Глінтвейн з фруктами
Якщо ви хочете, щоб глінтвейн не володів сильним хмільним ефектом, то розбавте вино фруктами та ягідними соками, як це вирішили зробити ми в цьому рецепті. Мало того, що сік зменшить вміст спирту в напої, він також зробить його більш смачним і ароматним. Також не варто забувати, що мультиварка чудово справляється не тільки з гарячими стравами та випічкою. Завдяки цьому поширеній кухонному помічникові можна готувати і ароматні сезонні напої, начебто глінтвейну. Рецептами останнього, спеціально адаптованого для кухонних помічниці, ми й вирішили присвятити цей матеріал.
Інгредієнти:
пляшка червоного сухого вина;
мед - 65 мл;
апельсиновий сік - 230 мл;
журавлинний сік - 230 мл;
палички кориці - 2 шт.;
мелена гвоздика - 1/4 ч. ложки;
апельсини - 2 шт.
Приготування
Увімкніть пристрій на режим «Підігрів» і влийте в чашу червоне вино. Слідом додайте обидва види соку і мед, перемішайте і дочекайтеся, коли рідини прогріються. Додайте прянощі і один апельсин, попередньо нарізавши останній часточками. Залиште глінтвейн з соком і фруктами нудитися зі спеціями близько години, після чого розлийте його по келихах або чашках і подавайте з скибочками залишився апельсина.
Є ще один спосіб варіння глінтвейну з використанням режиму «Гасіння», завдяки якому напій готується трохи швидше, щоправда, слід враховувати, що при інтенсивному кипінні велика частина спирту випарується, що стає мінусом у разі, якщо ви хочете приготувати алкогольну версію глінтвейну.
Інгредієнти:
пляшка червоного сухого вина;
цукровий пісок - 65 г;
лимон, апельсин - 1 шт.;
палички кориці - 2 шт.;
гвоздика - 5 бутонів;
мелений мускатний горіх - 1/4 ч. ложки;
зірочка анісу - 1 шт.;
імбир - 2 скибочки.
Приготування
Влийте вино в чашу, розігріту в режимі «Гасіння». Слідом всипте цукровий пісок і розмішайте до розчинення кристалів. Зніміть цедру цитрусових і додайте в напій по 3 шматочки. Тепер настала черга спецій, в чашу відправляється гвоздика, мускат, аніс (він же бадьян) і імбир. Через 40 хвилин можна приступати до дегустації.
Якщо ви не знаєте, як варити безалкогольний глінтвейн з фруктами в мультиварці, то просто замініть вино будь-яким ягідним морсом, бажано з кислинкою, наприклад журавлиним. Кількість цукру в такому випадку доведеться регулювати за смаком.
Глінтвейн з апельсином - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Увімкніть пристрій на режим «Підігрів» і влийте в чашу червоне вино. Слідом додайте обидва види соку і мед, перемішайте і дочекайтеся, коли рідини прогріються. Додайте прянощі і один апельсин, попередньо нарізавши останній часточками. Залиште глінтвейн з соком і фруктами нудитися зі спеціями близько години, після чого розлийте його по келихах або чашках і подавайте з скибочками залишився апельсина.
Глінтвейн з апельсином і лимоном - класичний рецепт
Є ще один спосіб варіння глінтвейну з використанням режиму «Гасіння», завдяки якому напій готується трохи швидше, щоправда, слід враховувати, що при інтенсивному кипінні велика частина спирту випарується, що стає мінусом у разі, якщо ви хочете приготувати алкогольну версію глінтвейну.
Інгредієнти:
Приготування
Влийте вино в чашу, розігріту в режимі «Гасіння». Слідом всипте цукровий пісок і розмішайте до розчинення кристалів. Зніміть цедру цитрусових і додайте в напій по 3 шматочки. Тепер настала черга спецій, в чашу відправляється гвоздика, мускат, аніс (він же бадьян) і імбир. Через 40 хвилин можна приступати до дегустації.
Якщо ви не знаєте, як варити безалкогольний глінтвейн з фруктами в мультиварці, то просто замініть вино будь-яким ягідним морсом, бажано з кислинкою, наприклад журавлиним. Кількість цукру в такому випадку доведеться регулювати за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Класичний глінтвейн – рецепт
У цій статті пропонуємо кілька оригінальних варіантів традиційного зимового глінтвейну. Розповімо, як зварити його класичний варіант з червоного або
Класичний рецепт глінтвейну в домашніх умовах
З настанням холодів дуже актуальними стають рецепти всіляких зігріваючих пряних напоїв. А самим популярним і простим у приготуванні можна впевнено
Глінтвейн в мультиварці
Глінтвейн - чудовий напій, який зігріє в зимову пору і підніме настрій. Готувати його в домашніх умовах не складно, головне, запастися необхідними
Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.