Плацинди з гарбузом - рецепт
![Плацинди з гарбузом - рецепт Плацинди з гарбузом - рецепт](/uploads/posts/2016-01/placindi-z-garbuzom-recept_231.jpeg)
Молдавські плацинди з гарбузом на сковороді - рецепт
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
З п'ятдесяти грам рослинного масла, муки, солі, яєчного жовтка і теплої водички заводимо круте, абсолютно не липнущее тісто і даємо постояти при кімнатній температурі протягом тридцяти хвилин. Потім розділяємо його на дев'ять рівних частин. Розтоплюємо 150 г вершкового масла, додаємо 50 мл рослинного масла і перемішуємо.
Кожну частину тіста на плацинди з гарбузом викладаємо по черзі на щедро змащену масляною сумішшю поверхню і розтягуємо практично до прозорості, змащуючи весь час руки в тому ж маслі. Складаємо отримані тонкі пласти стопками по три штуки, по центру кладемо начинку з натертого гарбуза з коричневим цукром, розрізаємо краю у вигляді променів, підверніть їх вгору і трохи притискаємо. Разом отримуємо три вироби. Обсмажуємо плацинди в суміші вершкового і рослинного масла, спочатку уклавши їх на сковороду швом вниз, а потім підрум'янюємо з іншого боку.
Плацинди з гарбузом на кефірі в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
В зручну миску просіваємо пшеничне борошно, додаємо сухі дріжджі і перемішуємо. Потім розчиняємо в ледь теплому кефірі цукровий пісок і сіль, виливаємо в суху суміш і замішуємо м'яке, липке тісто, додавши в кінці замісу розтоплене вершкове масло. Визначаємо борошняний ком в тепле місце, прикривши чистим рушником. Коли його обсяг збільшиться вдвічі, робимо обминку руками і знову даємо підійти.
Відщипуємо від підійшов тіста кульку розміром приблизно, як невелика яблуко і тонко розкачуємо на
![Плацинди з гарбузом - рецепт Плацинди з гарбузом - рецепт](/uploads/posts/2016-01/placindi-z-garbuzom-recept_742.jpeg)
Через тридцять хвилин перебування в прогрітій до 180 градусів духовці плацинди зарум'яняться і будуть готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Самса з гарбузом по-узбецьки](/uploads/posts/2016-01/samsa-z-garbuzom-po-uzbecki_661.jpeg)
Самса з гарбузом по-узбецьки
Дуже популярний вид узбецької випічки - самсу, можна приготувати самостійно, причому зовсім без труднощів. Далі докладно розповімо, як спекти на
![Плацинди з картоплею](/uploads/posts/2016-01/placindi-z-kartopleyu_761.jpeg)
Плацинди з картоплею
Молдавська кухня досить популярна у наших краях, адже страви часто складаються з невеликого і досить доступного складу компонентів. У їх числі і
![Плацинди з гарбузом в духовці](/uploads/posts/2016-01/placindi-z-garbuzom-v-duhovc_911.jpeg)
Плацинди з гарбузом в духовці
Рецептів традиційної молдавської плацинди існує досить багато і в розпал дозрівання гарбуза начинка з неї для цього виду випічки вельми актуальна.
![Плацинди з сиром і зеленню](/uploads/posts/2016-01/placindi-z-sirom-zelennyu_811.jpeg)
Плацинди з сиром і зеленню
Плацинди - традиційні молдавські пироги, які мають величезну різноманітність наповнень. Однією з найсмачніших можна назвати несолодке начинку з сиру
![Булочки з гарбузом](/uploads/posts/2015-07/bulochki-z-garbuzom_131.jpeg)
Булочки з гарбузом
Страви з гарбуза завжди мають неймовірний ніжний аромат, крім того, не втрачають свою корисність. А булочки з гарбузом виходять приємного золотистого
![Молдавські плацинди - рецепт](/uploads/posts/2015-01/moldavsk-placindi-recept_921.jpeg)
Молдавські плацинди - рецепт
Плацинди - це дуже смачне молдавське блюдо. Готують їх з різною начинкою: картоплею, м'ясом, сиром, сиром. Про останніх двох варіантах ми розповімо у