Розсольник з перловкою в мультиварці
Страви, приготовані з допомогою мультиварки виходять особливо смачними. Як приготувати розсольник з перловкою в мультиварці, ви дізнаєтеся, прочитавши цю статтю.
Інгредієнти:
перловка – 05 мультистакана;
картопля – 230 г;
морква – 100 г;
томатна паста – 60 г;
цибуля – 120 г;
розсіл з-під солоних огірків – 120 мл;
бочкові солоні огірки – 300 г;
бульйон – 13 л;
сметана – 120 г;
сіль;
зелень.
Приготування
Цибулю дрібненько шаткуємо, подрібнюємо моркву. Викладаємо овочі в каструлю. Пасеруємо овочі, вибравши режим «Випічка». Потім додаємо подрібнені кубиками солоні огірки, томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Далі викладаємо нарізану брусочками картоплю, промиту перловку. Заливаємо все це бульйоном, вливаємо розсіл. Готуємо 15 години в режимі «Суп» або «Гасіння». Подаємо суп до столу зі сметаною, притрусивши дрібненько нарізаною зеленню.
Інгредієнти:
філе куряче – 250 г;
перловка – 4 ст. ложки;
огірки солоні – 250 г;
вода – 2 літри;
цибуля – 100 г;
морква – 130 г;
картопля – 300 г;
розсіл – 200 мл;
сіль;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Для початку распарим перловку. Для цього крупу промиваємо, кладемо в миску і відправляємо на 10 хвилин у мікрохвильовку, виставивши максимальну потужність. Куряче філе промиваємо, нарізаємо шматочками і відварюємо після закипання близько 30 хвилин. Далі зливаємо бульйон. Подрібнюємо цибулю. У мультиварочную ємність вливаємо олію, закладаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яності. Подрібнюємо очищену моркву і відправляємо її до цибулі. Обсмажуємо все разом до м'якості. Вливаємо розсіл і в режимі «Гасіння» готуємо хвилин 10. Тепер додаємо подрібнені огірочки, перемішуємо і готуємо хвилин 5. Тепер викладаємо в каструлю практично готову перлову крупу, курку, картоплю, нарізану шматочками, вливаємо бульйон і в режимі «Суп» готуємо 1 годину.
Інгредієнти:
картопля – 170 г;
солоні огірки – 150 г;
перлова крупа – 100 г;
паста томатна – 1 ст. ложка;
розсіл з-під солоних огірків – 100 мл;
цибуля – 70 г;
морква – 60 г;
прованські трави – 1 ст. ложка;
лавровий лист – 2 шт.;
олія оливкова – 30 мл;
сіль.
Приготування
Нарізаємо дрібненько очищений цибульку, моркву пропускаємо через тертку. Відправляємо овочі в мультиварочную каструльку, наливаємо оливкову олію, додаємо спеції, перемішуємо і в режимі «Випічка» готуємо 15 хвилин. Далі готуємо інші продукти – промиваємо крупу, картоплю ріжемо брусочками. Огірочки нарізаємо полукружками або кубиками. Далі кладемо все в мультиварку до засмажки, додаємо томатну пасту. Далі вливаємо потрібну кількість води, виходячи з того, наскільки густий суп хочеться отримати, додаємо розсіл з огірків і в режимі «Гасіння» готуємо 15 години. Приблизно за чверть години до закінчення програми додаємо за смаком сіль, лаврове листя, розсіл і доводимо до готовності залишився. Всім приємного апетиту!
Розсольник з перловкою в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібненько шаткуємо, подрібнюємо моркву. Викладаємо овочі в каструлю. Пасеруємо овочі, вибравши режим «Випічка». Потім додаємо подрібнені кубиками солоні огірки, томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Далі викладаємо нарізану брусочками картоплю, промиту перловку. Заливаємо все це бульйоном, вливаємо розсіл. Готуємо 15 години в режимі «Суп» або «Гасіння». Подаємо суп до столу зі сметаною, притрусивши дрібненько нарізаною зеленню.
Розсольник в мультиварці з перловкою і з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Для початку распарим перловку. Для цього крупу промиваємо, кладемо в миску і відправляємо на 10 хвилин у мікрохвильовку, виставивши максимальну потужність. Куряче філе промиваємо, нарізаємо шматочками і відварюємо після закипання близько 30 хвилин. Далі зливаємо бульйон. Подрібнюємо цибулю. У мультиварочную ємність вливаємо олію, закладаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яності. Подрібнюємо очищену моркву і відправляємо її до цибулі. Обсмажуємо все разом до м'якості. Вливаємо розсіл і в режимі «Гасіння» готуємо хвилин 10. Тепер додаємо подрібнені огірочки, перемішуємо і готуємо хвилин 5. Тепер викладаємо в каструлю практично готову перлову крупу, курку, картоплю, нарізану шматочками, вливаємо бульйон і в режимі «Суп» готуємо 1 годину.
Пісний розсольник з перловкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо дрібненько очищений цибульку, моркву пропускаємо через тертку. Відправляємо овочі в мультиварочную каструльку, наливаємо оливкову олію, додаємо спеції, перемішуємо і в режимі «Випічка» готуємо 15 хвилин. Далі готуємо інші продукти – промиваємо крупу, картоплю ріжемо брусочками. Огірочки нарізаємо полукружками або кубиками. Далі кладемо все в мультиварку до засмажки, додаємо томатну пасту. Далі вливаємо потрібну кількість води, виходячи з того, наскільки густий суп хочеться отримати, додаємо розсіл з огірків і в режимі «Гасіння» готуємо 15 години. Приблизно за чверть години до закінчення програми додаємо за смаком сіль, лаврове листя, розсіл і доводимо до готовності залишився. Всім приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Розсольник з перловкою і солоними огірками - рецепт
Ця стаття розповість, як приготувати відмінну і неперевершено смачне перше блюдо. Пропонуємо без клопоту приготувати традиційний російський
Розсольник з перловкою – рецепт
З безлічі рецептів традиційного російського першого страви - розсольнику потрібно виділити самий смачний, з додаванням перловки. Приготувавши його з
Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати
Солянка з перловкою
Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в
Розсольник з ковбасою
Розсольник - смачне блюдо, відоме ще з часів Русі. Його готують на основі перловки, солоних огірків і розсолу. І сьогодні ми його зваримо з
Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька