Салат з яловичиною і болгарським перцем
М'ясні салати по праву вважаються основними фаворитами на наших столах. Все завдяки тому, що вони відносно доступні, але головне – сытны і різноманітні. Один з доказів того – салат з яловичиною і болгарським перцем, йому-то ми вирішили присвятити цей матеріал.
Тайська кухня славиться вмілим поєднанням трьох базових смаків: солодкого, гострого і кислого. Вся горезвісна трійка зустрінеться і в цьому рецепті: м'ясо буде в легкій карамельної глазурі, а салатна заправка включає в себе кислоту лаймів і гостроту чилі.
Інгредієнти:
Для м'яса:
соєвий соус - 45 мл;
мед - 35 мл;
часник - 3 зубки;
тертий імбир - 1 ст. ложка;
сік одного лайма;
стейк - 320 р.
Для заправки:
рослинне масло - 35 мл;
соєвий соус - 45 мл;
рибний соус - 5 мл;
тростинний цукор - 10 г;
лайм - 1 шт.
Для салату:
головка латуку;
солодкий перець - 170 г;
свіжий огірок - 90 г;
жменя петрушки і м'яти;
жменю арахісу.
Приготування
Першим ділом займіться маринадом, для якого слід змішати всі складові зі списку і занурити в цю суміш стейк. Бажано залишити м'ясо на строк від 4 годин до всієї ночі. А вже по завершенні часу приступати до обжарке, на неї йде приблизно по 7-9 хвилин з кожної сторони для шматка такого розміру (в залежності від бажаного ступеня готовності).
Тепер зробіть заправку, також ретельно змішавши компоненти з переліку, а потім доповнивши їх лаймовим соком і цедрою.
Приготуйте сам салат, розібравши головку латуку і нарвав листя, нарізавши огірки з перцем і доповнивши все зеленню і горіхами. До часу готовності салату стейк встигне відлежатися, його можна буде нарізати і викладати. Теплий пікантний салат з яловичиною і болгарським перцем готовий, залишається заправити його і можна приступати до трапези.
Інгредієнти:
відварна яловичина - 260 г;
солодкий перець - 175 г;
пір'я зеленої цибулі - 3 шт.;
томати черрі - 6-7 шт.;
огірок - 130 г;
зелень петрушки;
майонез .
Приготування
Довільно наріжте м'ясо з овочами, доповніть салат нарізаною зеленню і заправте.
Інгредієнти:
яловичий стейк - 280 м;
солодкий перець - 130 г;
мед - 25 мл;
оцет винний - 35 мл;
рослинне масло - 75 мл;
головка листового салату;
фіолетовий цибулю - 35 г;
томати - 230 г;
огірок - 145 р.
Приготування
Приправивши стейк, обсмажте його до бажаного ступеня готовності. Збийте мед з оцтом, перцем і маслом в однорідну заправку. Розберіть голівку на листя салату і нарвете їх, тонко наріжте цибулю, помідори і огірок. Викладіть шматочки стейка поверх салатною подушки і залийте соусом.
Тайський салат з яловичиною і болгарським перцем
Тайська кухня славиться вмілим поєднанням трьох базових смаків: солодкого, гострого і кислого. Вся горезвісна трійка зустрінеться і в цьому рецепті: м'ясо буде в легкій карамельної глазурі, а салатна заправка включає в себе кислоту лаймів і гостроту чилі.
Інгредієнти:
Для м'яса:
Для заправки:
Для салату:
Приготування
Першим ділом займіться маринадом, для якого слід змішати всі складові зі списку і занурити в цю суміш стейк. Бажано залишити м'ясо на строк від 4 годин до всієї ночі. А вже по завершенні часу приступати до обжарке, на неї йде приблизно по 7-9 хвилин з кожної сторони для шматка такого розміру (в залежності від бажаного ступеня готовності).
Тепер зробіть заправку, також ретельно змішавши компоненти з переліку, а потім доповнивши їх лаймовим соком і цедрою.
Приготуйте сам салат, розібравши головку латуку і нарвав листя, нарізавши огірки з перцем і доповнивши все зеленню і горіхами. До часу готовності салату стейк встигне відлежатися, його можна буде нарізати і викладати. Теплий пікантний салат з яловичиною і болгарським перцем готовий, залишається заправити його і можна приступати до трапези.
Празький салат з болгарським перцем і яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Довільно наріжте м'ясо з овочами, доповніть салат нарізаною зеленню і заправте.
Салат кавказький з яловичиною і болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Приправивши стейк, обсмажте його до бажаного ступеня готовності. Збийте мед з оцтом, перцем і маслом в однорідну заправку. Розберіть голівку на листя салату і нарвете їх, тонко наріжте цибулю, помідори і огірок. Викладіть шматочки стейка поверх салатною подушки і залийте соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тайський салат з яловичиною – рецепт
Тайська кухня славиться на весь світ своїми незвичайними стравами, досить складними за складом, з багатим, різноманітним смаком. Тайський салат з
«Празький» салат з болгарським перцем і яловичиною
Багато хто звик заповнювати святковий стіл всілякими холодними закусками, в тому числі салатами. Пропонуємо урізноманітнити меню і приготувати
Салат з болгарським перцем - рецепт
Салатик з болгарським перцем - відмінний варіант для святкового або буденного столу. Таке цікаве блюдо неодмінно оцінять ваші домочадці. А
Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
Салат з яловичиною і помідорами
Салат з яловичиною та помідорами - чудове блюдо як для святкового столу, так і повсякденного меню. Давайте розглянемо декілька простих і
Салат з яловичиною і грибами
Салат з яловичиною та грибами - смачне і ситне блюдо для святкового столу. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих варіантів. А ви вибирайте і