Куліш на багатті - рецепт

Рецепт кулешу на багатті
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування кулешу заздалегідь розпалюємо багаття. Свиняче сало нарізаємо брусками і кладемо в казанок. Цибулю чистимо, подрібнюємо, а моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо овочі на розтопленому жирі, а потім заливаємо водою і залишаємо закипати. Після цього кидаємо картоплю, нарізану соломкою, і варимо суп 5-7 хвилин. Далі всипаємо промиту крупу і як тільки пшоно звариться, кладемо шматочок вершкового масла. Приправляємо суп спеціями, прикрашаємо рубаною зеленню і розливаємо куліш по тарілках.
Рецепт приготування курячого кулешу на багатті
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку промиваємо, видаляємо плівку і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо м'ясо в миску, додаємо соус, спеції і гірчицю. Ретельно перемішуємо і маринуємо філе 35 хвилин.
Тим часом промиваємо холодною водою пшоно. Очищені овочі нарізаємо невеликими шматочками, а сало шаткуємо скибочками. На відкритому вогні встановлюємо казан, викладаємо сало і обсмажуємо його до рум'яного кольору. Потім викладаємо замариновану грудку і, помішуючи, пасеруємо її кілька хвилин. Слідом кидаємо цибулю з морквою, перемішуємо і готуємо до м'якості овочів. Далі додаємо в казан сухе пшоно, вливаємо фільтровану воду, накриваємо кришкою і варимо суп на слабенькому вогні до готовності. За кілька хвилин до закінчення варіння підсолюємо страву за смаком, знімаємо куліш в казані з багаття і подаємо до столу.
Рецепт кулешу на багатті з тушонкою
Інгредієнти:
Приготування

Перед тим, як зварити кулешу з пшона, розпалюємо вогнище і готуємо всі інгредієнти. Картопля промиваємо, чистимо й нарізаємо рівними кубиками. Цибулини обробляємо і шаткуємо кільцями, а сало рубаємо пластинами. Тепер беремо казан, викладаємо в нього підготовлені овочі, сало і злегка підрум'янюємо. Далі заливаємо вміст водою, підсолюємо за смаком і варимо до м'якості. Потім висипаємо пшоно, кладемо шматочок вершкового масла і перемішуємо. Через 5 хвилин додаємо в суп тушонку і прикриваємо казанок кришкою. Посипаємо блюдо рубаною зеленню і пробуємо на смак.
Рекомендуємо добрі рецепти

Юшка з окуня
Незрівнянне перше блюдо, яке не включає в свій склад складні інгредієнти - це, звичайно, вуха. Пропонуємо зварити страву з окуня, опишемо процес

Куліш з пшона – рецепт
Прекрасне блюдо для пікніка - чудово ароматний і легкий куліш. Готувати його нескладно, однак смак його майже завжди вражає. Розповімо, як правильно

Сало в банку - найсмачніший рецепт
Навряд чи хтось зможе відмовитися від смачної закуски - солоного сала. Хоча сьогодні якісний продукт досить складно купити, тому пропонуємо трохи

Як приготувати куліш?
Куліш - дуже незвичайне перше блюдо. Цей суп дуже густий, наваристий. Його робили таким козаки, перебуваючи в походах. Ви можете приготувати його

Пшоняна каша з тушонкою - рецепт
Пшоно - корисна крупа, яка насичує кров і печінку поживними речовинами. І сьогодні ми поділимося з вами смачними рецептами приготування пшоняної каші

Куліш: рецепт
Куліш - страва білоруської та української кухні, воно було прекрасне і козаками за свою простоту і ситність. По суті, куліш - це дуже густа юшка з