Холодний суп з томатів
Урізноманітнити скромний арсенал холодних супів в особі окрошки та і борщів зелених покликаний гаспачо. Цей дивовижний томатний суп як не можна краще бореться не тільки з голодом, але і з жарою, насичуючи і прохлаждая овочевий свіжістю одночасно. Про варіаціях іспанського холодного супу з томатів докладно далі.
Для нас незвичним може здаватися лише один інгредієнт цього супу-пюре – білий хліб, який покликаний після розмокання забезпечувати супу ситність і кремоподібну консистенцію.
Інгредієнти:
хліб білий (не свіжий) - 65 г;
стиглі томати - 11 кг;
солодкий перець - 95 г;
огірок - 85 м;
цибуля ріпчаста - 35 г;
часник - 2 зубки;
оливкова олія - 55 мл;
винний оцет - 25 мл
Приготування
Очистіть огірок і розділіть його на великі шматки. Також крупно наріжте томати разом із солодким перцем. Покладіть підготовлені овочі в блендер, додайте цибулю, влийте оцет і оливкове масло. Останніми додайте шматочки хліба і увімкніть пристрій. Як тільки вміст стане більш-менш однорідним, його пропускають через сито, щоб крем-суп з томатів зміг повністю виправдати свою назву гладкою і однорідною консистенцією.
Виключіть зі складу гаспачо хліб - і ви отримаєте набагато більш легкий варіант страви з одними лише овочами в основі. Велика кількість останніх забезпечило гаспачо назва супу-салату.
Інгредієнти:
томати - 980 р;
свіжий огірок - 95 г;
часникові зубки - 3 шт.;
солодкий цибуля - 45 г;
солодкий перець - 85 м;
оливкова олія , оцет - для подачі.
Приготування
Суп з томатів готується елементарно, якщо у вашому розпорядженні є блендер. Розділіть овочі на кубики однакового розміру, щоб полегшити роботу пристрою, а потім збийте все разом до утворення пюреподібної маси. Заправте суп оцтом і олією перед подачею. Приправте за смаком.
Поєднання інгредієнтів в рамках цього супу однозначно забезпечить в першу чергу відторгнення, але дайте новим смакам шанс і ви переконаєтеся, що за незвичними комбінаціями може стаять приголомшливий смак.
Інгредієнти:
томати - 540 г;
кавун - 470 г;
огірок - 65 г;
червоний цибуля - 45 г;
щіпка копченої паприки;
сир фета - 75 р.
Приготування
Очистіть гарбуз від насіння і збийте в пюре разом з томатами, огірком і цибулею. Коли суп стане однорідним, доповніть його паприкою, приправте сіллю за смаком і подавайте, раскрошив сир фета поверх.
Суп з томатів гаспачо
Для нас незвичним може здаватися лише один інгредієнт цього супу-пюре – білий хліб, який покликаний після розмокання забезпечувати супу ситність і кремоподібну консистенцію.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть огірок і розділіть його на великі шматки. Також крупно наріжте томати разом із солодким перцем. Покладіть підготовлені овочі в блендер, додайте цибулю, влийте оцет і оливкове масло. Останніми додайте шматочки хліба і увімкніть пристрій. Як тільки вміст стане більш-менш однорідним, його пропускають через сито, щоб крем-суп з томатів зміг повністю виправдати свою назву гладкою і однорідною консистенцією.
Суп-пюре з томатів
Виключіть зі складу гаспачо хліб - і ви отримаєте набагато більш легкий варіант страви з одними лише овочами в основі. Велика кількість останніх забезпечило гаспачо назва супу-салату.
Інгредієнти:
Приготування
Суп з томатів готується елементарно, якщо у вашому розпорядженні є блендер. Розділіть овочі на кубики однакового розміру, щоб полегшити роботу пристрою, а потім збийте все разом до утворення пюреподібної маси. Заправте суп оцтом і олією перед подачею. Приправте за смаком.
Рецепт супу з томатами
Поєднання інгредієнтів в рамках цього супу однозначно забезпечить в першу чергу відторгнення, але дайте новим смакам шанс і ви переконаєтеся, що за незвичними комбінаціями може стаять приголомшливий смак.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть гарбуз від насіння і збийте в пюре разом з томатами, огірком і цибулею. Коли суп стане однорідним, доповніть його паприкою, приправте сіллю за смаком і подавайте, раскрошив сир фета поверх.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гаспачо - класичний рецепт
Більшість страв іспанської кухні просочені сонцем і кричать про літо, але самим яскравим поєднанням сезонних плодів може порадувати лише гаспачо.
Рецепт гаспачо в домашніх умовах
У цій статті представлені рецепти, які легко урізноманітнюють повсякденне меню. Розповімо, як приготувати чудовий іспанський суп гаспачо. Пропонуємо
Суп з помідорів – рецепт
Суп з томатів – страва поза сезону, яке можна подавати охолодженим - для боротьби з літньою спекою або зігріваючим, коли за вікном негода. Мінімальна
Зелений гаспачо - іспанська заміна приїлася окрошці
Гаспачо - це іспанське блюдо, яке готується, насамперед, з перетертих томатів. Але сьогодні ми поговоримо про іншому варіанті цього супчика - зелений
Суп гаспачо - рецепт
Суп гаспачо - широко поширене блюдо іспанської кухні. Перетерті сирі овочі заправляють оливковою маслом, поливаються оцтом або соком лимона і
Томатний суп гаспачо
Гаспачо - традиційний суп іспанської кухні, який подається холодним. Він виходить ароматним і ситним і подається з хлібними тостами з часником.