Фарширований омлет
![Фарширований омлет Фарширований омлет](/uploads/posts/2015-03/farshirovaniy-omlet_101.jpeg)
Омлет, фарширований грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Гриби обробляємо, тонко нарізаємо і обсмажуємо на маслечко разом з рубаним півкільцями цибулею. Потім додаємо консервований горошок, прогріваємо 2-3 хвилини і перемішуємо. Для омлету розбиваємо яйця в миску, приправляємо сіллю, цукром, додаємо борошно і поступово вливаємо молоко. Отриману суміш злегка збиваємо і виливаємо на змащену маслом сковороду. Випікаємо омлет з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Потім акуратно перекладаємо його на плоске блюдо, трохи охолоджуємо, викладаємо грибну начинку, згортаємо його навпіл і подаємо на стіл з охолодженою сметаною.
Омлет, фарширований м'ясними продуктами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Рецепт фаршированого омлету досить простий. Спочатку готуємо суміш з яєць і молока, солимо її, добре перемішуємо і обсмажуємо на сковороді 5-7 хвилин. Цим часом робимо начинку. Для цього беремо шинку, ковбасу чи сосиски, нарізаємо їх тонкими скибочками, пасеруємо з жиром, додаємо томатний соус і кип'ятимо всі 1-2 хвилини. Як тільки омлет загусне, викладаємо на його середину гарячий фарш, закриваємо краями, надаючи йому форму пиріжка. Готову страву трохи охолоджуємо і подаємо на стіл, поливаючи розтопленим вершковим маслом.
Омлет, фарширований овочами
Інгредієнти:
Для начинки:
![Фарширований омлет Фарширований омлет](/uploads/posts/2015-03/farshirovaniy-omlet_892.jpeg)
Приготування
Розігріваємо на сковороді масло, висипаємо горошок, різані кубиками кабачки, всипаємо борошно, вливаємо трохи молока і трохи протушиваем. Цим часом яйця збиваємо з сіллю, поступово додаємо молоко і смажимо омлет на іншій сковороді хвилинки 3. Після цього на середину викладаємо овочевий фарш, формуємо «пиріжок», перевертаємо його і смажимо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Омлет з грибами](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-gribami_881.jpeg)
Омлет з грибами
Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
![Омлет з ковбасою](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-kovbasoyu_341.jpeg)
Омлет з ковбасою
Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
![Омлет з шинкою](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-shinkoyu_311.jpeg)
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
![Омлет з молоком](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-molokom_851.jpeg)
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
![Омлет з начинкою](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-nachinkoyu_521.jpeg)
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
![Омурайсу](/uploads/posts/2015-01/omuraysu_501.jpeg)
Омурайсу
Омурайсу - японський омлет з начинкою з м'яса і рису. Подають його зазвичай з кетчупом та іншими соусами. Виходить смачний і ситний сніданок. Давайте