Грінки в духовці
Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як зробити грінки в духовці читайте нижче.
Інгредієнти:
батон - 6 товстих скибочок;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
часник сушений - 1 ч. ложка;
сушена петрушка - 1 ч. ложка.
Приготування
Духовку розігріваємо до 160 градусів. Масло розтоплюємо і змішуємо з часником і петрушкою, до тих пір, поки гранули сушеного часнику не розчиняться. З хліба зрізаємо шкірку, а м'якоть нарізаємо кубиками. Поливаємо шматочки хліба маслом і висипаємо на застелений пергаментом деко для випічки. Запікаємо грінки 15 хвилин, або до тих пір, поки вони не стануть сухими і золотистими. Після, перемішуємо часникові грінки і запікаємо їх в духовці ще 15 хвилин.
Інгредієнти:
багет - 250 г;
оливкова олія - 1/4 ст.;
сіль;
суміш прованських трав - 1 ч. ложка.
Приготування
Нарізаємо багет не товстими скибочками і викладаємо на змащений маслом пергамент для випічки. Масло розподіляємо поверх грінок за допомогою кулінарної кисті. зверху посипаємо грінки травами і сіллю з обох сторін. Ставимо деко з грінками в духовку розігріту до 190 градусів на 5-7 хвилин, або до зарум'янювання.
Інгредієнти:
солодка булочка;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
кориця, цукор - за смаком.
Приготування
Нарізаємо булочку кубиками і поливаємо сумішшю розтопленого масла з цукром і корицею. Ретельно перемішуємо хліб, намагаючись покрити маслом кожен шматочок. Перекладаємо кубики хліба на деко для випічки і запікаємо при 160 градусах 15-20 хвилин, не забувши перевернути солодкі грінки на іншу сторону в середині готування.
Апетитні сирні грінки готуються елементарно просто, але з якоїсь причини слабо відомі на території нашої країни. Крім духовки грінки по цьому рецепту зручно готувати в электровафельнице, або просто на сковороді.
Інгредієнти:
вершкове масло - 1 ст. ложка;
хліб;
тертий сир - 80 р.
Приготування
Хліб ріжемо на шматочки і змащуємо кожен з шматочків маслом. Поверх масла укладаємо тертий сир і накриваємо скибочку хліба другим шматком. Розігріваємо духовку до 160 градусів і кладемо "бутерброд" обсмажуватися з обох боків до золотистого кольору. Готові грінки ріжемо соломкою або кубиками і подаємо до супу, салату, або келиху пива.
Рецепт грінок з батона в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 160 градусів. Масло розтоплюємо і змішуємо з часником і петрушкою, до тих пір, поки гранули сушеного часнику не розчиняться. З хліба зрізаємо шкірку, а м'якоть нарізаємо кубиками. Поливаємо шматочки хліба маслом і висипаємо на застелений пергаментом деко для випічки. Запікаємо грінки 15 хвилин, або до тих пір, поки вони не стануть сухими і золотистими. Після, перемішуємо часникові грінки і запікаємо їх в духовці ще 15 хвилин.
Грінки для супу в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо багет не товстими скибочками і викладаємо на змащений маслом пергамент для випічки. Масло розподіляємо поверх грінок за допомогою кулінарної кисті. зверху посипаємо грінки травами і сіллю з обох сторін. Ставимо деко з грінками в духовку розігріту до 190 градусів на 5-7 хвилин, або до зарум'янювання.
Солодкі грінки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо булочку кубиками і поливаємо сумішшю розтопленого масла з цукром і корицею. Ретельно перемішуємо хліб, намагаючись покрити маслом кожен шматочок. Перекладаємо кубики хліба на деко для випічки і запікаємо при 160 градусах 15-20 хвилин, не забувши перевернути солодкі грінки на іншу сторону в середині готування.
Грінки з сиром в духовці
Апетитні сирні грінки готуються елементарно просто, але з якоїсь причини слабо відомі на території нашої країни. Крім духовки грінки по цьому рецепту зручно готувати в электровафельнице, або просто на сковороді.
Інгредієнти:
Приготування
Хліб ріжемо на шматочки і змащуємо кожен з шматочків маслом. Поверх масла укладаємо тертий сир і накриваємо скибочку хліба другим шматком. Розігріваємо духовку до 160 градусів і кладемо "бутерброд" обсмажуватися з обох боків до золотистого кольору. Готові грінки ріжемо соломкою або кубиками і подаємо до супу, салату, або келиху пива.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грінки зі шпротами
Грінки зі шпротами з'явилися на наших столах досить давно і міцно зайняли своє заслужене місце закуски. Існує багато рецептів грінок зі шпротами,
Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а
Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і
Солодкі грінки - рецепт
Для смачного і ситного сніданку відмінним варіантом буде приготувати солодкі грінки. Їх можна посмажити досить швидко, використовуючи прості
Грінки до пива - рецепт
Так приємно буває літнім спекотним ввечері випити з друзями або родиною келих холодного пива. Але до хорошого алкогольного напою завжди покладається
Грінки в мікрохвильовці
Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про