«Гранатовий браслет» – рецепт
Про благороднейшем смаку такого салату, «Гранатовий браслет» чула кожна господиня, але не всі знають рецепт, за яким його можна смачно і правильно приготувати. Тому, щоб ви сьогодні заповнили ще одну сторінку своєї кулінарної книги і приготували чудовий салат, ми пропонуємо вам безумовно кращі рецепти справжнього «Гранатового браслета».
Інгредієнти:
куряча грудка – 1 шт.;
гранат (великий) – 1 шт.;
буряк (середній) – 2 шт.;
картопля – 2-3 шт.;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
курячі яйця – 3 шт.;
ядра волоських горіхів – 60 г;
жирний майонез – 220 г;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
М'ясо, овочі (крім цибулі) та яйця відварюємо до повного їх приготування в злегка підсоленій воді різних каструльках. Куряче філе відокремлюємо від реберних кісток і подрібнюємо його невеликими кубиками. Очищаємо від шкаралупи яйця і протираємо їх в окреме блюдце. Не прибираючи тертку далеко, подрібнюємо з її допомогою очищені буряки і бульби картоплі.
Беремо плоске блюдо або якусь підходящу тарілку і виставляємо в самий центр 200-грамовий стакан. За всієї решти площі тарілки розподіляємо вже підготовлений картопля, підсолюємо його і рясно покриваємо його жирним майонезом. Закриваємо цей шар кубиками курки, які потім присипаємо трохи дрібніше нарізаною цибулею і покриваємо майонезом. Далі йдуть яйця, а за ними відповідно майонез. З'єднуємо в одній мисці буряк і дрібно подрібнені ядра волоських горіхів, перемішуємо і викладаємо черговим шаром салату. Завдавши черговий майонезний шар, закриваємо салат стиглими зернами крупного граната, прикрасивши ними всю відкриту поверхню «Гранатового браслета».
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 350 г;
стиглого зерна граната – 05 ст.;
морква (велика) – 1 шт.;
картопля – 2-3 шт.;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
вода – 2 ст. ложки;
оцет – 1 ст. ложка;
яйця (великі) – 2 шт.
майонез (67%) – 250 р.
Приготування
Протягом 15 годин відварюємо м'якоть яловичини. В іншій каструльці моркву відварюємо з бульбами картоплі і, взявши ще одну ємність варимо в неї яйця. Потім остуджуємо і чистимо від непотрібної шкірки і шкаралупи. За різними тарілочках натираємо картоплю, курячі яйця і одну велику моркву, а м'ясо і цибулю подрібнюємо маленькими кубиками.
Кожен викладений шар салату потрібно просочувати хорошим майонезом.
У центр великого, рівного страви ставимо 200-грамову баночку з-під дитячого харчування, а на всю вільну площу тарілки викладаємо відварну яловичину. Її ми присипаємо цибулею і збризкуємо розведеним водою оцтом. Викладаємо яйця, на них розподіляємо картоплю, а далі йде шар моркви.
Виймаємо з центру баночку і покриваємо (починаючи з центру) салат зернами граната.
Смачний салат «Гранатовий браслет» з куркою – класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо, овочі (крім цибулі) та яйця відварюємо до повного їх приготування в злегка підсоленій воді різних каструльках. Куряче філе відокремлюємо від реберних кісток і подрібнюємо його невеликими кубиками. Очищаємо від шкаралупи яйця і протираємо їх в окреме блюдце. Не прибираючи тертку далеко, подрібнюємо з її допомогою очищені буряки і бульби картоплі.
Беремо плоске блюдо або якусь підходящу тарілку і виставляємо в самий центр 200-грамовий стакан. За всієї решти площі тарілки розподіляємо вже підготовлений картопля, підсолюємо його і рясно покриваємо його жирним майонезом. Закриваємо цей шар кубиками курки, які потім присипаємо трохи дрібніше нарізаною цибулею і покриваємо майонезом. Далі йдуть яйця, а за ними відповідно майонез. З'єднуємо в одній мисці буряк і дрібно подрібнені ядра волоських горіхів, перемішуємо і викладаємо черговим шаром салату. Завдавши черговий майонезний шар, закриваємо салат стиглими зернами крупного граната, прикрасивши ними всю відкриту поверхню «Гранатового браслета».
Класичний рецепт салату «Гранатовий браслет» з яловичиною без буряка
Інгредієнти:
Приготування
Протягом 15 годин відварюємо м'якоть яловичини. В іншій каструльці моркву відварюємо з бульбами картоплі і, взявши ще одну ємність варимо в неї яйця. Потім остуджуємо і чистимо від непотрібної шкірки і шкаралупи. За різними тарілочках натираємо картоплю, курячі яйця і одну велику моркву, а м'ясо і цибулю подрібнюємо маленькими кубиками.
Кожен викладений шар салату потрібно просочувати хорошим майонезом.
У центр великого, рівного страви ставимо 200-грамову баночку з-під дитячого харчування, а на всю вільну площу тарілки викладаємо відварну яловичину. Її ми присипаємо цибулею і збризкуємо розведеним водою оцтом. Викладаємо яйця, на них розподіляємо картоплю, а далі йде шар моркви.
Виймаємо з центру баночку і покриваємо (починаючи з центру) салат зернами граната.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Гранатовий браслет» - рецепт
З легкістю перетворить неабияке урочисте меню знаменитий салат «Гранатовий браслет». Його ефектний зовнішній вигляд і незвичайний насичений смак
Салат «Гранатовий браслет» з м'ясом
Салат «Гранатовий браслет» - дуже красиве блюдо. Поставити його на святковий стіл може навіть недосвідчена господиня, оскільки готується він
Салат «Гранатовий браслет» - класичний рецепт
«Гранатовий браслет» відомий не тільки як повість чудового російського письменника А. В. Купріна, але і як популярний салат, що з'являється на наших
Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною - яскраве і смачне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його зовсім
Салат «Гранатовий браслет»
Гранатовий браслет Кому з нас не хочеться блиснути на сімейному торжестві або дружній вечірці не тільки гарним новим платтям та елегантною зачіскою,