Що можна приготувати з свинини?
Сьогодні ми розповімо, що можна швидко і смачно приготувати з свинини і запропонуємо кілька варіантів страв з цього виду м'яса, які неодмінно прийдуться вам до смаку.
Інгредієнти:
цілий шматок свинини (яблучко) – 12-14 кг;
часникові зубці – 7-8 шт.;
суміш італійських ароматних трав – 2 щіпки;
зерна коріандру мелені – 2 щіпки;
хмелі-сунелі – 1 щіпка;
морква свіжа – 55 г;
перець свіжозмелену чорний – 2 щіпки;
соєвий соус або майонез (за бажанням);
коріандр мелений – 1 щіпка;
велика сіль – 10 р.
Приготування
Для приготування буженини свинину обов'язково необхідно замаринувати. Для цього м'ясо промиваємо, обсушуємо ретельно, нашпиговываем очищеними і розрізаними на три-чотири частини зубцями часниковими і розрізаної на невеликі шматочки морквою. Тепер щедро присмачую м'ясної кусень сіллю, свежесмолотым перцем і коріандром, приправляємо також хмелі-сунелі і сумішшю італійських трав, гарненько втираємо всі спеції і доповнюємо їх при бажанні соєвим соусом або майонезом. Залишаємо нашпигований шмат свинини в спеціях на три-чотири години при кімнатних умовах, придавивши в цей час його чим-небудь важким.
По закінченні часу поміщаємо промаринованное м'ясо на складений удвічі відріз фольги, грунтовно запечатуємо його конвертом і притискаємо. Маємо заготовку на деко і ставимо в духовку, яку завчасно розігріємо до максимальних температур. Через п'ятнадцять хвилин жар знижуємо і готуємо буженину ще протягом години при температурі 180 градусів.
Залишаємо м'ясо остигати в духовці, після чого поміщаємо на пару годин охолонути перед подачею на полицю холодильника.
Інгредієнти:
свинина (карбонад) – 530 г;
спеції – 2 щіпки;
перець і сіль;
панірувальні сухарі – 120 г;
борошно – 90 г;
яйце куряче велике – 1 шт.;
олія соняшникова без аромату – 65 мл
Приготування
Свинячий карбонад або вирізку нарізаємо на скибочки товщиною приблизно півтора сантиметра, відбиваємо трохи, підсолюємо, приправляємо перцем і спеціями і даємо кілька хвилин промаринуватися. За цей час підготуємо три миски. В одній збиваємо трохи куряче яйце, в іншу насипаємо панірувальні сухарі, а в третю борошно пшеничне.
Прогріваємо соняшникова без аромату масло на сковороді. Кожен шмат свинини паніруємо в борошні, слідом мочаємо його в яйце, обвалюємо в сухарях і поміщаємо в посудину з маслом смажитися. На кожну сторону буде потрібно п'ять хвилин вашого часу і апетитне і рум'яне страва порадує вас своїм смаком. Особливо гармонійно таке м'ясо буде поєднуватися зі свіжими овочами або відварною картоплею.
Інгредієнти:
м'якоть свинини (лопатка або ошийок) – 530 г;
рис пропарений – 430 г;
морква свіжа – 230 г;
ріпчасті цибулини – 230 г;
часникова головка – 1 шт.;
олія соняшникова рафінована – 2 щіпки;
гаряча вода – 490 мл;
суміш спецій для плову – 2 ст. ложки;
велика сіль – 35-40 р.
Приготування
Прогріваємо мультиварку, налаштувавши її на режим «Смаження» або «Випічка» і виливши в мультикастрюлю всі соняшникову олію. Тепер викладаємо в нього попередньо промиту, обсушену і дрібно нарізану свинину, додаємо приправи для плову, а через сім-десять хвилин додаємо нарізану цибулю, і ще через п'ять моркву, нашатковану соломкою. Смажимо вміст чаші пристрою протягом десяти хвилин.
Викладаємо до м'яса з овочами грунтовно промитий рис, вливаємо гарячу підсолену воду, встромляємо всередину промиту часникову головку цілком і залишаємо страву на годину для подальшого приготування, змінивши поточний режим на «Плов».
Як приготувати буженину з свинини в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування буженини свинину обов'язково необхідно замаринувати. Для цього м'ясо промиваємо, обсушуємо ретельно, нашпиговываем очищеними і розрізаними на три-чотири частини зубцями часниковими і розрізаної на невеликі шматочки морквою. Тепер щедро присмачую м'ясної кусень сіллю, свежесмолотым перцем і коріандром, приправляємо також хмелі-сунелі і сумішшю італійських трав, гарненько втираємо всі спеції і доповнюємо їх при бажанні соєвим соусом або майонезом. Залишаємо нашпигований шмат свинини в спеціях на три-чотири години при кімнатних умовах, придавивши в цей час його чим-небудь важким.
По закінченні часу поміщаємо промаринованное м'ясо на складений удвічі відріз фольги, грунтовно запечатуємо його конвертом і притискаємо. Маємо заготовку на деко і ставимо в духовку, яку завчасно розігріємо до максимальних температур. Через п'ятнадцять хвилин жар знижуємо і готуємо буженину ще протягом години при температурі 180 градусів.
Залишаємо м'ясо остигати в духовці, після чого поміщаємо на пару годин охолонути перед подачею на полицю холодильника.
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Свинячий карбонад або вирізку нарізаємо на скибочки товщиною приблизно півтора сантиметра, відбиваємо трохи, підсолюємо, приправляємо перцем і спеціями і даємо кілька хвилин промаринуватися. За цей час підготуємо три миски. В одній збиваємо трохи куряче яйце, в іншу насипаємо панірувальні сухарі, а в третю борошно пшеничне.
Прогріваємо соняшникова без аромату масло на сковороді. Кожен шмат свинини паніруємо в борошні, слідом мочаємо його в яйце, обвалюємо в сухарях і поміщаємо в посудину з маслом смажитися. На кожну сторону буде потрібно п'ять хвилин вашого часу і апетитне і рум'яне страва порадує вас своїм смаком. Особливо гармонійно таке м'ясо буде поєднуватися зі свіжими овочами або відварною картоплею.
Як приготувати плов зі свининою в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Прогріваємо мультиварку, налаштувавши її на режим «Смаження» або «Випічка» і виливши в мультикастрюлю всі соняшникову олію. Тепер викладаємо в нього попередньо промиту, обсушену і дрібно нарізану свинину, додаємо приправи для плову, а через сім-десять хвилин додаємо нарізану цибулю, і ще через п'ять моркву, нашатковану соломкою. Смажимо вміст чаші пристрою протягом десяти хвилин.
Викладаємо до м'яса з овочами грунтовно промитий рис, вливаємо гарячу підсолену воду, встромляємо всередину промиту часникову головку цілком і залишаємо страву на годину для подальшого приготування, змінивши поточний режим на «Плов».
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина по-французьки в духовці
М'ясо по-французьки - це запаморочливо смачне самостійне блюдо, яке готується неймовірно просто і запікається одночасно з гарніром. У цьому матеріалі
Свинина, запечена в духовці
Запекти свинину можна різними способами - це не складно і під силу кожному кулінару. Але далі описані рецепти, які допоможуть створити прекрасне
Як смачно посмажити свинину на сковороді?
Багато господині люблять готувати основні страви саме з свинини, адже це м'ясо чудово піддається практично будь-якого виду обробки. І далі опишемо,
Шашлик в духовці з свинини
Навіть не виходячи з дому, можна спорудити незрівнянний шашлик, використовуючи нехитрі технології. Страва вийде таким же чудово смачним, ніжним і
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,