Тортілья з яловичиною
Тортилья – національна мексиканська перепічка, яка використовується в приготуванні різних страв або просто подається в якості звичайного хліба. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити тортилью з яловичиною і ситно нагодувати всю сім'ю.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
фарш яловичий – 400 г;
свіжа зелень петрушки – 30 г;
морська сіль – 05 ч. ложки;
сир твердих сортів – 100 г;
масло рослинне – 30 мл;
червоні помідори – 300 г;
зіра – щіпка;
спеції;
тортилья – 6 шт.
Приготування
Отже, для приготування цього оригінального і смачної страви, спочатку давайте підготуємо всі інгредієнти. Для цього беремо цибулину, чистимо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на рослинній або кукурудзяній маслечко, кілька хвилин, до прозорого стану. Потім додаємо до нього готовий яловичий фарш і, постійно помішуючи, обсмажуємо протягом 5-7 хвилин. Далі відправляємо в сковороду нарізані дрібними кубиками помідори і нарубану зелень петрушки. Все добре перемішуємо, приправляємо за смаком спеції і тушкуємо на повільному вогні до готовності. Сир натираємо на крупній терочке. Тепер беремо чисту суху сковороду, розігріваємо її на тарілку і викладаємо одну тортилью. Зверху покриваємо корж приготовленої м'ясною начинкою і рясно посипаємо тертим сиром. Накриваємо начинку другим листом і через хвилину акуратно перевертаємо тортилью, обсмажуючи з іншого боку. Після цього знімаємо страву з вогню, нарізаємо красивими порційними трикутничками і подаємо до столу.
Інгредієнти:
мексиканська перепічка ;
яловичий фарш – 500 г;
печериці – 300 г;
цибулина – 2 шт.;
солодкий болгарський перець – 2 шт.;
сир твердих сортів – 100 г;
часник – 2 зубчики;
олія – для смаження;
спеції.
Приготування
Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом, викладаємо м'ясний фарш і обсмажуємо його з рубаним часником. Далі, окремо пасеруємо січені дрібними кубиками гриби, цибуля і перець. Сир натираємо на тертці. Тепер змішуємо в глибокій мисці всі підготовлені інгредієнти – сир, м'ясний фарш і овочі. Солимо, перчимо масу за смаком. Потім беремо одну тортилью, розподіляємо рівномірним тонким шаром начинку і акуратно закручуємо щільний рулетик. Обсмажуємо його на сухій сковороді до золотої скоринки і подаємо готову тортилью з яловичиною і перцем на стіл.
Тортілья з яловичиною і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цього оригінального і смачної страви, спочатку давайте підготуємо всі інгредієнти. Для цього беремо цибулину, чистимо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на рослинній або кукурудзяній маслечко, кілька хвилин, до прозорого стану. Потім додаємо до нього готовий яловичий фарш і, постійно помішуючи, обсмажуємо протягом 5-7 хвилин. Далі відправляємо в сковороду нарізані дрібними кубиками помідори і нарубану зелень петрушки. Все добре перемішуємо, приправляємо за смаком спеції і тушкуємо на повільному вогні до готовності. Сир натираємо на крупній терочке. Тепер беремо чисту суху сковороду, розігріваємо її на тарілку і викладаємо одну тортилью. Зверху покриваємо корж приготовленої м'ясною начинкою і рясно посипаємо тертим сиром. Накриваємо начинку другим листом і через хвилину акуратно перевертаємо тортилью, обсмажуючи з іншого боку. Після цього знімаємо страву з вогню, нарізаємо красивими порційними трикутничками і подаємо до столу.
Тортілья з яловичиною і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом, викладаємо м'ясний фарш і обсмажуємо його з рубаним часником. Далі, окремо пасеруємо січені дрібними кубиками гриби, цибуля і перець. Сир натираємо на тертці. Тепер змішуємо в глибокій мисці всі підготовлені інгредієнти – сир, м'ясний фарш і овочі. Солимо, перчимо масу за смаком. Потім беремо одну тортилью, розподіляємо рівномірним тонким шаром начинку і акуратно закручуємо щільний рулетик. Обсмажуємо його на сухій сковороді до золотої скоринки і подаємо готову тортилью з яловичиною і перцем на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тортілья з сиром
Смачна мексиканська закуска тартилья стане чудовою прикрасою будь-яких дружніх посиденьок. готується тортила коржі, начиненою різними складовими. Ми
Мексиканська тортилья
Мексиканська тортилья - це тонка кругла солона коржик, яку готують з кукурудзяної і пшеничної муки. У нашій статті ми розповімо, як її спекти і які
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І
Кесаділья з фаршем
Кесаділья - смачне мексиканське блюдо. Робиться з коржів тортилья, в які загортають різноманітні начинки. І сьогодні ми розповімо, як приготувати її
Іспанська тортилья
Всі ми знаємо, що тортилья - тонка мексиканська перепічка, приготовлена з кукурудзяного борошна, нагадує лаваш. Але сьогодні ми з вами поговоримо про
Тортілья з картоплею
Тортилья - це смачне блюдо, яке популярне в країнах Латинської Америки і деяких країнах Європи. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудову тортилью з