Збираючись на природу, завжди замислюєшся про те, як же швидко замаринувати м'ясо, щоб шашлик вийшов соковитим, ароматним і неймовірно смачним. Існує безліч відповідей на це питання, і ми розповімо вам сьогодні про декількох оригінальних способах.
Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?
Інгредієнти: свинина (шия) – 15 кг; столовий оцет – 4 ст. ложки; прохолодна вода – 8 ст. ложок; цукор – 10 г; цибулина – 3 шт.; спеції . Приготування Щоб швидко замаринувати шашлик зі свинини в оцті, м'ясо промиваємо, нарізаємо шматочками і натираємо спеціями. Цибулю чистимо і розрізаємо великими кільцями. Для маринаду, розбавляємо оцет водою і кидаємо в нього цукор. Заливаємо отриманою сумішшю шматочки свинини і посипаємо цибулею. Перемішуємо продукти руками, накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник.
Як швидко замаринувати свинину на шашлик?
Інгредієнти: домашній майонез – 315 мл; м'якоть свинини – 980 р; цибуля ріпчаста великий – 4 шт.; спеції. Приготування М'ясо обробляємо і поділяємо на невеликі порційні шматочки. Далі викладаємо їх в глибоку ємність, присипаємо спеції, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Цибулини очищаємо і шаткуємо тоненькими півкільцями. Заливаємо м'ясо домашнім майонезом, посипаємо цибульними кільцями, перемішуємо руками і виймаємо ємність в холодильник на кілька годин.
Швидкий спосіб маринування шашлику з свинини в мінералці
Даний рецепт вважається дієтичним і з його допомогою можна замаринувати свинину досить швидко, отримавши в результаті надзвичайно м'яке і приголомшливо смачне блюдо.
Інгредієнти: свинина (м'якоть) – 2 кг; мінеральна вода – 500 мл; приправа для м'яса – за смаком; спеції; цибуля ріпчаста – 4 шт. Приготування Свинину обробляємо, промиваємо й розрізаємо на порційні шматочки невеликих розмірів. Потім викладаємо їх в каструлю і присипаємо рясно спеціями і приправою. Ретельно все перемішуємо руками, кидаємо цибулю, нашатковану кільцями, і заливаємо вміст мінеральною водою. Прикриваємо посуд кришкою і відправляємо в холодильник.
Швидкий спосіб маринування шашлику
Інгредієнти: свинина (м'якоть) – 2 кг; лимон – 105 г; цибуля – 115 г; приправа для м'яса – 2 ст. ложки; спеції. Приготування Лимон промиваємо та нарізаємо кружечками. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і змішуємо підготовлені інгредієнти в мисці. Викладаємо оброблену і нарізану шматочками свинину, приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Накриваємо посуд кришкою і відправляємо на кілька годин в холодильник.
Як швидко замаринувати свинячі реберця для шашлику?
Інгредієнти: реберця свинячі – 980 р; цибуля ріпчаста – 305 м; кефір – 255 мл; темний соєвий соус – 25 мл; часник – 3 зубчики; спеції. Приготування Реберця добре промиваємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж кісточки на шматочки. Лук очищаємо, шаткуємо кільцями, викладаємо в каструлю і злегка розминаємо руками. Потім вливаємо кефір, соєвий соус, видавлюємо через прес часник, додаємо спеції і перемішуємо. Приготовленим маринадом заливаємо свинячі реберця і залишаємо м'ясо на 1 годину. Далі викладаємо їх на решітку і обсмажуємо з усіх боків.
Як швидко і смачно замаринувати шашлик в кефірі?
Інгредієнти: свинина (шия) – 15 кг; жирний кефір – 495 мл; цибулина – 6 шт.; цукор – 10 г; спеції. Приготування М'ясо обробляємо, розрізаємо на порційні шматки і викладаємо в миску. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і додаємо в ємність зі свининою. Заливаємо все холодним кефіром, додаємо спеції за смаком, цукор, перемішуємо руками і, накривши кришкою, залишаємо на столі на 2 години.