Як приготувати рис в мультиварці?

Рис з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати рис в мультиварці, його слід промити холодною проточною водою, щоб позбутися з сора і надлишків крохмалю. Промитий рис залишаємо стекти. Виставляємо на пристрої режим «Смаження» і вливаємо в чашу масло. Пасеруємо подрібнений білий цибулю з розмарином і грибами, чекаючи моменту, коли зайва волога з грибів випарується. Після, додаємо промитий рис, перемішуємо, щоб покрити всі зерна маслом і кладемо нарізану перець з томатами. Заливаємо крупу бульйоном, закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим «Рис» або «Гасіння». Через півгодини можна насолоджуватися ароматним рисом з грибами і овочами, тільки не забудьте посипати його нарізаною зеленню перед подачею!
Рис з морепродуктами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Одночасно із запуском мультиварки, поставте на вогонь 500 мл води і доведіть її до кипіння. У режимі «Смаження» готуємо разом нарізаний білий цибулю з гострими м'ясними ковбасками, солодким перцем і часником. Близько 2-3 хвилин і ви відчуєте божественний аромат. Додаємо до засмажки попередньо промитий і обсушенный рис, заливаємо все 500 мл кип'яченої води і додаємо нарізаний і очищені від шкірки і насіння помідори. Закриваємо кришку і вибираємо «Рис». В середині готування кладемо до рису шматочки білої риби і очищених креветок.
Рис з рибою, приготований в мультиварці, подають відразу ж після приготування.
Рис з печінкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку необхідно очистити, а потім промити і обсушити. Обсушені шматочки обсмажуються з використанням режиму «Смаження»/«Випічка» на вершковому маслі з додаванням орегано, часнику та інших спецій. Коли печінка схопиться, її можна змішати з сирим промитим рисом, додати томати і залити все водою так, щоб її кількість перевищувала кількість рису в чаші в два рази. Залишилося виставити «Рис» і почекати півгодини.
Печінку з рисом в мультиварці подається з великою кількістю свіжих або солоних овочів, залежно від сезону.
Тефтелі з рисом в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Змішуємо м'ясний фарш з коріандром, не забувши про сіль і перець. З фаршу формуем м'ясні тюфтельки і відкладаємо вбік. Пасеруємо білий цибулю і часник близько хвилини, додаємо тефтелі і чекаємо, поки вони не зарум'яняться використовуючи «Смаження». Засипаємо до тефтелі промитий рис, додаємо бульйон і томати. Перемикаємося на «Рис» або «Гасіння» і чекаємо ще півгодини до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Минтай в мультиварці
Якщо на вашій кухні є незамінна помічниця - мультиварка, вам дуже пощастило! Готувати в мультиварці - суцільне задоволення! Сьогодні ми вам

«Їжачки» в мультиварці
Страва з інтригуючою назвою «Їжачки» представляє з себе тефтелі, в яких рис схожий на стирчать голки їжака. Готувати їжачки можна різними способами -

Макарони з м'ясом в мультиварці
Макарони з м'ясом - це традиційне блюдо в багатьох сім'ях. Приготувати його досить нескладно, а з появою мультиварки цей процес спрощується в рази.

Риба, тушкована в мультиварці
Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно

Куряча печінка в мультиварці
Куряча печінка багата вітамінами і мінералами. З неї можна зробити безліч смачних і цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про різноманітних

Сосиски в мультиварці
На основі сосисок можна приготувати багато смачних і різноманітних страв, а істотно спростити процес готування нам допоможе мультиварка. Давайте