Піца з готового тіста
Якщо у вас в холодильнику є готове тісто і деякі інгредієнти для начинки, то цей рецепт піци допоможе вам швидко все об'єднати в одне ситне і смачне блюдо.
Інгредієнти:
дріжджове готове тісто – 655 м;
свіжі печериці – 235 г;
сир твердий – 205 г;
ковбаса – 205 г;
куряче філе – 145 г;
помідор – 65 г;
томатний кетчуп – 35 мл;
зелень – 20 р.
Приготування
Печериці і помідори промиваємо та нарізаємо тонкими пластинами. Ковбасу шаткуємо кружечками, а куряче філе відварюємо в підсоленій киплячій воді і подрібнюємо кубиками. Зелень промиваємо і дрібно рубаємо, а сир натираємо на крупній тертці.
Охолоджене дріжджове тісто розгортаємо в тоненький пласт, а духова шафа заздалегідь розігріваємо до температури 205 градусів. Деко застеляємо пергаментним папером і обережно розкладаємо пласт тіста. Змащуємо його рівномірно томатним соусом, викладаємо підготовлені інгредієнти начинки і посипаємо рясно тертим сиром. Випікаємо домашню піцу з готового тіста в духовці приблизно 20 хвилин, а потім нарізаємо невеликими порційними шматочками і подаємо в гарячому вигляді.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто – 515 м;
копчена ковбаса – 205 г;
сир твердий – 155 г;
стиглий помідор – 140 г;
огірки мариновані – 75 г;
соус томатний – 45 мл;
рослинна олія;
майонез – за смаком.
Приготування
Перед тим, як приготувати піцу, готове листкове тісто розморожуємо і злегка розгортаємо в прямокутний пласт. Потім акуратно переносимо його у форму на деко, попередньо промазанный рослинним маслом. Робимо рівні невисокі бортики і переходимо до начинки. Для цього ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою. Помідори промиваємо, обсушуємо і шаткуємо кружечками. Мариновані огірки кришимо кубиками. Сир крупно натираємо в тарілку, а зелень дрібно рубаємо гострим ножем. Духовку заздалегідь включаємо і прогріваємо до температури приблизно 185 градусів. Тісто промазуємо рівномірно томатним соусом, розподіляємо по поверхні ковбасну соломку, помідори, мариновані огірочки і покриваємо тонким шаром майонезу. Засипаємо піцу з готового тіста рубаною зеленню і сиром. Випікаємо блюдо 30 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками і подаємо гостей до столу. В якості начинки можна використовувати будь-які інші інгредієнти: гриби, оливки, овочі, сосиски, морепродукти і т. д.
Піца з готового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Печериці і помідори промиваємо та нарізаємо тонкими пластинами. Ковбасу шаткуємо кружечками, а куряче філе відварюємо в підсоленій киплячій воді і подрібнюємо кубиками. Зелень промиваємо і дрібно рубаємо, а сир натираємо на крупній тертці.
Охолоджене дріжджове тісто розгортаємо в тоненький пласт, а духова шафа заздалегідь розігріваємо до температури 205 градусів. Деко застеляємо пергаментним папером і обережно розкладаємо пласт тіста. Змащуємо його рівномірно томатним соусом, викладаємо підготовлені інгредієнти начинки і посипаємо рясно тертим сиром. Випікаємо домашню піцу з готового тіста в духовці приблизно 20 хвилин, а потім нарізаємо невеликими порційними шматочками і подаємо в гарячому вигляді.
Піца з готового листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати піцу, готове листкове тісто розморожуємо і злегка розгортаємо в прямокутний пласт. Потім акуратно переносимо його у форму на деко, попередньо промазанный рослинним маслом. Робимо рівні невисокі бортики і переходимо до начинки. Для цього ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою. Помідори промиваємо, обсушуємо і шаткуємо кружечками. Мариновані огірки кришимо кубиками. Сир крупно натираємо в тарілку, а зелень дрібно рубаємо гострим ножем. Духовку заздалегідь включаємо і прогріваємо до температури приблизно 185 градусів. Тісто промазуємо рівномірно томатним соусом, розподіляємо по поверхні ковбасну соломку, помідори, мариновані огірочки і покриваємо тонким шаром майонезу. Засипаємо піцу з готового тіста рубаною зеленню і сиром. Випікаємо блюдо 30 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками і подаємо гостей до столу. В якості начинки можна використовувати будь-які інші інгредієнти: гриби, оливки, овочі, сосиски, морепродукти і т. д.
Рекомендуємо добрі рецепти
Піца в мультиварці
Звичайно, у запропонованій статті піде мова про великий традиційної піци, так як ємність мультиварки не дозволяє розігнатися з розміром. Однак
Швидка піца в духовці
Піцу можна назвати складним стравою, і є маса рецептів, які максимально спрощені. Спробуйте зробити подібне частування, використовуючи нові цікаві
Піца на листковому тесті в духовці
Найбільш клопітка і нелюбима багатьма справа в приготуванні домашньої піци - зробити ідеальну основу. Але цей процес можна звести до мінімальних
Піца з листкового дріжджового тіста
Піца – улюблене блюдо, яке часто готують у багатьох будинках. І звичайно класичний рецепт не такий і складний, можна зробити ще простіше: приготуйте
Піца без тіста
Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що