Варення з вишні в мультиварці
![Варення з вишні в мультиварці Варення з вишні в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/varennya-z-vishn-v-multivarc_961.jpeg)
Варення з вишні з кісточками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди вишні перебираємо і добре миємо. Викладаємо їх у чашу мультиварки і додаємо цукровий пісок. Включаємо в мультиварці режим «Гасіння» на 2 години. Після звукового сигналу розливаємо варення по банках.
Варення з вишні і апельсинів в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди миємо й обсушуємо на паперових рушниках. Чим менше залишиться в ягодах води, тим варення вийде гущі. Потім виймаємо кісточки з вишень. З апельсина зчищаємо цедру, а м'якоть розбираємо на часточки. Кожну з них ріжемо на 4 частини. У каструлю покласти вишню, всипаємо цукор. У режимі «Гасіння» варимо варення 20 хвилин. Потім додаємо апельсин і в тому ж режимі варимо 40 хвилин. По закінченню програми, варення готове. Його можна вживати відразу, а можна розкласти в банки і закупорити.
Вишневе варення в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вишню перебираємо, миємо, видаляємо кісточки. Волоські горіхи чистимо від шкаралупи. Ядра розрізаємо на невеликі шматочки. У чашу мультиварки викладаємо вишню, всипаємо цукор і залишаємо хвилин на 30 поки вишня пустить сік. Потім включаємо «Тушкування» на 1 годину. Через 30 хвилин від початку приготування додаємо горіхи і готуємо до закінчення програми. Гаряче варення відразу ж розкладаємо по банках і закатуємо.
Варення з замороженої вишні в мультиварці «Панасонік»
Інгредієнти:
Приготування
Вишню виймаємо з морозилки і даємо їй розтанути. Потім перекладаємо ягоди в каструлю мультиварки. Додаємо цукровий пісок, вливаємо воду і перемішуємо. У режимі « Гасіння» варимо варення 1 годину. При цьому кожні 10 хвилин перемішуємо варення і прибираємо утворену піну. Розливаємо готове варення з підготовленим банкам і прибираємо на зберігання.
Як варити варення з вишні в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вишню моєму і акуратно виймаємо кісточки. Потім ягоди рівномірно посипаємо сумішшю з пектином і перемішуємо. Перекладаємо вишню в каструлю мультиварки і в режимі «Суп» готуємо 7 хвилин, періодично помішуючи. Після цього всипаємо цукор, знову перемішуємо і в тому ж режимі готуємо до закипання. Знімаємо пінку, яка утворюється в процесі приготування, і вимикаємо мультиварку. Коли варення охолоне, знову в тому ж режимі даємо йому закипіти. Готове вишневе варення розливаємо по стерильним банкам і щільно закручуємо.
Рецепт вишневого варення в мультиварці
Інгредієнти:
![Варення з вишні в мультиварці Варення з вишні в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/varennya-z-vishn-v-multivarc_802.jpeg)
Заморожену вишню викладаємо в термостійкий посуд, всипаємо цукор, вливаємо воду і витримуємо так близько 5 годин. Потім добре все перемішуємо. У чашу мультиварки наливаємо воду до нижньої відмітки, ставимо в чашу ємність з вишневою масою. Встановлюємо режим «Суп» і час приготування - 4 години. Після звукового сигналу, який сповістить нас про те, що приготування закінчено, додаємо лимонну кислоту і добре перемішуємо. Залишаємо варення остигати. Далі витримуємо його близько 7-8 годин, щоб за цей час ягоди добре просочилися сиропом. І тільки після цього розливаємо його по стерильним банкам , закатуємо і відправляємо на зберігання.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Варення з чорниці](/uploads/posts/2015-03/varennya-z-chornic_201.jpeg)
Варення з чорниці
На сьогоднішній день нечасто можна зустріти любителів збирати в лісі ягоди, а потім варити з них варення. Тим не менш, це не належить до
![Варення з вишні - рецепт](/uploads/posts/2015-03/varennya-z-vishn-recept_761.jpeg)
Варення з вишні - рецепт
Готувати вишню запас - просте та приємне завдання: варення або джем з ягід готується швидко, а в холоди буде чим поласувати за чашкою чаю. Рецепти
![Варення з журавлини - рецепт](/uploads/posts/2015-03/varennya-z-zhuravlini-recept_321.jpeg)
Варення з журавлини - рецепт
Журавлина володіє прекрасними смаковими якостями і в ній міститься велика кількість мікроелементів. З неї роблять соки, десерти, додають у пироги. А
![Варення з м'яти - рецепт](/uploads/posts/2015-03/varennya-z-myati-recept_181.jpeg)
Варення з м'яти - рецепт
У літній період, коли багато свіжих ягід і фруктів можна зробити дивовижні заготовки на зиму: джеми, желе, варення. І сьогодні ми поділимося цікавими
![Варення з шовковиці - рецепт](/uploads/posts/2015-03/varennya-z-shovkovic-recept_351.jpeg)
Варення з шовковиці - рецепт
Шовковиця - смачна і корисна ягода. З неї можна зробити чудове варення, яке можна буде подавати до свіжозвареної чаю, оладок, сирників і т. д.
![Варення з брусниці в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/varennya-z-brusnic-v-multivarc_431.jpeg)
Варення з брусниці в мультиварці
Варення з брусниці - це смачний і корисний продукт, так як ця ягода володіє великою кількістю цілющих властивостей. І сьогодні ми розповімо вам, як