Самогон на кедрових горішках - рецепт
![Самогон на кедрових горішках - рецепт Самогон на кедрових горішках - рецепт](/uploads/posts/2015-03/samogon-na-kedrovih-gorshkah-recept_921.jpeg)
Наполягання самогону на кедрових горішках
Почнемо розбиратися з настоюванням зі старовинного рецепту. Напій, приготований за старовинним рецептом, має більш сильний смак і аромат прянощів, трохи солодощі і оксамитове післясмак.
Отже, беремо інгредієнти з розрахунку на 4 літра якісного самогону подвійної перегонки. На такий обсяг напою нам знадобиться 150 г меду (бажано не сильно запашного), близько літрової банки неочищених кедрових горіхів, 3-4 бутона гвоздики.
Тепер залишається лише безпосередньо настояти самогон на кедрових горішках. Для цього всі інгредієнти змішуємо в одній глибокій ємності і заливаємо самогоном. Даємо постояти мінімум 3 тижні при кімнатній температурі, але краще почекати 15-2 місяці, для повного змішання смаків.
Як зафарбувати самогон кедровими горішками?
Сучасний метод настоювання ще куди простіше і до того ж дозволяє зафарбувати самогон більш інтенсивно, надати йому приємний рубіновий колір і перебити різкий алкогольний запах.
Єдина вимога до даного рецептом - свіжість і висока якість використовуваного сировини, яка необхідна завжди, коли справа доходить до приготування алкоголю.
Власне самогон на кедрових горішках приготувати дуже легко: беремо 3 літра 40-градусного напою, добру жменю родзинок і неочищених кедрових горіхів, а також додаємо столову ложку дубової кори для більшого кольору та аромату (тут головне не переборщити - велика кількість кори дуба зробить напій терпким).
![Самогон на кедрових горішках - рецепт Самогон на кедрових горішках - рецепт](/uploads/posts/2015-03/samogon-na-kedrovih-gorshkah-recept_492.jpeg)
Готовий продукт не потрібно переганяти додатково, досить просто профільтрувати напій через 2-3 шари марлі і розбавити невеликою кількістю свіжого самогону, без добавок. Після розведення даємо напою постояти ще 3-4 години, щоб смак повністю розкрився, а далі вживаємо як зазвичай.
Варіантів приготування цього народного напою багато, ви також можете ознайомитися з рецептами створення самогону з пшениці або меду .
Рекомендуємо добрі рецепти
![Самогон з варення](/uploads/posts/2015-03/samogon-z-varennya_211.jpeg)
Самогон з варення
Самогон - це найпопулярніший алкогольний напій в нашій країні, приготований в домашніх умовах. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися секретами
![Самогон з абрикосів](/uploads/posts/2015-03/samogon-z-abrikosv_481.jpeg)
Самогон з абрикосів
Самогон з абрикосів - при його правильно приготуванні дуже приємний алкогольний напій. В технології його створення при наявності самогонного апарата
![Рецепт самогону з цукру](/uploads/posts/2015-03/recept-samogonu-z-cukru_221.jpeg)
Рецепт самогону з цукру
Самогон - це алкогольний напій, який відомий здавна. Хочете його приготувати його в домашніх умовах, і зараз ми розповімо як. Пропонуємо вам кілька
![Самогон з винограду](/uploads/posts/2015-03/samogon-z-vinogradu_751.jpeg)
Самогон з винограду
Самогон з винограду володіє чудовим ароматним смаком і має кришталеву прозорість. У цій статті ми приготували для вас кілька цікавих рецептів цього
![Самогон з меду](/uploads/posts/2015-03/samogon-z-medu_251.jpeg)
Самогон з меду
Самогон з меду - смачний алкогольний напій, мінусом якого може бути тільки вартість самого продукту. Але повірте, він того вартий! Давайте розберемо
![Самогон з пшениці](/uploads/posts/2015-03/samogon-z-pshenic_341.jpeg)
Самогон з пшениці
Самогоноваріння вже давно кануло в лету, завдяки появі горілки в наших магазинах, але якщо ви віддаєте перевагу алкоголь домашнього приготування, то