Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Міністерський»

Салат «Міністерський»

22-03-2015, 21:57
5 119
Салат «Міністерський»
Вся принадність салатів полягає в тому, що змінивши кілька інгредієнтів, ми одержуємо абсолютно нове блюдо. Пропонуємо вам кілька варіантів приготування салату «Міністерський». Існує багато страв, які носять таку назву. Вони досить сильно відрізняються за складом, але є те, що, безсумнівно, об'єднує їх - вони неймовірно смачні.
Як приготувати салат «Міністерський» з куркою і грибами?
Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • печериці - 300 г;

  • цибуля (великий) - 2 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • майонез - за смаком;

  • рослинна олія для смаження;

  • листя салату.


  • Приготування
    Куряче філе відварюємо до готовності, коли воно охолоне, нарізаємо соломкою. Гриби обсмажуємо на олії до готовності. Цибулю ріжемо півкільцями і також обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Коли всі компоненти охололи, з'єднуємо їх. Сіль, перець і майонез додаємо за смаком і добре вимішуємо. На дно блюда кладемо листя зеленого салату, а зверху вже викладаємо наш міністерський салат.
    Салат «Міністерський» з млинцями - рецепт
    Інгредієнти:

  • філе куряче - 300 г;

  • мариновані огірки - 300 г;

  • червоний болгарський перець - 1 шт.;

  • яйця - 4 шт.;

  • цибуля (середня) - 2 шт.;

  • майонез, сіль - за смаком.


  • Приготування
    Спочатку приготуємо млинці. Для цього яйця збиваємо зі столовою ложкою майонезу і обсмажуємо млинці з двох сторін. Філе відварюємо. Цибулю нарізаємо півкільцями і смажимо, поки він не стане золотистим. Тут важливо не перестаратися, підгоріти він не повинен. Всі інгредієнти, включаючи млинці, нарізаємо соломкою, додаємо цибулю, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Салат «міністерський» з млинцями готовий.
    Салат «Міністерський» з сьомгою
    Інгредієнти:

  • сьомга малосольна - 300 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • огірок - 1 шт.;

  • цибуля зелена - 1 пучок;

  • майонез - 150 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Яйця відварюємо «круто», картоплю і моркву до готовності. Очищаємо і нарізаємо кубиками. Огірок і сьомгу також ріжемо кубиками. Огірок можна брати як свіжий, так і маринований. Зелену цибулю дрібно кришимо. Всі інгредієнти змішуємо і заправляємо майонезом, солимо і перчимо за смаком.
    Салат «Міністерський» з яловичиною
    Інгредієнти:

  • відварна яловичина - 300 г;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • цибуля (великий) - 1 шт.;

  • оцет - 2 ст. ложка;

  • цукор, сіль, перець - по щіпці;

  • майонез.


  • Приготування
    Цибулю нарізаємо півкільцями, тепер його потрібно замаринувати. Для цього спочатку обдаємо його окропом, це робиться для того, щоб пішла гіркота. Тепер готуємо маринад: у 200 мл води розводимо 2 столові ложки оцту, додаємо по дрібці солі, цукру і чорного меленого перцю. Отриманим маринадом заливаємо цибулю і залишаємо хвилин на 30. А самі тим часом готуємо інші інгредієнти: яловичину, огірок, перець нарізаємо соломкою, додаємо маринований цибулю, заправляємо майонезом, додаємо сіль за смаком.
    У цьому салаті допускається використання будь-якого іншого м'яса замість яловичини.
    Салат «Міністерський» з куркою
    Інгредієнти:

  • курка - 300 г;

  • гриби - 250 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • яйця - 3 шт.;

  • огірок свіжий - 1 шт.;

  • майонез;

  • рослинна олія для смаження;

  • зелень для прикраси.


  • Приготування
    Цей салат відрізняється від попередніх тим, що в ньому інгредієнти не змішуються, а викладаються шарами.
    Салат «Міністерський»

    Отже, курку і яйця відварюємо, гриби обсмажуємо на рослинному маслі. Цибулю ріжемо півкільцями і також обсмажуємо до золотистого кольору. Нарізану курку викладаємо в салатник першим шаром, змащуємо майонезом, потім викладаємо гриби, попередньо злив з них рідина і масло, знову змащуємо майонезом. Потім йде цибулю, після нього нарізану соломкою огірок, майонез і натерті на крупній тертці яйця. Верх салату також змащуємо майонезом і прикрашаємо зеленню. Ця страва дуже красиво виглядає, коли приготовлено з допомогою рознімної форми. Бортик форми встановлюємо на блюдо, всередині формуємо салат, а потім знімаємо форму.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат «Червоне море»
    Салат «Червоне море»
    Салат «Червоне море» має багато варіацій, тому в даній статті ми розглянемо найпоширеніші рецепти з крабовими паличками, креветками, сьомгою і
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
    Салат з грибами і морквою
    Салат з грибами і морквою
    Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами
    Салат з яловичиною - рецепт
    Салат з яловичиною - рецепт
    М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
    Салат «Лисяча шубка»
    Салат «Лисяча шубка»
    Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
    Салат з чорносливом і печерицями
    Салат з чорносливом і печерицями
    Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом