Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячий суп в мультиварці

Курячий суп в мультиварці

19-01-2015, 12:01
1 088
Курячий суп в мультиварці
Курячий суп - блюдо смачне і ніжне. Його навіть можна віднести до дієтичним. Зараз ми вам розповімо, як зварити курячий суп мультиварці. Вважається, що завдяки її властивостям, страви, приготовлені в ній, виходять більш смачними і насиченими.

Рецепт вермішельного курячого супу в мультиварці


Інгредієнти:

  • крильця курячі - 5 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • тонка вермішель - 100 г;

  • морква середня - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • вершкове масло - 30 г;

  • зелень кропу - 30 г;

  • вода або курячий бульйон - 15 л;

  • сіль, чорний перець - за смаком.


  • Приготування
    Приготування курячого супу в мультиварці почнемо з того, що виберемо режим «Випічка» і час приготування 20 хвилин. Кладемо в мультиварочную каструлю вершкове масло, коли воно розтопиться, викладаємо курячі крильця і обсмажуємо їх з 2 сторін. Моркву тремо на крупній тертці або нарізаємо соломкою. Цибулю дрібненько кришимо. Додаємо овочі до крилець і всі разом обсмажуємо ще хвилин 7. Тепер виставляємо режим «Гасіння» і час приготування 90 хвилин. Викладаємо в каструлю нарізаний картопля, вливаємо курячий бульйон або воду. Хвилин за 10 до закінчення варіння висипаємо дрібну вермішель, сіль і перець додаємо за смаком. В самому кінці викладаємо подрібнену зелень кропу. І в режимі «Підігрів» залишаємо суп ще на 5 хвилин.

    Курячий суп-пюре в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 300 г;

  • картопля (середній) - 4 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • печериці - 200 г;

  • вершки 20%-ной жирності - 300 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • рослинне масло - 20 мл;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Картоплю і куряче філе нарізаємо невеликими шматочками. Укладаємо їх у чашу мультиварки і в режимі «Гасіння» готуємо 25 хвилин. Готові картоплю і курку виймаємо, бульйон виливаємо, він нам не потрібен, а каструлю мультиварки обполіскуємо. Потім наливаємо в неї рослинне масло, кладемо подрібнену цибулю і включаємо режим «Випічка» на 8 хвилин. Після цього додаємо нарізані гриби і часник, пропущений через прес. В режимі «Обсмажування» під закритою кришкою готуємо 15 хвилин. Тепер всі інгредієнти поміщаємо в блендер, додаємо вершки і на мінімальній швидкості перетворюємо все в пюре. Переливаємо його знову в мультиварку, включаємо режим «Варка», кришку не закриваємо - це важливо, так як потрібно вловити момент, коли почне утворюватися піна. Після цього відразу вимикаємо. Курячий крем-суп в мультиварці готовий.

    Суп «Куряча локшина » в мультиварці


    Інгредієнти:

  • грудка куряча - 1 шт.;

  • цибуля - 100 г;

  • картопля - 300 г;

  • морква - 200 г;

  • локшина - 100 г;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • зелень (кріп, петрушка) - 40 г;

  • лавровий лист - 3 шт.;

  • сушений корінь селери - 15 г;

  • чорний перець горошком - 5 шт.;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Промиту курячу грудку ріжемо невеликими шматочками. Морква ріжемо тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю дрібно шаткуємо, а картоплю нарізаємо невеликими брусочками. У каструлю мультиварки наливаємо олію, викладаємо цибулю і моркву і в режимі «Жарка-овочі» готуємо 5 хвилин. Після цього додаємо курячу грудку і продовжуємо обсмажувати все разом ще 10 хвилин. Потім наливаємо в каструлю 15 л води, занурюємо картопля, спеції, виставляємо режим «Суп» і час приготування 1 год. За 10 хвилин до закінчення засипаємо локшину, якщо потрібно, то досолює за смаком. У вже готовий суп додаємо подрібнену зелень.
    Курячий суп з плавленим сирком в мультиварці
    Інгредієнти:

  • гомілки курячі - 700 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • плавлений сирок - 1 шт.;

  • вода - 25 л;

  • зелень (кінза, кріп) - 50 р;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • сіль, куркума, перець - за смаком.


  • Приготування
    Курячий суп в мультиварці

    У каструлю мультиварки наливаємо рослинне масло викладаємо подрібнені овочі: цибулю, моркву і солодкий перець. В режимі «Смаження» готуємо 7 хвилин. Потім додаємо нарізану кубиками картоплю і курячі гомілки. Заливаємо це все водою, солимо й додаємо спеції. Включаємо режим «Гасіння» і час приготування - 1 годину. Після цього гомілки виймаємо, м'ясо відокремлюємо від кісток і подрібнюємо, повертаємо його знову в каструлю. Туди ж кладемо натерту на крупній тертці плавлений сир. Включаємо режим «Гасіння» і час приготування - 30 хвилин. Ось і все, смачний курячий суп в мультиварці готовий, додаємо в нього подрібнену зелень і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рагу в мультиварці
    Рагу в мультиварці
    Рагу можна приготувати з абсолютно різних інгредієнтів, ми доведемо це на прикладі сьогоднішньої статті. У ній ми опишемо і рагу з куркою, і з
    Рибний суп в мультиварці
    Рибний суп в мультиварці
    Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька
    Суп локшина в мультиварці
    Суп локшина в мультиварці
    Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в
    Суп-пюре в мультиварці - рецепти
    Суп-пюре в мультиварці - рецепти
    Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально
    Сочевиця в мультиварці
    Сочевиця в мультиварці
    Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,
    Томатний суп в мультиварці
    Томатний суп в мультиварці
    Томатні супи популярні в багатьох сім'ях, тому що вони прості в приготуванні і досить ситни. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх в мультиварці. Це