Готувати випічку за допомогою мультиварки – одне задоволення! Не вірите? Тоді переконайтеся в цьому самі, використовуючи наші прості рецепти. Бісквіт виходить неймовірно пишним і дуже смачним.
Рецепт бісквіта на кефірі в мультиварці
Інгредієнти: кефір – 220 мл; яйце – 2 шт.; цукор білий – 230 г; борошно (вищий сорт) – 450 г; розпушувач харчовий – 10 г; масло вершкове – 150 г; цукрова біла пудра – 40 р. Приготування Беремо широку миску кладемо курячі яйця без шкаралупи і збиваємо їх міксером кілька хвилин. Потім, не зупиняючись, додаємо цукор. Далі вливаємо кефір, кладемо розм'якшене масло і розмішуємо. У підготовлену суміш кидаємо трохи розпушувача і поступово вводимо муку, просіяну через дрібне сито. Чашу мультиварки змащуємо шматочком масла, викладаємо ложкою тісто і запікаємо бісквіт 15 години, вибравши режим «Випічка». Після сигналу готовності, дістаємо пиріг, остуджуємо і прикрашаємо просіяного цукровою пудрою.
Пишний бісквіт на кефірі в мультиварці
Інгредієнти: кефір – 220 мл; яйце – 3 шт.; сир 10% – 250 г; цукор дрібний – 200 г; ізюм світлий сухе – 100 г; розпушувач – 10 г; цукрова дрібна пудра – для прикраси; борошно – 440 р. Приготування Використовуючи блендер, змішуємо яйця з цукром і вливаємо кефір. Потім додаємо сир і знову перемішуємо. Поступово всипаємо борошно, додаємо розпушувач і вимішуємо. За бажанням можете додати родзинки або горіхи. Форму мультиварки промазуємо маслом, рівномірно виливаємо тісто, вибираємо програму «Випічка» і встановлюємо час на 65 хвилин. Готову страву прикрашаємо дрібної цукровою пудрою.
Бісквіт в мультиварці без яєць на кефірі
Інгредієнти: борошно (вищий сорт) – 450 г; сода – 5 г; масло рослинне – 50 мл; цукор – 220 г; кефір – 220 мл Приготування Кефір трохи прогріваємо, кидаємо соду, цукор, вливаємо олію і вводимо частинами просіяне борошно. Готове тісто викладаємо в чашу за допомогою ложки, вибираємо програму «Випічка» і готуємо бісквіт 65 хвилин.
Шоколадний бісквіт на кефірі в мультиварці
Інгредієнти: борошно – 25 склянки; вершки 20% – 100 г; цукор – 15 ст.; кефір – 400 г; сода – щіпка; яйце – 4 шт.; сухе какао – 25 р. Приготування Яйця гарненько збиваємо блендером і поступово додаємо цукровий пісок. В теплий кефір кидаємо щіпку соди, а борошно просіваємо через сито з какао. Тепер виливаємо в яєчну масу кефір, вершки і висипаємо борошно. Обережно вимішуємо тісто віночком і виливаємо його в промаслений форму мультиварки. Готуємо шоколадний бісквіт 65 хвилин, вибравши режим «Випічка».