Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Бісквіт на кефірі в мультиварці

Бісквіт на кефірі в мультиварці

10-04-2016, 22:12
602
Бісквіт на кефірі в мультиварці
Готувати випічку за допомогою мультиварки – одне задоволення! Не вірите? Тоді переконайтеся в цьому самі, використовуючи наші прості рецепти. Бісквіт виходить неймовірно пишним і дуже смачним.

Рецепт бісквіта на кефірі в мультиварці


Інгредієнти:

  • кефір – 220 мл;

  • яйце – 2 шт.;

  • цукор білий – 230 г;

  • борошно (вищий сорт) – 450 г;

  • розпушувач харчовий – 10 г;

  • масло вершкове – 150 г;

  • цукрова біла пудра – 40 р.


  • Приготування
    Беремо широку миску кладемо курячі яйця без шкаралупи і збиваємо їх міксером кілька хвилин. Потім, не зупиняючись, додаємо цукор. Далі вливаємо кефір, кладемо розм'якшене масло і розмішуємо. У підготовлену суміш кидаємо трохи розпушувача і поступово вводимо муку, просіяну через дрібне сито. Чашу мультиварки змащуємо шматочком масла, викладаємо ложкою тісто і запікаємо бісквіт 15 години, вибравши режим «Випічка». Після сигналу готовності, дістаємо пиріг, остуджуємо і прикрашаємо просіяного цукровою пудрою.

    Пишний бісквіт на кефірі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • кефір – 220 мл;

  • яйце – 3 шт.;

  • сир 10% – 250 г;

  • цукор дрібний – 200 г;

  • ізюм світлий сухе – 100 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • цукрова дрібна пудра – для прикраси;

  • борошно – 440 р.


  • Приготування
    Використовуючи блендер, змішуємо яйця з цукром і вливаємо кефір. Потім додаємо сир і знову перемішуємо. Поступово всипаємо борошно, додаємо розпушувач і вимішуємо. За бажанням можете додати родзинки або горіхи. Форму мультиварки промазуємо маслом, рівномірно виливаємо тісто, вибираємо програму «Випічка» і встановлюємо час на 65 хвилин. Готову страву прикрашаємо дрібної цукровою пудрою.

    Бісквіт в мультиварці без яєць на кефірі


    Інгредієнти:

  • борошно (вищий сорт) – 450 г;

  • сода – 5 г;

  • масло рослинне – 50 мл;

  • цукор – 220 г;

  • кефір – 220 мл


  • Приготування
    Кефір трохи прогріваємо, кидаємо соду, цукор, вливаємо олію і вводимо частинами просіяне борошно. Готове тісто викладаємо в чашу за допомогою ложки, вибираємо програму «Випічка» і готуємо бісквіт 65 хвилин.

    Шоколадний бісквіт на кефірі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно – 25 склянки;

  • вершки 20% – 100 г;

  • цукор – 15 ст.;
  • Бісквіт на кефірі в мультиварці

  • кефір – 400 г;

  • сода – щіпка;

  • яйце – 4 шт.;

  • сухе какао – 25 р.


  • Приготування
    Яйця гарненько збиваємо блендером і поступово додаємо цукровий пісок. В теплий кефір кидаємо щіпку соди, а борошно просіваємо через сито з какао. Тепер виливаємо в яєчну масу кефір, вершки і висипаємо борошно. Обережно вимішуємо тісто віночком і виливаємо його в промаслений форму мультиварки. Готуємо шоколадний бісквіт 65 хвилин, вибравши режим «Випічка».
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кекс на кефірі в мультиварці
    Кекс на кефірі в мультиварці
    Коли потрібно максимально швидко спорудити дуже смачний десерт, в голову відразу приходять ідеї для випічки кексу, так як його створення не зажадає
    Шоколадний торт на кефірі
    Шоколадний торт на кефірі
    Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів
    Бісквіт в мультиварці
    Бісквіт в мультиварці
    Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.
    Бісквіт на кефірі - рецепт
    Бісквіт на кефірі - рецепт
    Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,
    Бісквіт з вишнею
    Бісквіт з вишнею
    Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як
    Шоколадний бісквіт - рецепт
    Шоколадний бісквіт - рецепт
    Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.