Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Холодний суп з томатів

Холодний суп з томатів

23-06-2016, 21:42
423
Холодний суп з томатів
Урізноманітнити скромний арсенал холодних супів в особі окрошки та і борщів зелених покликаний гаспачо. Цей дивовижний томатний суп як не можна краще бореться не тільки з голодом, але і з жарою, насичуючи і прохлаждая овочевий свіжістю одночасно. Про варіаціях іспанського холодного супу з томатів докладно далі.

Суп з томатів гаспачо


Для нас незвичним може здаватися лише один інгредієнт цього супу-пюре – білий хліб, який покликаний після розмокання забезпечувати супу ситність і кремоподібну консистенцію.
Інгредієнти:

  • хліб білий (не свіжий) - 65 г;

  • стиглі томати - 11 кг;

  • солодкий перець - 95 г;

  • огірок - 85 м;

  • цибуля ріпчаста - 35 г;

  • часник - 2 зубки;

  • оливкова олія - 55 мл;

  • винний оцет - 25 мл


  • Приготування
    Очистіть огірок і розділіть його на великі шматки. Також крупно наріжте томати разом із солодким перцем. Покладіть підготовлені овочі в блендер, додайте цибулю, влийте оцет і оливкове масло. Останніми додайте шматочки хліба і увімкніть пристрій. Як тільки вміст стане більш-менш однорідним, його пропускають через сито, щоб крем-суп з томатів зміг повністю виправдати свою назву гладкою і однорідною консистенцією.

    Суп-пюре з томатів


    Виключіть зі складу гаспачо хліб - і ви отримаєте набагато більш легкий варіант страви з одними лише овочами в основі. Велика кількість останніх забезпечило гаспачо назва супу-салату.
    Інгредієнти:

  • томати - 980 р;

  • свіжий огірок - 95 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • солодкий цибуля - 45 г;

  • солодкий перець - 85 м;

  • оливкова олія , оцет - для подачі.


  • Приготування
    Суп з томатів готується елементарно, якщо у вашому розпорядженні є блендер. Розділіть овочі на кубики однакового розміру, щоб полегшити роботу пристрою, а потім збийте все разом до утворення пюреподібної маси. Заправте суп оцтом і олією перед подачею. Приправте за смаком.

    Рецепт супу з томатами


    Поєднання інгредієнтів в рамках цього супу однозначно забезпечить в першу чергу відторгнення, але дайте новим смакам шанс і ви переконаєтеся, що за незвичними комбінаціями може стаять приголомшливий смак.
    Інгредієнти:

  • томати - 540 г;
  • Холодний суп з томатів

  • кавун - 470 г;

  • огірок - 65 г;

  • червоний цибуля - 45 г;

  • щіпка копченої паприки;

  • сир фета - 75 р.


  • Приготування
    Очистіть гарбуз від насіння і збийте в пюре разом з томатами, огірком і цибулею. Коли суп стане однорідним, доповніть його паприкою, приправте сіллю за смаком і подавайте, раскрошив сир фета поверх.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гаспачо - класичний рецепт
    Гаспачо - класичний рецепт
    Більшість страв іспанської кухні просочені сонцем і кричать про літо, але самим яскравим поєднанням сезонних плодів може порадувати лише гаспачо.
    Рецепт гаспачо в домашніх умовах
    Рецепт гаспачо в домашніх умовах
    У цій статті представлені рецепти, які легко урізноманітнюють повсякденне меню. Розповімо, як приготувати чудовий іспанський суп гаспачо. Пропонуємо
    Суп з помідорів – рецепт
    Суп з помідорів – рецепт
    Суп з томатів – страва поза сезону, яке можна подавати охолодженим - для боротьби з літньою спекою або зігріваючим, коли за вікном негода. Мінімальна
    Зелений гаспачо - іспанська заміна приїлася окрошці
    Зелений гаспачо - іспанська заміна приїлася окрошці
    Гаспачо - це іспанське блюдо, яке готується, насамперед, з перетертих томатів. Але сьогодні ми поговоримо про іншому варіанті цього супчика - зелений
    Суп гаспачо - рецепт
    Суп гаспачо - рецепт
    Суп гаспачо - широко поширене блюдо іспанської кухні. Перетерті сирі овочі заправляють оливковою маслом, поливаються оцтом або соком лимона і
    Томатний суп гаспачо
    Томатний суп гаспачо
    Гаспачо - традиційний суп іспанської кухні, який подається холодним. Він виходить ароматним і ситним і подається з хлібними тостами з часником.