Як зробити омлет на сковороді?
![Як зробити омлет на сковороді? Як зробити омлет на сковороді?](/uploads/posts/2015-03/yak-zrobiti-omlet-na-skovorod_481.jpeg)
Рецепт класичного омлету на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо обидва яйця в невелику миску і злегка збиваємо виделкою. Так як класичний омлет на сковороді готується з молоком, ми додаємо його, якщо молока під рукою не виявилося, не найтрагічнішим буде і використання замість нього води або сироватки.
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і обережно виливаємо на неї омлетну масу. Розподіляємо яйця по сковороді рівномірно і обсмажуємо близько хвилини, коли краю омлету схопляться, а серцевина залишиться рідкуватий. На даному етапі поверх омлету можна розподілити будь-яку підготовлену начинку, або просто скласти омлет навпіл і викласти на тарілку.
Рецепт пишного омлету на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Яйця кімнатної температури розбиваємо, відокремлюючи білок від жовтка. Жовтки розтираємо з зерненим сиром, сіллю і перцем. В окремій мисці збиваємо яєчні білки до м'яких піків.
Сковороду змащуємо маслом і пасеруємо на неї тонкі кільця цибулі і нарізаний соломкою перець. Як тільки овочі стануть м'якими повертаємося до омлету. Обережно перемішуємо повітряні білки з жовтками і отриману масу виливаємо поверх овочів. Залишаємо пишний омлет на сковороді під кришкою на 2 хвилини, після чого подаємо, посипаємо зеленою цибулею.
Рецепт простого омлету на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з сіллю і перцем, додаємо ложку сметани, зелений лук і повторюємо збиванням. Сковороду змащуємо рослинним маслом і виливаємо на неї омлетну суміш. Як тільки омлет потрапив на сковороду, починаємо безперервно помішувати його, як тільки кожен шматочок омлету схопитися - перекладаємо його на тарілку і подаємо з тостом і шматочком вершкового масла.
Омлет з сиром на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з дрібкою солі і перцю. Додаємо в яєчну суміш столову ложку вершків, перемішуємо і виливаємо на розігріту з рослинною олією сковороду. Як тільки омлет схопився знизу, викладаємо рівною смугою в центрі начинку з тертого сиру, подрібнених сушених томатів і маслин. Звертаємо обидві половини омлету внахлест і продовжуємо готування до тих пір, поки сир не розплавиться, періодично перевертаючи страва з одного боку на іншу. Все, омлет з сиром готовий!
Смачний омлет в китайському стилі на сковороді
Інгредієнти:
![Як зробити омлет на сковороді? Як зробити омлет на сковороді?](/uploads/posts/2015-03/yak-zrobiti-omlet-na-skovorod_542.jpeg)
Приготування
Моркву і гриби пасеруємо до м'якості, додаємо часник, імбир, курятину, цибулю і бобові паростки. Тримаємо все на сковороді ще хвилину. Яйця збиваємо і готуємо з них тонкі млинчики. Отримані млинці загортаємо нашу начинку і нарізаємо на порційні шматки.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Омлет з молоком](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-molokom_851.jpeg)
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
![Фарширований омлет](/uploads/posts/2015-03/farshirovaniy-omlet_101.jpeg)
Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
![Омлет з начинкою](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-nachinkoyu_521.jpeg)
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
![Омлет зі шпинатом](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-shpinatom_481.jpeg)
Омлет зі шпинатом
Шпинат - корисна рослина, багата мінеральними солями і залізом. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих варіантів створення омлету зі шпинатом.
![Омлет без молока](/uploads/posts/2015-03/omlet-bez-moloka_281.jpeg)
Омлет без молока
Якщо ви вирішили зробити омлет на сніданок, але молока під рукою не виявилося, не біда, його можна замінити іншим кисломолочним продуктом або взагалі
![Омурайсу](/uploads/posts/2015-01/omuraysu_501.jpeg)
Омурайсу
Омурайсу - японський омлет з начинкою з м'яса і рису. Подають його зазвичай з кетчупом та іншими соусами. Виходить смачний і ситний сніданок. Давайте