Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Розсольник з перловкою в мультиварці

Розсольник з перловкою в мультиварці

30-01-2016, 13:18
793
Розсольник з перловкою в мультиварці
Страви, приготовані з допомогою мультиварки виходять особливо смачними. Як приготувати розсольник з перловкою в мультиварці, ви дізнаєтеся, прочитавши цю статтю.

Розсольник з перловкою в мультиварці – рецепт


Інгредієнти:

  • перловка – 05 мультистакана;

  • картопля – 230 г;

  • морква – 100 г;

  • томатна паста – 60 г;

  • цибуля – 120 г;

  • розсіл з-під солоних огірків – 120 мл;

  • бочкові солоні огірки – 300 г;

  • бульйон – 13 л;

  • сметана – 120 г;

  • сіль;

  • зелень.


  • Приготування
    Цибулю дрібненько шаткуємо, подрібнюємо моркву. Викладаємо овочі в каструлю. Пасеруємо овочі, вибравши режим «Випічка». Потім додаємо подрібнені кубиками солоні огірки, томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Далі викладаємо нарізану брусочками картоплю, промиту перловку. Заливаємо все це бульйоном, вливаємо розсіл. Готуємо 15 години в режимі «Суп» або «Гасіння». Подаємо суп до столу зі сметаною, притрусивши дрібненько нарізаною зеленню.

    Розсольник в мультиварці з перловкою і з куркою


    Інгредієнти:

  • філе куряче – 250 г;

  • перловка – 4 ст. ложки;

  • огірки солоні – 250 г;

  • вода – 2 літри;

  • цибуля – 100 г;

  • морква – 130 г;

  • картопля – 300 г;

  • розсіл – 200 мл;

  • сіль;

  • спеції;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Для початку распарим перловку. Для цього крупу промиваємо, кладемо в миску і відправляємо на 10 хвилин у мікрохвильовку, виставивши максимальну потужність. Куряче філе промиваємо, нарізаємо шматочками і відварюємо після закипання близько 30 хвилин. Далі зливаємо бульйон. Подрібнюємо цибулю. У мультиварочную ємність вливаємо олію, закладаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яності. Подрібнюємо очищену моркву і відправляємо її до цибулі. Обсмажуємо все разом до м'якості. Вливаємо розсіл і в режимі «Гасіння» готуємо хвилин 10. Тепер додаємо подрібнені огірочки, перемішуємо і готуємо хвилин 5. Тепер викладаємо в каструлю практично готову перлову крупу, курку, картоплю, нарізану шматочками, вливаємо бульйон і в режимі «Суп» готуємо 1 годину.

    Пісний розсольник з перловкою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • картопля – 170 г;

  • солоні огірки – 150 г;

  • перлова крупа – 100 г;

  • паста томатна – 1 ст. ложка;

  • розсіл з-під солоних огірків – 100 мл;

  • цибуля – 70 г;

  • морква – 60 г;

  • прованські трави – 1 ст. ложка;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • олія оливкова – 30 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    Нарізаємо дрібненько очищений цибульку, моркву пропускаємо через тертку. Відправляємо овочі в
    Розсольник з перловкою в мультиварці
    мультиварочную каструльку, наливаємо оливкову олію, додаємо спеції, перемішуємо і в режимі «Випічка» готуємо 15 хвилин. Далі готуємо інші продукти – промиваємо крупу, картоплю ріжемо брусочками. Огірочки нарізаємо полукружками або кубиками. Далі кладемо все в мультиварку до засмажки, додаємо томатну пасту. Далі вливаємо потрібну кількість води, виходячи з того, наскільки густий суп хочеться отримати, додаємо розсіл з огірків і в режимі «Гасіння» готуємо 15 години. Приблизно за чверть години до закінчення програми додаємо за смаком сіль, лаврове листя, розсіл і доводимо до готовності залишився. Всім приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Розсольник з перловкою і солоними огірками - рецепт
    Розсольник з перловкою і солоними огірками - рецепт
    Ця стаття розповість, як приготувати відмінну і неперевершено смачне перше блюдо. Пропонуємо без клопоту приготувати традиційний російський
    Розсольник з перловкою – рецепт
    Розсольник з перловкою – рецепт
    З безлічі рецептів традиційного російського першого страви - розсольнику потрібно виділити самий смачний, з додаванням перловки. Приготувавши його з
    Як готувати розсольник з перловкою?
    Як готувати розсольник з перловкою?
    Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати
    Солянка з перловкою
    Солянка з перловкою
    Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в
    Розсольник з ковбасою
    Розсольник з ковбасою
    Розсольник - смачне блюдо, відоме ще з часів Русі. Його готують на основі перловки, солоних огірків і розсолу. І сьогодні ми його зваримо з
    Розсольник в мультиварці
    Розсольник в мультиварці
    Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька