Суп з яловичини в мультиварці

Гороховий суп з яловичиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розділивши яловичину на кубики, підрум'яньте її на «Випікання». Не перемикаючи режиму, додайте подрібнені овочі і трави. Коли морква стане м'якою, всипте горошок і покладіть пюрированный зубок часнику. Влийте томатне пюре і додайте воду. Далі можна піти двома шляхами: залишити старий режим і виставити на таймері 40 хвилин або, якщо ви маєте часом, переключитися на «Гасіння» і залишити варитися суп на дві години. В останньому випадку, картопляний суп з яловичиною та горохом в мультиварці вийде більш наваристим, а м'ясо буде легко розпадатися на волокна.
Квасолевий суп з яловичиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
За кілька годин до початку приготування, розмочіть квасолю у холодній воді. Розітріть в пасту часник з орегано, кумином і чилі, підливаючи трохи бульйону, якщо в цьому є необхідність. У чашу мультиварки покладіть нарізану кубиками яловичину і залиште її підрум'янитися. Коли м'ясо змінить колір, покладіть ароматну суміш на основі часнику і додайте подрібнену цибулю. Через ще 5 хвилин, всипте квасоля і залийте все сумішшю бульйону з пивом. Залиште варитися суп на півтори години, вибравши опцію «Гасіння».
Як приготувати суп-гуляш із яловичини в мультиварці?
Інгредієнти:

Приготування
Обсмажте кубики м'яса до зарум'янювання. Всипте до них овочі і дайте останнім дійти до напівготовності, додайте пюрированный часник блюдо і залийте бульйоном. Варіть суп на «Випікання» 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичина з картоплею в горщику в духовці
У рецептах, запропонованих у цій статті описаний процес приготування яловичини з додаванням картоплі і деяких додаткових інгредієнтів. А готувати це

Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих

Тушкована свинина в мультиварці
Свинина - м'ясо, яке при будь-якому приготуванні виходить смачним. Однак якщо підключити в цей процес незамінну помічницю - мультиварку, блюдо вийде

Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це

Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо

Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад