Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Заливний пиріг в мультиварці

Заливний пиріг в мультиварці

10-12-2015, 21:02
780
Заливний пиріг в мультиварці
Хто вже встиг придбати таку диво-помічницю, як мультиварка, знають, що це просто чарівниця на кухні. З її допомогою швидко і просто готуються смачні страви. Зараз розповімо, як приготувати заливний пиріг з різними начинками в мультиварці.

Заливний пиріг з фаршем в мультиварці


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 2 склянки;

  • кефір – 300 мл;

  • яйця - 3 шт.;

  • сода – 1/2 ч. ложки;

  • олія рослинна рафінована – 55 мл;

  • сіль – щіпка.


  • Для начинки:

  • цибуля – 100 г;

  • фарш – 550 г;

  • кріп – півпучка;

  • сіль;

  • чорний мелений перець.


  • Приготування
    У глибокій ємності змішуємо кефір з яйцями, підсолюємо і збиваємо. Додаємо харчову соду і попередньо просіяне борошно. Знову добре розмішуємо до однорідності. Вливаємо рослинне масло і ще перемішуємо. Для начинки цибулю дрібненько кришимо і додаємо у фарш. Солимо і перчимо за смаком. Мультиварочную каструльку змащуємо маслом, виливаємо приблизно 2/3 отриманого тіста, викладаємо начинку, притрушиваем подрібненим кропом. Заливаємо рештою тестом. Закриваємо кришку і вибираємо режим «Випічка». Готуємо заливний пиріг з м'ясом в мультиварці 60 хвилин до звукового сигналу. Потім даємо йому трохи охолонути і виймаємо за допомогою кошика-пароварки.

    Заливний пиріг з куркою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • філе куряче – 400 г;

  • майонез – 100 г;

  • картопля 4 шт.;

  • сметана – 100 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    У глибокій ємності змішуємо сметанку з майонезом і яйцями. Поступово вводимо муку і додаємо дрібку солі. Повинна вийти маса консистенції як для оладок. Для начинки куряче філе нарізаємо шматочками, злегка обсмажуємо, солимо і перчимо. У змащену маслом мультиварочную каструльку викладаємо приблизно половину тіста, зверху розміщуємо курку і заливаємо рештою тестом. Готуємо в режимі «Випічка» 1 год.

    Заливний пиріг з рибою в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 6 ст. ложок;

  • яйця – 2 шт.;

  • сметана – 140 г;

  • майонез 150 г;

  • розпушувач 1 ч. ложка;

  • рослинна олія без запаху – 1 ст. ложка.


  • Для начинки:

  • консерви рибні – 1 банка;

  • вермішель швидкого приготування – 1 шт.;

  • цибуля – 120 г;

  • сир – 90 г;

  • цибуля зелена.
  • Заливний пиріг в мультиварці


    Приготування
    Рибні консерви розминаємо виделкою. Дрібненько нарізаємо цибулю, додаємо до консервів і перемішуємо. Туди ж відправляємо і вермішель, попередньо подрібнену. Знову розмішуємо і даємо постояти хвилин 15. Для тіста майонез змішуємо зі сметаною, підмішуємо борошно, додаємо розпушувач, рослинне масло і перемішуємо. Виливаємо Половину тіста в мультиварочную каструльку, промазану маслом. Викладаємо начинку, притрушиваем подрібненою зеленою цибулею, тертим сиром і закриваємо залишками тіста. Встановлюємо режим «Випічка» на 1 годину.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Заливний пиріг з рибними консервами
    Заливний пиріг з рибними консервами
    Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
    Заливний пиріг з цибулею і яйцем
    Заливний пиріг з цибулею і яйцем
    Рецептів заливних пирогів існує кілька десятків і всі відрізняються основним складом наповнення. Далі розповімо, як приготувати найпопулярніший вид
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливний пиріг з сайрою
    Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
    Найсмачніший заливний цибульний пиріг
    Найсмачніший заливний цибульний пиріг
    Найпростіший варіант домашньої несолодкої випічки - це різноманітні заливні пироги. Пропонуємо три оригінальні рецепти смачних пирогів з ароматною
    Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
    Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею
    Влітку багато господинь люблять піч заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Його добре подати до легкого супчику і просто перекусити. Заливні