Закуски з лаваша - рецепти
![Закуски з лаваша - рецепти Закуски з лаваша - рецепти](/uploads/posts/2015-03/zakuski-z-lavasha-recepti_941.jpeg)
Закуска з лаваша з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Білу частину цибулі-порею і печериці нарізаємо кубиками. На рослинному маслі спочатку пасеруємо цибулю, потім додаємо гриби. Солимо, перчимо до смаку, перемішуємо і готуємо хвилин 15. Лист лаваша намазуємо сиром з шинкою (1/3 частина) і посипаємо половиною кропу. Зверху кладемо другий лист лавашу, знову наносимо шар сиру, а зверху гриби з цибулею. Накриваємо третім листом лаваша, наносимо залишився сир і посипаємо кропом. Звертаємо тугий рулет, загортаємо його в харчову плівку і прибираємо в холодильник години на 3. Потім рулет нарізаємо порційними шматочками, закуски для фуршету з лаваша готова!
Закуска з лаваша з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Кріп миємо, обсушуємо, а потім подрібнюємо. З'єднуємо його з вершковим сиром і гарненько перемішуємо. Отриманої сирною масою змащуємо половину лаваша і накриваємо другою половиною. Нарізаємо Тонкими пластами сьомгу і викладаємо її на лаваш зверху. Згортаємо рулет і нарізаємо його порційними шматочками.
Закуска з вірменського лаваша з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо куряче філе , подрібнюємо його, додаємо плавлений сир, майонез і добре перемішуємо. Отриманою масою змащуємо листи лаваша, згортаємо рулет і залишаємо його на півгодини просочуватися. Нарізаємо його скибочками по 2 см шириною і обсмажуємо на розігрітій олії до утворення рум'яної скоринки. Гаряча закуска з лаваша готова!
Фуршетні закуски в лаваші
Інгредієнти:
Приготування
Солоні огірки і шинку нарізаємо соломкою. Лаваш змащуємо шаром плавленого сиру і посипаємо подрібненою зеленню кропу. На половину лаваша викладаємо шинку і огірки, згортаємо цю частину в рулет. Тонкими скибочками нарізаємо сьомгу і викладаємо її на лаваш, залишаючи близько 10 см від краю. Згортаємо рулет. Прибираємо його в холодильник на 1 годину, а потім дістаємо і нарізаємо скибочками.
Гаряча закуска з лаваша
Інгредієнти:
![Закуски з лаваша - рецепти Закуски з лаваша - рецепти](/uploads/posts/2015-03/zakuski-z-lavasha-recepti_532.jpeg)
Курячі шлуночки і сердечка відварюємо до готовності, а потім подрібнюємо в блендері. Дрібно кришимо зелений лук і кріп. Сир тремо на дрібній тертці. В яйцях відокремлюємо білки від жовтків. З'єднуємо подрібнені сердечка з шлуночками, зелень, сир, жовтки. Солимо, перчимо до смаку і гарненько перемішуємо. Листи лаваша ріжемо трикутниками.
На широку частину кладемо трохи начинки і звертаємо рулетик. Кінці змащуємо білком. Обсмажуємо у великій кількості рослинного масла. Потім рулетики викладаємо на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Подавати їх можна зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пиріг з лаваша](/uploads/posts/2015-03/pirg-z-lavasha_251.jpeg)
Пиріг з лаваша
Лаваш часто використовують у приготуванні різної випічки та закусок. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг з лаваша з сиром, фаршем,
![Лаваш з бринзою і зеленню](/uploads/posts/2015-03/lavash-z-brinzoyu-zelennyu_131.jpeg)
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
![Лаваш з ковбасою](/uploads/posts/2015-03/lavash-z-kovbasoyu_621.jpeg)
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
![Лаваш з грибами](/uploads/posts/2015-03/lavash-z-gribami_901.jpeg)
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося
![Рулет з лаваша з грибами](/uploads/posts/2015-03/rulet-z-lavasha-z-gribami_401.jpeg)
Рулет з лаваша з грибами
Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,
![Лаваш з куркою](/uploads/posts/2015-03/lavash-z-kurkoyu_401.jpeg)
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати