Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?

Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?

10-08-2016, 20:02
1 073
Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?
Збираючись на природу, завжди замислюєшся про те, як же швидко замаринувати м'ясо, щоб шашлик вийшов соковитим, ароматним і неймовірно смачним. Існує безліч відповідей на це питання, і ми розповімо вам сьогодні про декількох оригінальних способах.
Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?
Інгредієнти:

  • свинина (шия) – 15 кг;

  • столовий оцет – 4 ст. ложки;

  • прохолодна вода – 8 ст. ложок;

  • цукор – 10 г;

  • цибулина – 3 шт.;

  • спеції .


  • Приготування
    Щоб швидко замаринувати шашлик зі свинини в оцті, м'ясо промиваємо, нарізаємо шматочками і натираємо спеціями. Цибулю чистимо і розрізаємо великими кільцями. Для маринаду, розбавляємо оцет водою і кидаємо в нього цукор. Заливаємо отриманою сумішшю шматочки свинини і посипаємо цибулею. Перемішуємо продукти руками, накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник.
    Як швидко замаринувати свинину на шашлик?
    Інгредієнти:

  • домашній майонез – 315 мл;

  • м'якоть свинини – 980 р;

  • цибуля ріпчаста великий – 4 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо і поділяємо на невеликі порційні шматочки. Далі викладаємо їх в глибоку ємність, присипаємо спеції, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Цибулини очищаємо і шаткуємо тоненькими півкільцями. Заливаємо м'ясо домашнім майонезом, посипаємо цибульними кільцями, перемішуємо руками і виймаємо ємність в холодильник на кілька годин.
    Швидкий спосіб маринування шашлику з свинини в мінералці
    Даний рецепт вважається дієтичним і з його допомогою можна замаринувати свинину досить швидко, отримавши в результаті надзвичайно м'яке і приголомшливо смачне блюдо.
    Інгредієнти:

  • свинина (м'якоть) – 2 кг;

  • мінеральна вода – 500 мл;

  • приправа для м'яса – за смаком;

  • спеції;

  • цибуля ріпчаста – 4 шт.


  • Приготування
    Свинину обробляємо, промиваємо й розрізаємо на порційні шматочки невеликих розмірів. Потім викладаємо їх в каструлю і присипаємо рясно спеціями і приправою. Ретельно все перемішуємо руками, кидаємо цибулю, нашатковану кільцями, і заливаємо вміст мінеральною водою. Прикриваємо посуд кришкою і відправляємо в холодильник.
    Швидкий спосіб маринування шашлику
    Інгредієнти:

  • свинина (м'якоть) – 2 кг;

  • лимон – 105 г;

  • цибуля – 115 г;

  • приправа для м'яса – 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Лимон промиваємо та нарізаємо кружечками. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і змішуємо підготовлені інгредієнти в мисці. Викладаємо оброблену і нарізану шматочками свинину, приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Накриваємо посуд кришкою і відправляємо на кілька годин в холодильник.
    Як швидко замаринувати свинячі реберця для шашлику?
    Інгредієнти:

  • реберця свинячі – 980 р;

  • цибуля ріпчаста – 305 м;

  • кефір – 255 мл;

  • темний соєвий соус – 25 мл;

  • часник – 3 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Реберця добре промиваємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж кісточки на шматочки. Лук очищаємо, шаткуємо кільцями, викладаємо в каструлю і злегка розминаємо руками. Потім вливаємо кефір, соєвий соус, видавлюємо через прес часник, додаємо спеції і перемішуємо. Приготовленим маринадом заливаємо свинячі реберця і залишаємо м'ясо на 1 годину. Далі викладаємо їх на решітку і обсмажуємо з усіх боків.
    Як швидко і смачно замаринувати шашлик в кефірі?
    Інгредієнти:

  • свинина (шия) – 15 кг;
  • Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?

  • жирний кефір – 495 мл;

  • цибулина – 6 шт.;

  • цукор – 10 г;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо, розрізаємо на порційні шматки і викладаємо в миску. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і додаємо в ємність зі свининою. Заливаємо все холодним кефіром, додаємо спеції за смаком, цукор, перемішуємо руками і, накривши кришкою, залишаємо на столі на 2 години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шашлик зі свинини з оцтом
    Шашлик зі свинини з оцтом
    Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані
    Шашлик на мінералці
    Шашлик на мінералці
    Одним з популярних методів підготовки м'яса для шашлику є маринування його в мінеральній воді. Далі опишемо кілька цікавих рецептів такого чудового
    Як смачно замаринувати шашлик зі свинини?
    Як смачно замаринувати шашлик зі свинини?
    Маринування шашлику - невід'ємна частина всього процесу приготування цього улюбленого всіма страви. Пропонуємо кілька незрівнянних варіацій найбільш
    Як замаринувати свинину для запікання в духовці?
    Як замаринувати свинину для запікання в духовці?
    Щоб ваше гаряче зі свинини вийшло напевно смачним і особливо ароматним, вам просто необхідно вивчити цю статтю. Далі розповімо, як оригінально
    Шашлик зі свинини в кефірі
    Шашлик зі свинини в кефірі
    Шашлик - це смачне і популярне блюдо в нашій країні. Варіантів створення цієї смакоти існує багато. У кожної господині, звичайно ж, є свої секрети
    Шашлик зі свинини з лимоном
    Шашлик зі свинини з лимоном
    Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування