Аджика у мультиварці
![Аджика у мультиварці Аджика у мультиварці](/uploads/posts/2015-09/adzhika-u-multivarc_941.jpeg)
Класичний варіант
Інгредієнти:
Приготування
Томати відбираємо тугі, стиглі, без тріщин, не пом'яті. Моєму їх і прокручуємо, використовуючи м'ясорубку з середньою насадкою або (якщо є можливість) подрібнюємо, помістивши в кухонний комбайн або блендер. Моєму солодкі перці, видаляємо насінні коробки і перегородки і теж подрібнюємо. Змішуємо перець з томатами і маслом і вливаємо все в ємність мультиварки. Готуємо аджику близько 45-50 хвилин, виставивши на панелі управління «Гасіння». Поки готується аджика, часник перетворюємо в кашку в ступці з сіллю і перцем. З чилійських перців (можна використовувати будь-гострий перець – справа смаку) видаляємо насіння і в ступці перетираємо м'якоть з цукром. Кашку додаємо в аджику, вливаємо оцет і тушкуємо ще стільки ж, але вже з відкритою кришкою. Наш соус стане густим і насиченим.
Таким же чином готується аджика в мультиварці на зиму. Коли соус готовий, накладаємо його в стерилізовані гарячим пором банки і закатуємо.
Ніжна аджика
Набагато ніжніший і менш гострою виходить аджика з яблуками в мультиварці – рецепт теж досить нескладний.
Інгредієнти:
Приготування
Моєму яблука, томати, перець. Моркву чистимо, у перцю видаляємо насіння і перегородки, у яблук вирізаємо серцевину з
![Аджика у мультиварці Аджика у мультиварці](/uploads/posts/2015-09/adzhika-u-multivarc_652.jpeg)
Таким же чином готується аджика з кабачків на зиму в мультиварці – замість яблук використовуємо кабачки, а цукру можна покласти більше.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Домашня аджика](/uploads/posts/2015-03/domashnya-adzhika_581.jpeg)
Домашня аджика
Домашня аджика є одним з найпопулярніших соусів на території пострадянського союзу. А прийшла на наші столи ця гостра закуска з гірської Абхазії, де
![Рецепти аджики](/uploads/posts/2015-03/recepti-adzhiki_311.jpeg)
Рецепти аджики
Аджика стала настільки популярною закускою на наших столах, що її традиційний рецепт, який передбачає перетирання між двох плоских каменів гострого
![Аджика на зиму](/uploads/posts/2015-03/adzhika-na-zimu_691.jpeg)
Аджика на зиму
Аджика - це гостра абхазька приправа, яку додають в супи, другі страви або використовують в якості соусу-дипа для м'яса. Давайте розберемося, як її
![Зелена аджика](/uploads/posts/2015-03/zelena-adzhika_261.jpeg)
Зелена аджика
Аджика - це смачна гостра приправа, батьківщиною приготування якої є Грузія. У нашій статті ми детально розберемося, як зробити зелену аджику з
![Аджика з солодкого перцю](/uploads/posts/2015-03/adzhika-z-solodkogo-percyu_601.jpeg)
Аджика з солодкого перцю
Аджика - це гострий соус, що складається з перетертого червоного перцю з травами і сіллю. Цю грузинську приправу подають до різних закусок і страв.
![Лютеница](/uploads/posts/2015-01/lyutenica_211.jpeg)
Лютеница
Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю