Як посмажити кабачки на сковороді?
У цій статті ми поділимося цікавими рецептами і розповімо, як на сковороді посмажити кабачки. Закуска виходить неймовірно ніжною, соковитою і корисною.
Інгредієнти:
кабачки молоді – 215 г;
спеції і приправи;
масло рослинне – 35 мл;
зелень свіжа – за бажанням.
Приготування
Перед тим, як приступити до обсмажування овочів на сковороді, молоді кабачки промиваємо їх і шаткуємо скибочками. Приправляємо їх паприкою, орегано і сіллю. Далі беремо чавунну сковороду, наливаємо масло, прогріваємо його і обсмажуємо кабачки до красивої апетитною скоринки. Викладаємо їх на паперові серветки, витираємо і присипаємо за бажанням рубаною зеленню.
Інгредієнти:
кабачки – 265 г;
масло рослинне для обсмажування;
спеції;
свіжа зелень;
майонез – за смаком;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Спочатку кабачки промиваємо, нарізаємо кружечками і підсолюємо. Відставляємо овочі в бік і переходимо до соусу: майонез видавлюємо через прес очищений часник, додаємо спеції і перемішуємо. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом, розподіляємо кабачки і обсмажуємо їх. Після цього перекладаємо овочі на тарілку, промазуємо соусом і присипаємо рубаною зеленню.
Інгредієнти:
кабачки – 265 г;
масло рослинне для обсмажування.
Для кляру:
борошно – 85 м;
масло рослинне – 10 мл;
яєчний білок – 4 шт.;
сіль;
вода – 125 мл
Приготування
Охолоджені білки збиваємо міксером у пишну піну. Окремо змішуємо олію, теплу воду і всипаємо борошно. Тепер акуратно викладаємо білкову масу, додаємо сіль і розмішуємо.
Кабачки промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими кільцями і вмочаємо кожну заготовку в кляр. Після цього викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду і підрум'янюємо з усіх боків.
Інгредієнти:
молоді невеликі кабачки – 2 шт.;
сир – 55 г;
часник – 10 г;
борошно – 45 г;
олія рослинна;
свіжа зелень – за бажанням;
спеції.
Приготування
Кабачки промиваємо, нарізаємо тонкими кільцями, посипаємо сіллю і залишаємо на деякий час. Далі обвалюємо кожну заготовку в борошні й обсмажуємо на сковороді в маслі. Після цього викладаємо кабачки на тарілку, присипаємо тертим сиром, подрібненим часником і свіжої рубаною зеленню.
Як посмажити кабачки на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приступити до обсмажування овочів на сковороді, молоді кабачки промиваємо їх і шаткуємо скибочками. Приправляємо їх паприкою, орегано і сіллю. Далі беремо чавунну сковороду, наливаємо масло, прогріваємо його і обсмажуємо кабачки до красивої апетитною скоринки. Викладаємо їх на паперові серветки, витираємо і присипаємо за бажанням рубаною зеленню.
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку кабачки промиваємо, нарізаємо кружечками і підсолюємо. Відставляємо овочі в бік і переходимо до соусу: майонез видавлюємо через прес очищений часник, додаємо спеції і перемішуємо. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом, розподіляємо кабачки і обсмажуємо їх. Після цього перекладаємо овочі на тарілку, промазуємо соусом і присипаємо рубаною зеленню.
Як смачно посмажити кабачки на сковороді в клярі?
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Охолоджені білки збиваємо міксером у пишну піну. Окремо змішуємо олію, теплу воду і всипаємо борошно. Тепер акуратно викладаємо білкову масу, додаємо сіль і розмішуємо.
Кабачки промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими кільцями і вмочаємо кожну заготовку в кляр. Після цього викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду і підрум'янюємо з усіх боків.
Як посмажити кабачки кружечками на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо, нарізаємо тонкими кільцями, посипаємо сіллю і залишаємо на деякий час. Далі обвалюємо кожну заготовку в борошні й обсмажуємо на сковороді в маслі. Після цього викладаємо кабачки на тарілку, присипаємо тертим сиром, подрібненим часником і свіжої рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені кабачки з часником і майонезом
Запропоновані далі рецепти допоможуть вам без клопоту урізноманітнити повсякденний вечерю смачним, легким стравою, яку, напевно, все гідно оцінять.
Як приготувати кабачки в клярі?
Напевно, найбільш часто використовуваний овоч влітку - це кабачок. Що тільки за сезон з нього готують? Пропонуємо приготувати кабачки в клярі. Це
Смажені кабачки в клярі
Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування
Кабачки в клярі на сковороді
Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
Кабачки в духовці з сиром
Кабачки, запечені в духовці з сиром, можуть підкорити серце навіть самого бувалого гурмана, якщо правильно підібрати рецепт і не прогадати з соусом.