У цій статті ми поділимося цікавими рецептами і розповімо, як на сковороді посмажити кабачки. Закуска виходить неймовірно ніжною, соковитою і корисною.
Як посмажити кабачки на сковороді?
Інгредієнти: кабачки молоді – 215 г; спеції і приправи; масло рослинне – 35 мл; зелень свіжа – за бажанням. Приготування Перед тим, як приступити до обсмажування овочів на сковороді, молоді кабачки промиваємо їх і шаткуємо скибочками. Приправляємо їх паприкою, орегано і сіллю. Далі беремо чавунну сковороду, наливаємо масло, прогріваємо його і обсмажуємо кабачки до красивої апетитною скоринки. Викладаємо їх на паперові серветки, витираємо і присипаємо за бажанням рубаною зеленню.
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Інгредієнти: кабачки – 265 г; масло рослинне для обсмажування; спеції; свіжа зелень; майонез – за смаком; часник – 2 зубчики. Приготування Спочатку кабачки промиваємо, нарізаємо кружечками і підсолюємо. Відставляємо овочі в бік і переходимо до соусу: майонез видавлюємо через прес очищений часник, додаємо спеції і перемішуємо. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом, розподіляємо кабачки і обсмажуємо їх. Після цього перекладаємо овочі на тарілку, промазуємо соусом і присипаємо рубаною зеленню.
Як смачно посмажити кабачки на сковороді в клярі?
Інгредієнти: кабачки – 265 г; масло рослинне для обсмажування. Для кляру:
борошно – 85 м; масло рослинне – 10 мл; яєчний білок – 4 шт.; сіль; вода – 125 мл Приготування Охолоджені білки збиваємо міксером у пишну піну. Окремо змішуємо олію, теплу воду і всипаємо борошно. Тепер акуратно викладаємо білкову масу, додаємо сіль і розмішуємо.
Кабачки промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими кільцями і вмочаємо кожну заготовку в кляр. Після цього викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду і підрум'янюємо з усіх боків.
Як посмажити кабачки кружечками на сковороді?
Інгредієнти: молоді невеликі кабачки – 2 шт.; сир – 55 г; часник – 10 г; борошно – 45 г; олія рослинна; свіжа зелень – за бажанням; спеції. Приготування Кабачки промиваємо, нарізаємо тонкими кільцями, посипаємо сіллю і залишаємо на деякий час. Далі обвалюємо кожну заготовку в борошні й обсмажуємо на сковороді в маслі. Після цього викладаємо кабачки на тарілку, присипаємо тертим сиром, подрібненим часником і свіжої рубаною зеленню.