Капустяна начинка для пиріжків
Пиріжки бувають з самими різними начинками. Але багатьом з нас подобаються саме пиріжки з капустою. Як зробити капустяну начинку для пиріжків, читайте нижче.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 1 кг;
цибуля - 115 г;
морква – 225 г;
лаврушка – 2 листочка;
сіль;
перець.
Приготування
Дрібненько кришимо цибулю і поміщаємо його на сковороду з розігрітим маслом. Помішуючи, пасеруємо на середньому вогні до м'якості цибулі. Потім додаємо терту моркву, розмішуємо і обсмажуємо ще хвилини 3. Тим часом тоненько шаткуємо капусту. Поміщаємо її на сковороду, розмішуємо, щоб цибуля і морква виявилися зверху. Накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь. Періодично капусту розмішуємо, підсолюємо за смаком і тушкуємо до м'якості. Практично в кінці додаємо лаврові листочки для неповторного аромату і трохи перчимо.
Інгредієнти:
капуста – 1 кг;
курячі яйця варені – 5 шт.;
цибуля – 275 г;
масло вершкове – 120 г;
кріп – 45 г;
зелена цибуля – 45 г;
сіль;
спеції.
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо тоненькими півкільцями. На сковороді нагріваємо олію, викладаємо цибулька, злегка його підсолюємо і кладемо щіпку цукру. Пасеруємо цибулю до прозорості. Варені круто яйця чистимо. Капусту тоненько шаткуємо, заливаємо окропом, підсолюємо і проварюємо до м'якості. Рідину зливаємо з допомогою друшляка. Далі викладаємо відварену і віджату капусту до цибулі, додаємо вершкове масло і ставимо на вогонь, щоб масло розтануло. Відварені яйця ріжемо великими шматочками і дрібненько рубаємо зелень. Все це змішуємо з капустою, кладемо спеції і добре вимішуємо.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 375 г;
печериці – 245 г;
цибуля ріпчаста 175 г;
рослинне масло – 2 ст. ложки;
морква – 175 г;
сіль;
перець.
Приготування
Капусту дрібненько шаткуємо й тушкуємо на олії до м'якості. В кінці процесу солимо і перчимо. Покласти капусту в миску і остуджуємо. Печериці ріжемо скибочками, цибулю – півкільцями, а моркву пропускаємо через тертку. Обсмажуємо гриби на сковороді. Коли виділилася рідина випарується, додаємо терту моркву і подрібнену цибулю. Обсмажуємо все разом хвилин 5 а потім солимо і ретельно розмішуємо. Змішуємо підготовлену капусту з грибами, цибулею і морквою.
Смачна капустяна начинка для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Дрібненько кришимо цибулю і поміщаємо його на сковороду з розігрітим маслом. Помішуючи, пасеруємо на середньому вогні до м'якості цибулі. Потім додаємо терту моркву, розмішуємо і обсмажуємо ще хвилини 3. Тим часом тоненько шаткуємо капусту. Поміщаємо її на сковороду, розмішуємо, щоб цибуля і морква виявилися зверху. Накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь. Періодично капусту розмішуємо, підсолюємо за смаком і тушкуємо до м'якості. Практично в кінці додаємо лаврові листочки для неповторного аромату і трохи перчимо.
Капустяна начинка для пиріжків з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо тоненькими півкільцями. На сковороді нагріваємо олію, викладаємо цибулька, злегка його підсолюємо і кладемо щіпку цукру. Пасеруємо цибулю до прозорості. Варені круто яйця чистимо. Капусту тоненько шаткуємо, заливаємо окропом, підсолюємо і проварюємо до м'якості. Рідину зливаємо з допомогою друшляка. Далі викладаємо відварену і віджату капусту до цибулі, додаємо вершкове масло і ставимо на вогонь, щоб масло розтануло. Відварені яйця ріжемо великими шматочками і дрібненько рубаємо зелень. Все це змішуємо з капустою, кладемо спеції і добре вимішуємо.
Як приготувати капустяну начинку з грибами для пиріжків?
Інгредієнти:
Приготування
Капусту дрібненько шаткуємо й тушкуємо на олії до м'якості. В кінці процесу солимо і перчимо. Покласти капусту в миску і остуджуємо. Печериці ріжемо скибочками, цибулю – півкільцями, а моркву пропускаємо через тертку. Обсмажуємо гриби на сковороді. Коли виділилася рідина випарується, додаємо терту моркву і подрібнену цибулю. Обсмажуємо все разом хвилин 5 а потім солимо і ретельно розмішуємо. Змішуємо підготовлену капусту з грибами, цибулею і морквою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка для пиріжків з картоплею
Самим сімейним стравою можна назвати пироги і пиріжки і найбільш поширене їх наповнення – це звичайно картоплю. Пропонуємо найпростіший базовий
Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою
Найулюбленішою і від того дуже популярною начинкою для всіляких пиріжків залишається звичайна капуста. Якщо ви ще не знайомі з процесом приготування
Начинки для смажених пиріжків
Визначившись зі способом приготування пиріжків, постає питання, яку вибрати начинку. Адже їх буває неймовірне безліч: солодкі фруктові або ягідні,
Начинка для пиріжків з цибулею і яйцем
Якщо ви сумніваєтеся, які пиріжки вам сьогодні хочеться спекти, то ця стаття точно для вас. Ми пропонуємо кілька рецептів дуже оригінальною і
Пиріжки з капустою в духовці
Багато бабусі готують просто шикарно, особливо смачними виходять у них пиріжки з капустою. На жаль, не всі можуть приготувати тісто для пиріжків за
Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять