Балик з курячого філе
![Балик з курячого філе Балик з курячого філе](/uploads/posts/2016-05/balik-z-kuryachogo-fle_431.jpeg)
Балик з курячого філе без алкоголю - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку філе добре промийте, видаліть всі пленочки і викладіть на паперові рушники для просушування. М'ясо повинно бути повністю сухим.
В підходящу ємність з кришкою насипте морську сіль і спеції. Все перемішайте. Філе добре натріть цією сумішшю. Посуд щільно закрийте кришкою і відправте в холодильник приблизно на добу. За цей час м'ясо пустить багато соку.
Тепер філе гарненько промийте холодною водою і знову ретельно обсушіть з допомогою полотняній серветки. Сухе м'ясо розподіліть на чистій сухій марлі і натріть його пюрированным часником. Потім філе загорніть і помістіть в контейнер на 25-30 годин. Через це час балик точно буде готовий і його можна дегустувати. Якщо ви любите м'ясо сухіше, згорток з баликом краще підвісити в холодильнику або на балконі з провітрюванням.
Балик з курячого філе в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку філе необхідно замаринувати. В окремій ємності змішайте сіль з підготовленими прянощами і подрібненої лаврушкой. Додайте коньяк і портвейн. Все добре перемішайте. Маринад готовий, тепер доведіть його до однорідності.
![Балик з курячого філе Балик з курячого філе](/uploads/posts/2016-05/balik-z-kuryachogo-fle_272.jpeg)
Половину маринаду визначте в ємність для засолювання майбутнього балика.
Поверх солі розподіліть філе. Зверху висипте залишки засолочной суміші. Контейнер накрийте кришкою і відправте в холодильник на 12-15 годин. Після закінчення часу дістаньте заготівлю і ретельно промийте чистою водою від надлишку солі. Дайте стекти рідини і обсушіть полотняною серветкою.
Кладіть м'ясо на куточок чистої марлі, складеної вдвічі, щільно загорніть конвертом. Тепер згорток з баликом помістіть в холодильник приблизно на тиждень, щоб м'ясо гарненько підсохло і провялилось.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як посмажити насіння?](/uploads/posts/2016-05/yak-posmazhiti-nasnnya_691.jpeg)
Як посмажити насіння?
Любителі насіння стверджують, що смачніше продукту виготовленого власними руками нічого й бути не може. Ми охоче погоджуємося з ними, а тому
![Балик з товстолобика](/uploads/posts/2015-03/balik-z-tovstolobika_881.jpeg)
Балик з товстолобика
Любите смачну солону і копчену рибку? Тоді вам знадобляться рецепти з цієї статті. Ми розповімо про те, як зробити смачний балик з товстолобика, який
![Слабосолоний оселедець в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-03/slabosolona-oseledec-v-domashnh-umovah_351.jpeg)
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
![Балик з сома](/uploads/posts/2015-03/balik-z-soma_221.jpeg)
Балик з сома
Любите солененькую рибку? Приготуйте балик з сома. Думаєте, це важко? Рецепту легше не буває. Читайте наданий матеріал, з нього ви всі дізнаєтеся.
![Свинячий балик](/uploads/posts/2015-03/svinyachiy-balik_571.jpeg)
Свинячий балик
Свинячий балик - це дуже ніжне, поживне і корисне блюдо, на відміну від всіх сучасних ковбас, сосисок та інших копченостей. Хочете приготувати його в
![Куряче філе в пароварці](/uploads/posts/2015-01/kuryache-fle-v-parovarc_781.jpeg)
Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом