в розігріту до 210 градусів духовку на 30-35 хвилин. Після закінчення часу знімаємо фольгу і повертаємо кабачки на вогонь ще на 15 хвилин.

    Кабачки, фаршировані м'ясним фаршем і овочами


    Інгредієнти:

  • гриби - 5-6 шт.;

  • оливкова олія;

  • м'ясний фарш - 300 г;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • часник - 2 зубчики;

  • хлібна паніровка - 2/3 ст.;

  • крем-сир - 250 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • тертий пармезан - за смаком;

  • петрушка;

  • сіль, перець - за смаком;

  • томати у власному соку - 3 ст.;

  • кабачки - 3-4 шт.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати кабачки, фаршировані овочами, розрізаємо овочі навпіл і витягаємо з них серцевину.
    На розігрітому маслі обсмажуємо фарш до повної готовності. До фаршу додаємо подрібнені гриби і продовжуємо готування 3-4 хвилини, після чого кладемо дрібно нарізану цибулю, часник і перець. Змішуємо обсмажену начинку з хлібної паніровкою і залишаємо злегка охолонути. Тепер додаємо до інгредієнтів крем-сир, пармезан, петрушку, а також сіль з перцем за смаком.
    Порожнисті кабачки начиняємо м'ясним фаршем, а зверху викладаємо шматочки томатів у власному соку . Запікаємо страву в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

    Кабачки, фаршировані куркою і овочами


    Інгредієнти:

  • кабачки - 3-4 шт.;

  • курятина - 400 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • томатний соус - 1 ст.;

  • Кабачки, фаршировані овочами

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень;

  • рослинна олія;

  • тертий твердий сир.


  • Приготування
    На рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, болгарський перець і натерту моркву до м'якості. Додаємо до овочевої суміші часник і нарізану зелень. Окремо обсмажуємо шматочки курятини, а потім змішуємо їх з овочами.
    Наповнюємо очищені від серцевини кабачки овочевий сумішшю з курятиною, заливаємо все соусом і посипаємо сиром. Блюдо буде готове через 35 хвилин запікання при 200 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Куряче філе з кабачками
    Куряче філе з кабачками
    Кабачки - це смачний дієтичний продукт. Страв з ними можна приготувати величезну кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне і
    Як приготувати фаршировані кабачки?
    Як приготувати фаршировані кабачки?
    Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
    Кабачки з м'ясом
    Кабачки з м'ясом
    Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері в недільний день. Приготувати його нескладно, і в цьому вам
    Перець, фарширований овочами
    Перець, фарширований овочами
    Перець, фарширований овочами - це справжня вітамінна бомба, а також низькокалорійне блюдо. Така страва неодмінно сподобається вегетаріанцям і тим,