Грог - рецепт з вином
Грог - широко поширений у всьому світі англійський напій, приготований з гарячого міцного чаю, рома і цукру з додаванням різних спецій і прянощів. А ми з вами розглянемо сьогодні, як приготувати грог з вином і зігрітися холодними зиязиками вечорами.
Інгредієнти:
червоне вино - 1 ст.;
малиновий сироп - 1 ст.;
малиновий лікер - 200 мл;
червоний портвейн - 05 ст.;
мелена кориця - щіпка;
гвоздика - 1 шт.;
сушена мята - щіпка;
цукор ванільний - 1 ч. ложка.
Приготування
Отже, беремо невеликий ковшичек, наливаємо в нього малиновий сироп і червоний портвейн. Потім висипаємо ванільний цукор, додаємо мелену корицю, гвоздику і кидаємо дрібку сушеної м'яти. Усе ретельно розмішуємо, ставимо отриману суміш на слабенький вогонь і доводимо до кипіння.
Потім знімаємо кухлик з плити, даємо напою настоятися хвилин 15 і трохи охолонути. Після цього обережно проціджуємо суміш через сито, вливаємо малиновий лікер і червоне сухе вино. Ще раз добре перемішуємо вміст і розливаємо грог з високим скляним склянках. Подаємо на стіл, прикрасивши скибочками лимона або апельсина.
Інгредієнти:
біле столове вино - 500 мл;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
міцний чай - 250 мл;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
апельсиновий сік - 1 ст. ложка;
коньяк - 50 мл
Приготування
Отже, змішуємо пляшку білого столового вина з цукровим піском, вливаємо склянку міцного гарячого чаю і ставимо каструльку на слабенький вогонь. Нагріваємо отриману суміш приблизно до 70 градусів, після чого додаємо лимонний і апельсиновий сік . В самому кінці вливаємо чарочку коньяку, трохи прогріваємо напій і подаємо грог гарячим.
Інгредієнти:
кип'ячена вода - 05 склянки;
цукор - 60 г;
лимонна шкірка - за смаком;
біле столове вино - 500 мл
Приготування
У ковшичек наливаємо гарячу воду, всипаємо цукор, кладемо кілька часточок шкірки лимона і доводимо суміш до кипіння. Через 15-20 хвилин знімаємо напій з плити, наполягаємо, проціджуємо через ситечко і змішуємо з підігрітим до 70 градусів білим столовим вином.
Інгредієнти:
м'ята - 1 ч. ложка;
чебрець - 2 ст. ложки;
вода - 15 склянки;
журавлинний сік - 1 ст.;
червоне сухе вино - 400 мл;
палички кориці - для подачі.
Приготування
М'яту і чебрець заливаємо склянкою окропу і залишаємо хвилин на 20 настоюватися. Потім отриманий настій проціджуємо, переливаємо в каструльку, додаємо стакан охолодженого журавлинного соку і ставимо суміш на слабенький вогонь. Підігріваємо напій приблизно до 60 градусів, знімаємо з плити, додаємо червоне сухе вино, перемішуємо і розливаємо у високі склянки. Прикрашаємо готовий грог паличками кориці і подаємо напій до столу.
Рецепт приготування грогу з вином
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо невеликий ковшичек, наливаємо в нього малиновий сироп і червоний портвейн. Потім висипаємо ванільний цукор, додаємо мелену корицю, гвоздику і кидаємо дрібку сушеної м'яти. Усе ретельно розмішуємо, ставимо отриману суміш на слабенький вогонь і доводимо до кипіння.
Потім знімаємо кухлик з плити, даємо напою настоятися хвилин 15 і трохи охолонути. Після цього обережно проціджуємо суміш через сито, вливаємо малиновий лікер і червоне сухе вино. Ще раз добре перемішуємо вміст і розливаємо грог з високим скляним склянках. Подаємо на стіл, прикрасивши скибочками лимона або апельсина.
Рецепт грогу з вином
Інгредієнти:
Приготування
Отже, змішуємо пляшку білого столового вина з цукровим піском, вливаємо склянку міцного гарячого чаю і ставимо каструльку на слабенький вогонь. Нагріваємо отриману суміш приблизно до 70 градусів, після чого додаємо лимонний і апельсиновий сік . В самому кінці вливаємо чарочку коньяку, трохи прогріваємо напій і подаємо грог гарячим.
Грог з білим вином
Інгредієнти:
Приготування
У ковшичек наливаємо гарячу воду, всипаємо цукор, кладемо кілька часточок шкірки лимона і доводимо суміш до кипіння. Через 15-20 хвилин знімаємо напій з плити, наполягаємо, проціджуємо через ситечко і змішуємо з підігрітим до 70 градусів білим столовим вином.
Грог «Ароматний» з червоним вином
Інгредієнти:
Приготування
М'яту і чебрець заливаємо склянкою окропу і залишаємо хвилин на 20 настоюватися. Потім отриманий настій проціджуємо, переливаємо в каструльку, додаємо стакан охолодженого журавлинного соку і ставимо суміш на слабенький вогонь. Підігріваємо напій приблизно до 60 градусів, знімаємо з плити, додаємо червоне сухе вино, перемішуємо і розливаємо у високі склянки. Прикрашаємо готовий грог паличками кориці і подаємо напій до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт грогу з ромом
Гарячий алкогольний напій грог, звичайно ж, знайомий багатьом. Він явно не вкладається у вузькі рамки простого чаю з ромом і спеціями. Він настільки
Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
Як приготувати грог?
Грог - алкогольний напій, приготований з рому або коньяку, який потім розбавляється гарячою водою з додаванням цукру, лимонного соку, кориці та інших
Грог з коньяком
Грог - це гарячий алкогольний напій, батьківщиною якого є Великобританія. Його можна готувати з додаванням різного алкоголю і спецій. І сьогодні мова