Тефтелі в томатному соусі в мультиварці
Сьогодні ми розповімо вам, як вразити своїх близьких і приготувати тефтелі в томатному соусі, використовуючи мультиварку. Блюдо виходить дуже ситним, смачним і прекрасно підійде до будь-якого гарніру і салату.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 500 г;
томатна паста – 2 ст. ложки;
рис круглий – 05 ст.;
цибулина – 1 шт.;
сметана нежирна – 3 ст. ложки;
вершки 15% – 2 ст. ложки;
яйце – 1 шт.;
борошно вищого сорту – 2 ст. ложки;
вода фільтрована – 1 ст. ложка;
спеції – за смаком.
Приготування
Для приготування тефтелькою у вершково-томатному соусі готуємо в мультиварці спочатку всі продукти. Цибулину обробляємо і шаткуємо дрібненько ножем. М'ясний фарш з'єднайте з рисом, цибулею, додаємо куряче яйце і приправляємо спеціями за смаком. Гарненько все перемішуємо, ліпимо вологими руками невеличкі кульки і викладаємо їх у чашу мультиварки. Далі готуємо соус: розводимо борошно холодною водою, додаємо нежирну сметану, вершки і кладемо томатну пасту. Заливаємо тефтелі отриманою сумішшю, закриваємо кришку і вибираємо програму «Тушкування» на 1 годину. Після закінчення часу смачне і ситне блюдо готове! Подаємо його разом з відвареною картоплею або дрібної вермішеллю.
Інгредієнти:
морква – 1 шт.;
куряче філе – 300 г;
яйце – 1 шт.;
цибулина – 2 шт.;
часник – 3 зубчики;
томатний сік – 200 мл;
рис – 70 г;
майонез оливковий – 2 ст. ложки;
спеції;
гірчиця – 1 ч. ложка.
Приготування
Приготувати смачні тефтелі в томатному соусі в мультиварці дуже просто: куряче філе промиваємо, обсушуємо на рушник і перекручуємо через м'ясорубку. Цибулину і часник чистимо і дрібненько нарізаємо. Потім змішуємо з фаршем і приправляємо спеціями за смаком. Рис промиваємо, злегка проварюємо до напівготовності і відкидаємо на друшляк. Для приготування соусу чистимо цибулю, моркву, шаткуємо овочі і пасеруємо їх на маслечко. Після цього частина обсмажування додаємо до фаршу, а в решту кладемо майонез, спеції і вливаємо томатний сік. Тушкуємо масу 15 хвилин на слабкому вогні до легкого загустіння. У курячий фарш додаємо яйце, кидаємо відварений рис і ретельно перемішуємо. Тепер ліпимо руками невеликі тюфтельки і викладаємо їх у чашу мультиварки. Заливаємо повністю гарячим соусом, закриваємо прилад кришкою і вибираємо програму «Гасіння» рівно на 1 годину. Не гаючи часу, поки готуємо гарнір, наприклад, відварюємо макарони або картопля.
Рецепт тюфтельок з рисом в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тефтелькою у вершково-томатному соусі готуємо в мультиварці спочатку всі продукти. Цибулину обробляємо і шаткуємо дрібненько ножем. М'ясний фарш з'єднайте з рисом, цибулею, додаємо куряче яйце і приправляємо спеціями за смаком. Гарненько все перемішуємо, ліпимо вологими руками невеличкі кульки і викладаємо їх у чашу мультиварки. Далі готуємо соус: розводимо борошно холодною водою, додаємо нежирну сметану, вершки і кладемо томатну пасту. Заливаємо тефтелі отриманою сумішшю, закриваємо кришку і вибираємо програму «Тушкування» на 1 годину. Після закінчення часу смачне і ситне блюдо готове! Подаємо його разом з відвареною картоплею або дрібної вермішеллю.
Курячі тефтелі в томатному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати смачні тефтелі в томатному соусі в мультиварці дуже просто: куряче філе промиваємо, обсушуємо на рушник і перекручуємо через м'ясорубку. Цибулину і часник чистимо і дрібненько нарізаємо. Потім змішуємо з фаршем і приправляємо спеціями за смаком. Рис промиваємо, злегка проварюємо до напівготовності і відкидаємо на друшляк. Для приготування соусу чистимо цибулю, моркву, шаткуємо овочі і пасеруємо їх на маслечко. Після цього частина обсмажування додаємо до фаршу, а в решту кладемо майонез, спеції і вливаємо томатний сік. Тушкуємо масу 15 хвилин на слабкому вогні до легкого загустіння. У курячий фарш додаємо яйце, кидаємо відварений рис і ретельно перемішуємо. Тепер ліпимо руками невеликі тюфтельки і викладаємо їх у чашу мультиварки. Заливаємо повністю гарячим соусом, закриваємо прилад кришкою і вибираємо програму «Гасіння» рівно на 1 годину. Не гаючи часу, поки готуємо гарнір, наприклад, відварюємо макарони або картопля.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі тефтелі в вершковому соусі в духовці
Приготувати прості курячі тефтелі неймовірно просто і впоратися з цим завданням зможе кожен, а от як урізноманітнити це блюдо, підкажуть рецепти,
Тефтелі в вершковому соусі в духовці
Приготувати прості тюфтельки - справа нехитра, а ось як урізноманітнити блюдо оригінальними компонентами знає не кожен. У цій статті пропонуємо
Тюфтелі в соусі – рецепт
Найпростіше і від цього неймовірно популярне домашнє страву, тефтелі, можна без праці зробити ще більш смачним, доповнивши блюдо оригінальним соусом.
Тефтелі у вершково-томатному соусі
Приготувавши обід за запропонованими далі рецептами, ви дасте вашим домашнім ще один привід для захоплення. Представляємо спосіб оригінально
Тефтелі в томатному соусі - рецепт
Тефтелі - це чудове блюдо, яке люблять і дорослі, і діти. Їх можна подавати з будь-яким гарніром - картоплею, рисом, гречкою, макарони. І сьогодні ми
Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом