Як зварити грибний суп із заморожених грибів?
Одним з найбільш ароматних і найніжніших на смак супів є грибний. Для його приготування зовсім не потрібно чекати літа, а можна зробити в будь-який сезон року, використовуючи при цьому заморожені гриби.
Сьогодні ми поділимося з вами секретами того, як зварити незрівнянного смаку грибний суп з різних видів заморожених грибів.
Інгредієнти:
заморожені білі гриби – 450 г;
ріпчаста цибуля (великий) – 1/2 шт.;
курячі яйця – 2 шт.;
сметана (20%) – 170 г;
картопля (середня) – 4-5 шт.;
борошно – 1 десертна ложка;
соняшникова олія – 30 мл;
кухонна сіль;
кінза – 4-5 гілочок;
петрушка – 4-5 гілочок.
Приготування
Очищаємо і подрібнюємо бульби картоплі у вигляді кубиків. Складаємо все в ємність і заливаємо питною водою так, щоб до краю була відстань в три пальці. Тепер виставляємо всі на пальник включеної плити, а самі дістаємо з морозилки гриби.
Гриби просто викладаємо в глибоку сковороду, заздалегідь прогріту з маслом. Коли з білих грибів зійде рідину і випарується, додаємо дрібно подрібнену велику цибулину, присипаємо все борошном, підсолюємо і, перемішавши, тримаємо на вогні протягом 4-5 хвилин.
Знімаємо піну з картоплі, додаємо сіль і також подрібнену залишилася половинку цибулини. Коли картопля буде майже готовою, ми вводимо сметану, перемішану з курячими яйцями і слідом, переміщаємо сюди грибочки. Варимо суп, поки картопля не буде на стадії розварювання. Супчик готовий охолодити до теплого стану і перемелюємо його в пюре блендером. Порцію, подающуюся до столу, добре присипаємо зеленню кінзи і петрушки.
Інгредієнти:
асорті заморожене грибів – 400 р;
перлова крупа – 80 г;
ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;
морква (велика) – 1 шт.;
томатний кетчуп (будь-який) – 1 ст. ложка;
картопля – 3 шт.;
кухонна сіль – 05 ст. ложки;
соняшникова олія – 40-45 мл
Приготування
Асорті з грибів розморожуємо і пару раз промиваємо. У чашу мультиварки наливаємо масло і встановлюємо режим «Смаження». Слідом перекладаємо сюди підготовлені грибочки, а через 3-4 хвилини додаємо до них нарізані півкільця свіжої моркви і цибулі. Після того, як вони почнуть золотитися вводимо кетчуп, перемішуємо і тримаємо овочі в цьому режимі максимум ще 2 хвилини. Потім наливаємо сюди попередньо підігріту до 50-60 градусів воду, додаємо спочатку замочену, а після промиту перлову крупу і переставляємо режим на «Варіння» на 20 хвилин. Після закінчення встановленого часу викладаємо в суп крупноватые кубики картоплі і підсолюємо наше чудове перше блюдо. Додаємо час ще на 30 хвилин і терпляче чекаємо приготування.
Сьогодні ми поділимося з вами секретами того, як зварити незрівнянного смаку грибний суп з різних видів заморожених грибів.
Смачний грибний суп-пюре з заморожених білих грибів
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо і подрібнюємо бульби картоплі у вигляді кубиків. Складаємо все в ємність і заливаємо питною водою так, щоб до краю була відстань в три пальці. Тепер виставляємо всі на пальник включеної плити, а самі дістаємо з морозилки гриби.
Гриби просто викладаємо в глибоку сковороду, заздалегідь прогріту з маслом. Коли з білих грибів зійде рідину і випарується, додаємо дрібно подрібнену велику цибулину, присипаємо все борошном, підсолюємо і, перемішавши, тримаємо на вогні протягом 4-5 хвилин.
Знімаємо піну з картоплі, додаємо сіль і також подрібнену залишилася половинку цибулини. Коли картопля буде майже готовою, ми вводимо сметану, перемішану з курячими яйцями і слідом, переміщаємо сюди грибочки. Варимо суп, поки картопля не буде на стадії розварювання. Супчик готовий охолодити до теплого стану і перемелюємо його в пюре блендером. Порцію, подающуюся до столу, добре присипаємо зеленню кінзи і петрушки.
Грибний суп з заморожених грибів з перловкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Асорті з грибів розморожуємо і пару раз промиваємо. У чашу мультиварки наливаємо масло і встановлюємо режим «Смаження». Слідом перекладаємо сюди підготовлені грибочки, а через 3-4 хвилини додаємо до них нарізані півкільця свіжої моркви і цибулі. Після того, як вони почнуть золотитися вводимо кетчуп, перемішуємо і тримаємо овочі в цьому режимі максимум ще 2 хвилини. Потім наливаємо сюди попередньо підігріту до 50-60 градусів воду, додаємо спочатку замочену, а після промиту перлову крупу і переставляємо режим на «Варіння» на 20 хвилин. Після закінчення встановленого часу викладаємо в суп крупноватые кубики картоплі і підсолюємо наше чудове перше блюдо. Додаємо час ще на 30 хвилин і терпляче чекаємо приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зварити суп з сушених грибів?
Найбільш ароматним виходить суп саме з сушених грибів. У статті описані рецепти незрівнянного першого страви, доповненого новими компонентами.
Грибний суп з заморожених грибів
Бувалі грибники знають толк в заготівлі грибів на зиму. Крім звичайної консервації їх зазвичай сушать або заморожують, при цьому такі гриби не
Грибний суп з сушених грибів
Восени, кожен досвідчений грибник розживеться солідним урожаєм, який пізніше пускає на приготування різних ароматних страв або заготовок на зиму.
Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
Грибний соус з заморожених грибів
Грибний соус з заморожених грибів по праву вважається найбільш універсальним. Адже цей продукт ідеально поєднується як з вершковою, так і з томатною