Курячий суп - блюдо смачне і ніжне. Його навіть можна віднести до дієтичним. Зараз ми вам розповімо, як зварити курячий суп мультиварці. Вважається, що завдяки її властивостям, страви, приготовлені в ній, виходять більш смачними і насиченими.
Рецепт вермішельного курячого супу в мультиварці
Інгредієнти: крильця курячі - 5 шт.; картопля - 3 шт.; тонка вермішель - 100 г; морква середня - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; вершкове масло - 30 г; зелень кропу - 30 г; вода або курячий бульйон - 15 л; сіль, чорний перець - за смаком. Приготування Приготування курячого супу в мультиварці почнемо з того, що виберемо режим «Випічка» і час приготування 20 хвилин. Кладемо в мультиварочную каструлю вершкове масло, коли воно розтопиться, викладаємо курячі крильця і обсмажуємо їх з 2 сторін. Моркву тремо на крупній тертці або нарізаємо соломкою. Цибулю дрібненько кришимо. Додаємо овочі до крилець і всі разом обсмажуємо ще хвилин 7. Тепер виставляємо режим «Гасіння» і час приготування 90 хвилин. Викладаємо в каструлю нарізаний картопля, вливаємо курячий бульйон або воду. Хвилин за 10 до закінчення варіння висипаємо дрібну вермішель, сіль і перець додаємо за смаком. В самому кінці викладаємо подрібнену зелень кропу. І в режимі «Підігрів» залишаємо суп ще на 5 хвилин.
Курячий суп-пюре в мультиварці
Інгредієнти: куряче філе - 300 г; картопля (середній) - 4 шт.; цибуля - 1 шт.; печериці - 200 г; вершки 20%-ной жирності - 300 г; часник - 1 зубчик; рослинне масло - 20 мл; сіль - за смаком. Приготування Картоплю і куряче філе нарізаємо невеликими шматочками. Укладаємо їх у чашу мультиварки і в режимі «Гасіння» готуємо 25 хвилин. Готові картоплю і курку виймаємо, бульйон виливаємо, він нам не потрібен, а каструлю мультиварки обполіскуємо. Потім наливаємо в неї рослинне масло, кладемо подрібнену цибулю і включаємо режим «Випічка» на 8 хвилин. Після цього додаємо нарізані гриби і часник, пропущений через прес. В режимі «Обсмажування» під закритою кришкою готуємо 15 хвилин. Тепер всі інгредієнти поміщаємо в блендер, додаємо вершки і на мінімальній швидкості перетворюємо все в пюре. Переливаємо його знову в мультиварку, включаємо режим «Варка», кришку не закриваємо - це важливо, так як потрібно вловити момент, коли почне утворюватися піна. Після цього відразу вимикаємо. Курячий крем-суп в мультиварці готовий.
Суп «Куряча локшина » в мультиварці
Інгредієнти: грудка куряча - 1 шт.; цибуля - 100 г; картопля - 300 г; морква - 200 г; локшина - 100 г; рослинне масло - 1 ст. ложка; зелень (кріп, петрушка) - 40 г; лавровий лист - 3 шт.; сушений корінь селери - 15 г; чорний перець горошком - 5 шт.; сіль - за смаком. Приготування Промиту курячу грудку ріжемо невеликими шматочками. Морква ріжемо тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю дрібно шаткуємо, а картоплю нарізаємо невеликими брусочками. У каструлю мультиварки наливаємо олію, викладаємо цибулю і моркву і в режимі «Жарка-овочі» готуємо 5 хвилин. Після цього додаємо курячу грудку і продовжуємо обсмажувати все разом ще 10 хвилин. Потім наливаємо в каструлю 15 л води, занурюємо картопля, спеції, виставляємо режим «Суп» і час приготування 1 год. За 10 хвилин до закінчення засипаємо локшину, якщо потрібно, то досолює за смаком. У вже готовий суп додаємо подрібнену зелень.
Курячий суп з плавленим сирком в мультиварці Інгредієнти: гомілки курячі - 700 г; картопля - 4 шт.; солодкий перець - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; морква - 1 шт.; плавлений сирок - 1 шт.; вода - 25 л; зелень (кінза, кріп) - 50 р; рослинне масло - 1 ст. ложка; сіль, куркума, перець - за смаком. Приготування У каструлю мультиварки наливаємо рослинне масло викладаємо подрібнені овочі: цибулю, моркву і солодкий перець. В режимі «Смаження» готуємо 7 хвилин. Потім додаємо нарізану кубиками картоплю і курячі гомілки. Заливаємо це все водою, солимо й додаємо спеції. Включаємо режим «Гасіння» і час приготування - 1 годину. Після цього гомілки виймаємо, м'ясо відокремлюємо від кісток і подрібнюємо, повертаємо його знову в каструлю. Туди ж кладемо натерту на крупній тертці плавлений сир. Включаємо режим «Гасіння» і час приготування - 30 хвилин. Ось і все, смачний курячий суп в мультиварці готовий, додаємо в нього подрібнену зелень і подаємо до столу.