Камбала в мультиварці
![Камбала в мультиварці Камбала в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/kambala-v-multivarc_681.jpeg)
Рецепт смаженої камбали в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Обидві сторони рибного філе обсушуємо за допомогою паперового рушника і посипаємо сіллю і перцем. У чашу мультиварки розігріваємо рослинне масло режимі "Випічка", або "Смаження". Обвалюємо рибне філе в борошні і кладемо в каструлю. Обсмажуємо камбалу з обох боків по 2 хвилини, після чого кладемо в чашу невеликий шматочок вершкового масла і тримаємо рибу в мультиварці ще 2 хвилини. Викладаємо камбалу на тарілку і поливаємо сумішшю розтопленого вершкового масла, лимонного соку і подрібненої зелені.
Камбала, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе камбали перевіряємо на наявність кісток і при необхідності видаляємо їх. Обсушуємо філе паперовими рушниками і заправляємо сумішшю солі і перцю. Кладемо камбалу в чашу мультиварки.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і змішати з розтопленим вершковим маслом, лимонним соком і зеленню. Поливаємо отриманою сумішшю рибне філе і посипаємо його паприкою. Включаємо мультиварку в режим "Випічка" і закриваємо кришку. Приготування камбали в мультиварці займе 10-15 хвилин.
Як приготувати камбалу на пару в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Змащуємо фольгу кунжутним маслом. Рибне філе обсушуємо паперовим рушником, солимо, перчимо і поливаємо рисовим оцтом. Викладаємо камбалу на лист фольги і розподіляємо по поверхні риби тертий імбир, часник і цибулю. Зверху поливаємо рибу кунжутним маслом і загортаємо фольгу. Кладемо рибу в чашу мультиварки і включаємо режим "Варка на пару" на 20-25 хвилин.
Фарширований філе камбали в мультиварці "Редмонд"
Інгредієнти:
Для начинки:
Для риби:
Приготування
У чашу мультиварки розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю, болгарський перець, селера. Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо до них креветки і продовжуємо готування до тих пір, поки вони
![Камбала в мультиварці Камбала в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/kambala-v-multivarc_202.jpeg)
Очищене від шкіри і кісток філе камбали кладемо на робочу поверхню, а зверху розподіляємо нашу креветочную начинку, звертаємо філе в рулет і обертаємо фольгою. Кладемо філе на решітку для варіння на пару і вмикаємо відповідний режим. Через 25-30 хвилин рулети буде готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Камбала смажена - рецепти](/uploads/posts/2015-03/kambala-smazhena-recepti_881.jpeg)
Камбала смажена - рецепти
Камбала - риба особлива, а тому приготувати її не надто просто. Полегшити це завдання допоможуть наші поради та маленькі секрети по створенню страв з
![Як посмажити камбалу на сковороді?](/uploads/posts/2015-03/yak-posmazhiti-kambalu-na-skovorod_541.jpeg)
Як посмажити камбалу на сковороді?
М'ясо камбали відрізняється солодкуватим присмаком і годиться навіть для приготування різних страв. Вона смачна і прекрасна у всіх видах теплової
![Як приготувати камбалу в духовці?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-kambalu-v-duhovc_641.jpeg)
Як приготувати камбалу в духовці?
Камбала - з вигляду незвичайна риба, що має дуже плоске тіло з оригінальним розташуванням очей тільки на одній стороні. Готувати її можна різними
![Камбала у фользі в духовці](/uploads/posts/2015-03/kambala-u-folz-v-duhovc_981.jpeg)
Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє
![Як чистити камбалу?](/uploads/posts/2015-03/yak-chistiti-kambalu_881.jpeg)
Як чистити камбалу?
Камбала не самий частий гість на нашому столі, тому деякі господині жодного разу в житті не стикалися з проблемою очищення риби від луски і кісток.
![Як правильно чистити камбалу?](/uploads/posts/2015-03/yak-pravilno-chistiti-kambalu_291.jpeg)
Як правильно чистити камбалу?
Камбала - риба не жирна, при цьому надзвичайно ніжна зважаючи своєї соковитості. Готувати камбалу можна як завгодно, вона відмінно запікається і