Чахохбілі в мультиварці
![Чахохбілі в мультиварці Чахохбілі в мультиварці](/uploads/posts/2016-01/chahohbl-v-multivarc_431.jpeg)
Нижче ми розповімо, як приготувати чахохбілі з курки в мультиварці, і запропонуємо кілька рецептів цього неймовірно смачного страви.
Чахохбілі з курки в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування чахохбілі вибираємо молоду тушку курки середнього розміру, промиваємо її добряче, обсушуємо й розрізаємо на порційні шматочки. Укладаємо їх у трохи промаслений мультикастрюлю, вибираємо на дисплеї режим «Смаження» або «Випічка» і витримуємо до придбання скибочками птиці рум'яності з усіх боків. Після цього курку виймаємо, а в ємність мультиварки додаємо ще трохи масла і закладаємо завчасно очищений і нашатковану півкільцями ріпчасту цибулю. Даємо йому трохи підрум'янитися і додаємо очищений від насіння і подрібнений соломкою солодкий болгарський і гострий перець. Через пару хвилин закладаємо свіжі томати. Їх перед цим необхідно обдати окропом, очистити від шкірки і нарізати кубиками.
Додаємо тепер очищений і подрібнений часник, повертаємо в мультикастрюлю куряче м'ясо, кидаємо також попередньо промиту і дрібненько нарізану свіжу зелень кінзи і базиліку, вливаємо червоне сухе вино, приправляємо страву за смаком сіллю, меленим перцем і додаємо хмелі-сунелі.
Перемикаємо прилад на функцію «Гасіння» і готуємо чахохбілі протягом 90 хвилин. Якщо курка немолода, то час приготування необхідно збільшити.
Чахохбілі з курки з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегна або ніжки промиваємо, дуже ретельно обсушуємо і закладаємо в мультикастрюлю, наливши в неї трохи рафінованої олії. Даємо курячому м'ясу підрум'янитися з двох сторін, встановивши прилад на режим «Смаження» або «Випічка». Після цього виймаємо курку на тарілку, а в чашу закладаємо попередньо очищений і нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Через п'ять хвилин смаження додаємо
![Чахохбілі в мультиварці Чахохбілі в мультиварці](/uploads/posts/2016-01/chahohbl-v-multivarc_482.jpeg)
Картопляні бульби очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками або соломкою і закладаємо до інших овочів. Обсмажуємо все разом ще кілька хвилин, періодично перемішуючи, а потім закладаємо м'ясо, додаємо дрібно нарізані томати, попередньо зчистив з них шкірку. Приправляємо також вміст мультиварки сіллю, меленим перцем, додаємо хмелі-сунелі і переводимо пристрій на режим «Гасіння». Готуємо чахохбілі з куркою та картоплею протягом шістдесяти хвилин. За п'ять хвилин до завершення циклу кидаємо подрібнену свіжу зелень і попередньо очищений і нарізаний часник.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рис на гарнір в мультиварці](/uploads/posts/2016-01/ris-na-garnr-v-multivarc_661.jpeg)
Рис на гарнір в мультиварці
Рис - це ідеальний гарнір, відповідний до багатьох гарячих страв. І, щоб трохи урізноманітнити повсякденний обід, пропонуємо зварити цю крупу за
![Курка в сметанному соусі в мультиварці](/uploads/posts/2015-12/kurka-v-smetannomu-sous-v-multivarc_501.jpeg)
Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви
![Курячі стегенця з картоплею в мультиварці](/uploads/posts/2015-11/kuryach-stegencya-z-kartopleyu-v-multivarc_211.jpeg)
Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Найчастіше курячі ніжки готують дуже просто, без надмірностей. Тому такого роду страва воліють подавати на повсякденний стіл. Однак, дотримуючись
![Чахохбілі з курки в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/chahohbl-z-kurki-v-multivarc_851.jpeg)
Чахохбілі з курки в мультиварці
Чахохбілі можна готувати різними способами, в тому числі в мультиварці. Цей кухонний помічник дозволяє не тільки зробити ароматне і смачне блюдо
![Як приготувати чахохбілі?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-chahohbl_221.jpeg)
Як приготувати чахохбілі?
Щоб поїсти чахохбілі не потрібно їхати в Грузію. Більше того, вам навіть не потрібно фазан (адже саме з цієї птиці традиційно готують це блюдо).
![Як готувати чахохбілі з курки?](/uploads/posts/2015-01/yak-gotuvati-chahohbl-z-kurki_271.jpeg)
Як готувати чахохбілі з курки?
Чахохбілі з курки - смачне блюдо грузинської кухні. Воно являє собою м'ясне рагу, тушковану в помідорах, з додаванням цибулі і пряних трав.