Зелений соус
Пропонуємо вам самим приготувати до своїх улюблених страв незрівнянний зелений соус, який містить у своєму складі тільки корисні інгредієнти.
Інгредієнти:
зелень петрушки, шпинату, базиліка і зеленого лука – по 05 пучка (кожної);
жирна сметана (25%) – 280 мл;
зварені яйця – 4 шт.;
соняшникова олія – 40 мл;
винний оцет – 20 мл;
готова гірчиця – 1 ст. ложка;
цукор, перець, сіль – по 2/3 ч. ложки.
Приготування
Жовтки ретельно розминаємо виделкою. Далі до них доливаємо рафінована олія, винний оцет і вводимо готову гірчицю. Додаємо в однакових пропорціях цукор, чорний перець і кухонну сіль, а потім всю суміш, гарненько перемішуємо ложкою.
Все розмаїття зелені поміщаємо в невелику чашу блендера і перетворюємо в зелену кашку. Переміщаємо його в глибоку миску зі сметаною і до однорідного стану все перемішуємо. Тепер переміщаємо в цю мисочку суміш жовтків, потім додаємо подрібнені яєчні білки і з'єднуємо всі перемішуванням.
Інгредієнти:
свіжий базилік і петрушка – по 1 пучку;
твердий сир (пармезан) – 80 г;
олія оливкова – 80 г;
молодий часник – 3 зубки;
сіль – щіпка;
лимонний сік – 3 ст. ложки.
Приготування
Беремо ступку і прямо в неї продавлюємо через прес зубки молодого часнику.
Всю наявну зелень дрібно рубаємо гострим ножем і відправляємо слідом за часником. Сюди ж протираємо через дрібну тертку шматочок сиру, беремо маточка і ритмічними рухами розтираємо інгредієнти. Коли зелень виділить достатньо соку і маса стане однорідною, не припиняючи процесу розтирання, вливаємо оливкова олія, свіжий лимонний сік і дрібку дрібної солі. Доводимо соус до гладкого стану і відставляємо його на півгодини, для настоювання.
Тепер ваші страви з м'яса або риби з соусом песто придбають незвичайну вишуканість.
Інгредієнти:
зелений гострий перець – 2 шт.;
часник – 3 зубки;
кінза – 1 пучок;
кріп – 05 пучка;
лимонний сік – 3 ст. ложки;
мед – 3 ч. ложки;
сметана (20%) – 130 мл
Приготування
У чашу блендера поміщаємо вимиту, обов'язково просушену і нарізану зелень. Зелений перець акуратно чистимо і розміщуємо в чашу. За ним викладаємо зубки очищеного часничку і все перемелюємо. Сметану змішуємо з рідким медом і лимонним соком. Переміщаємо все в зелену кашку в блендері і збиваємо соус 1 хвилину.
Рецепт франкфуртського зеленого соусу до м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Жовтки ретельно розминаємо виделкою. Далі до них доливаємо рафінована олія, винний оцет і вводимо готову гірчицю. Додаємо в однакових пропорціях цукор, чорний перець і кухонну сіль, а потім всю суміш, гарненько перемішуємо ложкою.
Все розмаїття зелені поміщаємо в невелику чашу блендера і перетворюємо в зелену кашку. Переміщаємо його в глибоку миску зі сметаною і до однорідного стану все перемішуємо. Тепер переміщаємо в цю мисочку суміш жовтків, потім додаємо подрібнені яєчні білки і з'єднуємо всі перемішуванням.
Рецепт зеленого соусу песто
Інгредієнти:
Приготування
Беремо ступку і прямо в неї продавлюємо через прес зубки молодого часнику.
Всю наявну зелень дрібно рубаємо гострим ножем і відправляємо слідом за часником. Сюди ж протираємо через дрібну тертку шматочок сиру, беремо маточка і ритмічними рухами розтираємо інгредієнти. Коли зелень виділить достатньо соку і маса стане однорідною, не припиняючи процесу розтирання, вливаємо оливкова олія, свіжий лимонний сік і дрібку дрібної солі. Доводимо соус до гладкого стану і відставляємо його на півгодини, для настоювання.
Тепер ваші страви з м'яса або риби з соусом песто придбають незвичайну вишуканість.
Зелений соус з гострого зеленого перцю
Інгредієнти:
Приготування
У чашу блендера поміщаємо вимиту, обов'язково просушену і нарізану зелень. Зелений перець акуратно чистимо і розміщуємо в чашу. За ним викладаємо зубки очищеного часничку і все перемелюємо. Сметану змішуємо з рідким медом і лимонним соком. Переміщаємо все в зелену кашку в блендері і збиваємо соус 1 хвилину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт песто з базиліка
Класичний італійський песто зелений підійде до страв з пасти і м'яса, доповнить рибу, морепродукти, сендвічі і бургери. Його можна додавати в суп і
Соус песто з базиліка на зиму
Приготування самого песто, навіть якщо ви вирішили заготовляти його про запас, нічим не відрізняється від того ж процесу приготування соусу в сезон.
Як зробити шаурму вдома?
Завжди виручить варіант швидкого перекусу - шаурма, яку краще приготувати вдома. Далі розповімо максимально докладно, як зробити ароматний соус для
Як заморозити зелену цибулю на зиму?
Заморожена зелень — джерело вітамінів і мікроелементів в холодну пору року. Зелений лук, піддався заморожуванню, не тільки поліпшить зовнішній вигляд
Зелена аджика
Аджика - це смачна гостра приправа, батьківщиною приготування якої є Грузія. У нашій статті ми детально розберемося, як зробити зелену аджику з
Соус сальса - рецепт
Якщо ви любите гострі страви, то цей рецепт доведеться вам до вподоби. Соус сальса відноситься до мексиканської кухні. Його головний і незмінний