Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт солянки в мультиварці

Рецепт солянки в мультиварці

19-01-2015, 11:54
1 091
Рецепт солянки в мультиварці
Солянка буває збірної, м'ясної, рибної і грибний. І немає такого рецепта, який не можна було б відтворити з допомогою мультиварки, не відступаючи від класичного смаку, причому з великою економією сил і часу. Сьогодні ви зможете самі в цьому переконатися!

Рецепт класичної збірної солянки в мультиварці «Поларіс»


Інгредієнти:

  • бульйон м'ясний - 15 л;

  • ковбаса варена - 150 г;

  • ковбаса напівкопчена - 150 г;

  • шинка - 150 г;

  • огірки солоні - 4 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • паста томатна - 1 ст. ложка;

  • оливки чорні (без кісточок) - 100 г;

  • каперси - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Дрібно нарізаємо цибулю. Ковбасу і шинку кришимо невеликими шматочками. Огірки ріжемо соломкою, маслини - кружечками. Завантажуємо все в чашу мультиварки, додаємо томатну пасту і каперси. Заливаємо бульйоном і вмикаємо на годину режим «Суп». Готову класичну солянку приправляємо сіллю і перцем. Подаємо з скибочками лимона і сметаною.

    Рецепт приготування рибної солянки в мультиварці «Редмонд»


    Інгредієнти:

  • філе рибне - 500 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • томати - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • огірки солоні - 3 шт.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • оливки (без кісточок) - 10 шт.;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Рибу нарізаємо великими шматочками, картопля - кубиками. Закладаємо їх у каструлю, заливаємо водою до верхньої позначки і включаємо режим «Варка на пару» на 10 хвилин. Після рибу і картоплю виймаємо шуязикай, а зливаємо бульйон і проціджуємо. У чашу мультиварки наливаємо масло і на режимі «Випічка» обсмажуємо розкришений невеликими кубиками цибулю, натерту моркву. Помідори ошпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Нарізаємо шматочками і відправляємо в зажарку, яка до того часу вже встигла зазолотиться. Додаємо накрошенние соломкою огірки і тушкуємо ще 5 хвилин.
    Повертаємо в каструлю картоплю з рибою, заливаємо бульйоном. Перчимо і солимо за смаком. Включаємо режим «Суп» на 50 хвилин. Після додаємо нарізані кружечками оливки і запускаємо «Підігрів» ще на 10 хвилин. Готову рибну солянку посипаємо рубаною зеленню.

    Рецепт грибного супу-солянки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • гриби (свіжі) - 300 г;

  • овочевий бульйон - 15 л;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • огірки (мариновані) - 4 шт.;

  • паста томатна - 2 ст. ложки;

  • маслини - 3 ст. ложки;

  • лимон - 1/4 шт.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    В мультиварці на режимі «Смаження» прогріваємо масло й обсмажуємо спочатку дрібно покришену цибулю до рум'яного кольору, потім додаємо натерту на крупній тертці моркву. Коли вона підрум'янитися, закладаємо в каструлю нарізані пластинками гриби і огірки соломкою, які за бажанням можна замінити квашеною капустою. Додаємо томатну пасту і пів склянки овочевого бульйону. Тушкуємо, помішуючи, близько 10 хвилин.
    Доливаємо бульйон, що залишився, солимо і переходимо на режим «Суп». За 5 хвилин до готовності додаємо маслини, лавровий лист і нарізаний часточками лимон, перчимо.

    Рецепт м'ясної солянки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • капуста - 1 кг;

  • свинина - 400 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • паста томатна - 1 ст. ложка;

  • часник - 2 зубки;

  • олія соняшникова - 1 ст. ложка;

  • Рецепт солянки в мультиварці

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо в мультиварці на режимі «Смаження» під закритою кришкою близько 10 хвилин. Потім додаємо дрібно покришену цибулю, крупно натерту моркву і подрібнений часник. Солимо, перчимо, перемішуємо. Закриваємо і смажимо ще близько 10 хвилин. Додаємо в каструлю нашатковану капусту і заливаємо томатною пастою, розведеної в половині мультистакана води. Переходимо на режим «Гасіння», і через півгодини солянка готова.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як
    Овочева солянка з грибами - рецепт
    Овочева солянка з грибами - рецепт
    Солянка овочева - чудове ситне блюдо, яке сподобається всім, в тому числі і вегетаріанцям. Варіантів її створення з додаванням різних інгредієнтів
    Азу в мультиварці
    Азу в мультиварці
    Вам подобається татарська кухня? Хочете навчитися готувати одну з національних страв цього народу? Мова йде про азу - страву з м'яса з овочами. У
    Квасоля в мультиварці - рецепти
    Квасоля в мультиварці - рецепти
    Не любите возитися з приготуванням квасолі? У нас є для вас є відмінне рішення - варити страви з квасолі в мультиварці. Виходить швидко, смачно і
    Сосиски в мультиварці
    Сосиски в мультиварці
    На основі сосисок можна приготувати багато смачних і різноманітних страв, а істотно спростити процес готування нам допоможе мультиварка. Давайте
    Солянка по-грузинськи
    Солянка по-грузинськи
    Як такої солянки в грузинській кухні, звичайно ж, немає. З класичним варіантом ця страва має мало спільного, хіба що гостроту, і тому супчик