Вернуться назад Распечатать

Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?

Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?
Збираючись на природу, завжди замислюєшся про те, як же швидко замаринувати м'ясо, щоб шашлик вийшов соковитим, ароматним і неймовірно смачним. Існує безліч відповідей на це питання, і ми розповімо вам сьогодні про декількох оригінальних способах.
Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?
Інгредієнти:

  • свинина (шия) – 15 кг;

  • столовий оцет – 4 ст. ложки;

  • прохолодна вода – 8 ст. ложок;

  • цукор – 10 г;

  • цибулина – 3 шт.;

  • спеції .


  • Приготування
    Щоб швидко замаринувати шашлик зі свинини в оцті, м'ясо промиваємо, нарізаємо шматочками і натираємо спеціями. Цибулю чистимо і розрізаємо великими кільцями. Для маринаду, розбавляємо оцет водою і кидаємо в нього цукор. Заливаємо отриманою сумішшю шматочки свинини і посипаємо цибулею. Перемішуємо продукти руками, накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник.
    Як швидко замаринувати свинину на шашлик?
    Інгредієнти:

  • домашній майонез – 315 мл;

  • м'якоть свинини – 980 р;

  • цибуля ріпчаста великий – 4 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо і поділяємо на невеликі порційні шматочки. Далі викладаємо їх в глибоку ємність, присипаємо спеції, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Цибулини очищаємо і шаткуємо тоненькими півкільцями. Заливаємо м'ясо домашнім майонезом, посипаємо цибульними кільцями, перемішуємо руками і виймаємо ємність в холодильник на кілька годин.
    Швидкий спосіб маринування шашлику з свинини в мінералці
    Даний рецепт вважається дієтичним і з його допомогою можна замаринувати свинину досить швидко, отримавши в результаті надзвичайно м'яке і приголомшливо смачне блюдо.
    Інгредієнти:

  • свинина (м'якоть) – 2 кг;

  • мінеральна вода – 500 мл;

  • приправа для м'яса – за смаком;

  • спеції;

  • цибуля ріпчаста – 4 шт.


  • Приготування
    Свинину обробляємо, промиваємо й розрізаємо на порційні шматочки невеликих розмірів. Потім викладаємо їх в каструлю і присипаємо рясно спеціями і приправою. Ретельно все перемішуємо руками, кидаємо цибулю, нашатковану кільцями, і заливаємо вміст мінеральною водою. Прикриваємо посуд кришкою і відправляємо в холодильник.
    Швидкий спосіб маринування шашлику
    Інгредієнти:

  • свинина (м'якоть) – 2 кг;

  • лимон – 105 г;

  • цибуля – 115 г;

  • приправа для м'яса – 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Лимон промиваємо та нарізаємо кружечками. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і змішуємо підготовлені інгредієнти в мисці. Викладаємо оброблену і нарізану шматочками свинину, приправляємо спеціями і ретельно перемішуємо. Накриваємо посуд кришкою і відправляємо на кілька годин в холодильник.
    Як швидко замаринувати свинячі реберця для шашлику?
    Інгредієнти:

  • реберця свинячі – 980 р;

  • цибуля ріпчаста – 305 м;

  • кефір – 255 мл;

  • темний соєвий соус – 25 мл;

  • часник – 3 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Реберця добре промиваємо, обсушуємо і розрізаємо вздовж кісточки на шматочки. Лук очищаємо, шаткуємо кільцями, викладаємо в каструлю і злегка розминаємо руками. Потім вливаємо кефір, соєвий соус, видавлюємо через прес часник, додаємо спеції і перемішуємо. Приготовленим маринадом заливаємо свинячі реберця і залишаємо м'ясо на 1 годину. Далі викладаємо їх на решітку і обсмажуємо з усіх боків.
    Як швидко і смачно замаринувати шашлик в кефірі?
    Інгредієнти:

  • свинина (шия) – 15 кг;
  • Як швидко замаринувати шашлик зі свинини?

  • жирний кефір – 495 мл;

  • цибулина – 6 шт.;

  • цукор – 10 г;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо обробляємо, розрізаємо на порційні шматки і викладаємо в миску. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і додаємо в ємність зі свининою. Заливаємо все холодним кефіром, додаємо спеції за смаком, цукор, перемішуємо руками і, накривши кришкою, залишаємо на столі на 2 години.