Пісний салат з грибами

Пісний салат з грибами і спаржею – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою ножа-економки наріжте молоді пагони спаржі тонкими довгими стрічками. Якщо основа втечі занадто утолщено, то зріжте його, інакше жувати готовий салат буде непросто. Тепер візьміть печериці і руками очистіть їх від тонкої зовнішньої шкірки. Саме чистка, а не миття грибів вважається вірним способом позбавлення їх від зайвих забруднень, оскільки структура м'якоті гриба дуже нагадує губку і легко вбирає в себе вологу. Очистивши гриби прямо сирими також дрібно шаткуємо їх. Не бійтеся є сирі печериці, це смачно і абсолютно безпечно. Змішавши всі базові інгредієнти разом, посипаємо їх волоськими горіхами і приступаємо до приготування салатної заправки. Змішуємо місо з оцтом, медом, маслом і водою до отримання гладкої емульсії. Поливаємо заправкою салат і ретельно все перемішуємо.
Пісний салат з маринованими грибами
Салати з вже готовими маринованими грибами можуть мати досить різким кислим смаком і містять в собі мало корисних речовин, а тому для нижченаведеного рецепта ми будемо маринувати гриби власноручно за експрес-методом.
Інгредієнти:
Приготування
Якщо оливки не були очищені від кісточок, то очистіть їх самостійно, а потім наріжте. Змішайте масло з оцтом і гірчицею, додайте сіль і орегано, після чого збийте заправку віночком. Отриманим соусом заливаємо нарізані тонкими скибочками гриби і залишаємо їх у прохолоді на 15 хвилин. Через відведений час в салат можна додати томати, оливки і зелень. Тепер необхідно дати насититися маринадом і інших інгредієнтів, для цього салат залиште на пару годин у холодильнику, а потім перемішайте і пробуйте.
Пісний салат з квасолею грибами
Інгредієнти:
Для заправки:
Для салату:
Приготування
Приготування салату починаємо з заправки, для неї попередньо розігріваємо духовку до 200°С і кладемо в нього обгорнуті фольгою головки часнику. Чекаємо, поки зубчики стануть м'якими, після чого даємо часнику охолонути.
Рис промиваємо й варимо до повної готовності. Ближче до фіналу приготування приправляємо злак за смаком. Гриби швидко обсмажуємо разом з квасолею і горошком. Змішуємо з теплим рисом і відставляємо в сторону.
Продовжуємо займатися заправкою, змішавши запечені часникові зубчики з оцтом, соком лимона, тахін, водою, медом і сіллю з перцем. Поливаємо соусом салат і змішуємо його з тонкими скибочками свіжого редиски.
Пісний грибний салат з капустою
Інгредієнти:

Приготування
Тонко шаткуємо листя червонокачанної капусти і очищені печериці. Гриби поливаємо маринадом на основі лимонного соку, соєвого соусу, олії і пропущеного через прес часнику. Додаємо до грибів капусту, поливаємо все оцтом і приправляємо цукром. Через 2 години заправляємо мариновану капусту і гриби йогуртом і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з пекінською капустою і куркою
Пекінську капусту використовують для приготування різних страв: голубців, супів і борщів, але одним з найпоширеніших страв є салати, про рецепти яких

Салат з шинкою і грибами
Сьогодні ми з вами поговоримо про класичному поєднанні грибів з шинкою, яке чудово підходить для салатів в буденні й святкові дні. Знайомимося з

Салат з гірчицею
Гірчиця, додана в салат, додає їжі оригінальний і задоволений пікантний присмак і якусь гостринку. Спробуйте приготувати на свято вишуканий салатик з

Салат з грінками
Грінки додаються в салат не тільки для смаку, але і для різноманітності текстури страви. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти створення

Салат з печерицями та квасолею
Салат з печерицями та квасолею - чудове поживне блюдо, яке можна подати на ланч або обід. Приготувати його досить нескладне, головне мати необхідні

Пісні салати
Пісні салати актуальні не тільки для дотримуються посту, але і для тих, хто дотримується правильного харчування і веде здоровий спосіб життя. Такі