Вернуться назад Распечатать

Як посмажити кабачки на сковороді?

Як посмажити кабачки на сковороді?
У цій статті ми поділимося цікавими рецептами і розповімо, як на сковороді посмажити кабачки. Закуска виходить неймовірно ніжною, соковитою і корисною.

Як посмажити кабачки на сковороді?


Інгредієнти:

  • кабачки молоді – 215 г;

  • спеції і приправи;

  • масло рослинне – 35 мл;

  • зелень свіжа – за бажанням.


  • Приготування
    Перед тим, як приступити до обсмажування овочів на сковороді, молоді кабачки промиваємо їх і шаткуємо скибочками. Приправляємо їх паприкою, орегано і сіллю. Далі беремо чавунну сковороду, наливаємо масло, прогріваємо його і обсмажуємо кабачки до красивої апетитною скоринки. Викладаємо їх на паперові серветки, витираємо і присипаємо за бажанням рубаною зеленню.

    Як посмажити кабачки з часником на сковороді?


    Інгредієнти:

  • кабачки – 265 г;

  • масло рослинне для обсмажування;

  • спеції;

  • свіжа зелень;

  • майонез – за смаком;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Спочатку кабачки промиваємо, нарізаємо кружечками і підсолюємо. Відставляємо овочі в бік і переходимо до соусу: майонез видавлюємо через прес очищений часник, додаємо спеції і перемішуємо. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом, розподіляємо кабачки і обсмажуємо їх. Після цього перекладаємо овочі на тарілку, промазуємо соусом і присипаємо рубаною зеленню.

    Як смачно посмажити кабачки на сковороді в клярі?


    Інгредієнти:

  • кабачки – 265 г;

  • масло рослинне для обсмажування.


  • Для кляру:

  • борошно – 85 м;

  • масло рослинне – 10 мл;

  • яєчний білок – 4 шт.;

  • сіль;

  • вода – 125 мл


  • Приготування
    Охолоджені білки збиваємо міксером у пишну піну. Окремо змішуємо олію, теплу воду і всипаємо борошно. Тепер акуратно викладаємо білкову масу, додаємо сіль і розмішуємо.
    Кабачки промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими кільцями і вмочаємо кожну заготовку в кляр. Після цього викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду і підрум'янюємо з усіх боків.

    Як посмажити кабачки кружечками на сковороді?


    Інгредієнти:

  • молоді невеликі кабачки – 2 шт.;

  • сир – 55 г;

  • часник – 10 г;

  • борошно – 45 г;
  • Як посмажити кабачки на сковороді?

  • олія рослинна;

  • свіжа зелень – за бажанням;

  • спеції.


  • Приготування
    Кабачки промиваємо, нарізаємо тонкими кільцями, посипаємо сіллю і залишаємо на деякий час. Далі обвалюємо кожну заготовку в борошні й обсмажуємо на сковороді в маслі. Після цього викладаємо кабачки на тарілку, присипаємо тертим сиром, подрібненим часником і свіжої рубаною зеленню.