Молдавські плацинди - рецепт

Рецепт молдавських плацинд з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати плацинди? Кладемо в каструльку сіль, яйця, наливають теплу воду, рослинне масло і насипаємо борошно, все ретельно перемішуємо і замішуємо однорідне тісто. Потім накриваємо його рушником і ставимо на 30 хвилин у тепле місце. Тим часом готуємо начинку. Для цього сир гарненько змішуємо з бринзою.
Далі тісто ділимо на шматочки і з кожного розкачуємо тонкі пласти. Деко змащуємо олією, викладаємо на нього корж, збризкуємо зверху розтопленим маргарином, кладемо ще один корж, збризкуємо маргарином, а потім викладаємо начинку, поверх якої знову викладаємо два коржі, потім начинку і так далі. Далі збиваємо в мисочці 2 яйця, додаємо сметану і цією сумішшю заливаємо наш пиріг. Ставимо в розігріту до 170° духовку і випікаємо протягом 45 хвилин. Готову плацинду з сиром розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.
Плацинди з бринзою
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати молдавські плацинди з ніжною, злегка солонуватою бринзою? Спочатку беремо борошно і насипаємо її на стіл гіркою. Потім додаємо яйця, столову ложку розтопленого вершкового масла і тепле молоко. Замішуємо помірно густе еластичне тісто, перекладаємо його в каструльку, зверху накриваємо рушником і ставимо на 30 хвилин у тепле місце.

Готуємо начинку. Для цього беремо бринзу, натираємо на крупній тертці, змішуємо зі звареними круто і дрібно посіченими яйцями і зеленню. Далі розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо пиалкой невеликі кола і на середину кожного викладаємо приготовану начинку. Краї змащуємо яйцем і загинаємо так, щоб плацинда придбала форму трикутника або квадрата. Проколюємо їх зверху виделкою і ставимо на 40 хвилин в розігріту духовку. Готові плацинди змащуємо вершковим маслом і подаємо до гарячого солодкого чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шаньги з сиром
Любите пиріжки з сиром? Тоді вам припадуть до смаку шаньги. Це блюдо можна назвати відкритими пиріжками. Хочете спробувати приготувати таку смакоту?

Дива з зеленню
Дагестанські коржі дива з зеленню прекрасно впишуться в меню літнього обіду. Коржі диву корисні і ситни, а готуються просто, з використанням

Часникові булочки
Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок

Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили

Баніца - рецепт
Баніца - дуже цікаве болгарське блюдо. Приготувати його легко, оскільки рецепти прості до неможливості і не вимагають особливих продуктів. Докладніше