Повидло з яблук в мультиварці за простими рецептами на зиму зі сливами або грушами
Повидло з яблук в мультиварці готується практично без участі кухаря, не вимагаючи постійного помішування заготівлі та безперебійного контролю над процесом варіння. І класичний рецепт, і його численні варіації знайдуть своїх виконавців і стануть основою для отримання смачних солодких заготовок на зиму.
Яблучне повидло в мультиварці може бути зварене з нарізаних яблук або подрібнених за допомогою м'ясорубки або блендера плодів.
Відібрані для приготування повидла яблука миють, очищають від внутрішніх камер з насінням і при бажанні від шкірки.
Нарізають яблучну м'якоть скибочками або подрібнюють зручним способом за допомогою кухонних гаджетів.
Фруктову основу доповнюють цукром, поміщають в чашу мультиварки.
Як варіант яблука можна проварити в режимі «Варка на пару» з додаванням води до м'якості, а потім подрібнити толкушкой або блендером, доповнити цукром і варити до готовності.
Включають пристрій в режимі «Гасіння» і готують повидло з яблук в мультиварці протягом 2-3 годин або до бажаної густоти і разваренности.
Прискорити приготування десерту можна, застосовуючи програму «Випічка», але в даному випадку буде потрібно помішування заготовки в процесі термічної обробки і приготування ласощі при відкритій кришці.
Зварити повидло з яблук в домашніх в мультиварці можна, застосовуючи різні пропорції цукру і фруктової маси в залежності від природного солодощі яблук і бажаного результату. Для розм'якшення яблучної нарізки застосовують програму «Варка на пару» або «Мультиповар» з можливістю вибору температури 100 градусів.
Інгредієнти:
яблука – 1 кг;
цукровий пісок – 05-1 кг;
вода – 1 стакан.
Приготування
Підготовлені яблука кладуть у каструлю, заливають водою і проварюють у зручному режимі 20 хвилин або до м'якості.
Розтирають масу дерев'яним товкачем або блендером, переклавши масу тимчасово в іншу ємність.
Додають цукор, переводять пристрій на «Випічку» і упарюють масу протягом 45 хвилин.
Гаряче зварене повидло з яблук в мультиварці укупоривают в стерильну тару.
Густе повидло з яблук в мультиварці вдасться приготувати без додавання води. Для цього підготовлену яблучну м'якоть подрібнюють у свіжому вигляді за допомогою м'ясорубки або блендера, а потім уварюють з додаванням цукру, кількість якого має бути приблизно рівним порції фруктової основи.
Інгредієнти:
яблука – 15 кг;
цукровий пісок – 15 кг;
лимонний сік – 2 ст. ложки.
Приготування
Яблука очищають від серцевини, а при бажанні і від шкірки, подрібнюють до стану пюре.
Перекладають масу в чашу мультиварки.
Додають цукор, включають програму «Варка» або «Випічка» на годину.
За 5 хвилин до сигналу вливають лимонний сік.
Приготоване густе яблучне повидло в домашніх умовах в мультиварці розфасовують в стерильні банки, закупорюють.
Зварити повидло з солодких яблук в мультиварці можна без додавання цукру, що сприятливо позначиться на характеристиках заготовки, яка стане більш бажаною для дієтичного вживання. Збагатить аромат і смак десерту додана до складу паличка кориці або щіпка меленої прянощі.
Інгредієнти:
яблука – 15 кг;
паличка кориці – 1 шт.;
вода – 100 мл
Приготування
Яблука очищають від насіннєвих камер і шкірки, нарізають часточками, закладають у мультикастрюлю.
Доливають воду, закладають корицю, включають режим «Варка» або «Випічка».
Готують повидло з яблук без цукру мультиварці протягом 15 годин або до бажаного загустіння.
Гарячим розкладають десерт з стерильні банкам, стерилізують 15 хвилин, укупоривают і загортають до охолодження.
Смачне яблучне повидло в мультиварці вдасться зварити навіть з макухи, який у надлишку залишається після приготування соку. Відсутність вологи у фруктовій основі можна компенсувати простою водою. Час термічної обробки яблучної маси буде залежати від сорту використовуваних яблук і щільності шкірки.
Інгредієнти:
яблучний макуха – 1 кг;
цукровий пісок – 800 г;
вода – 1 стакан.
Приготування
У чашу мультиварки закладають макуха з яблук і вливають воду.
Доводять суміш до кипіння, включивши програму «Варка» або «Випічка».
Додають цукор, розмішують до розчинення кристалів.
Перемикають прилад на режим «Гасіння» і готують заготівлю 3-4 години.
Закупорюють зварене повидло з яблук на зиму в мультиварці в простерилізовані банки стерильними кришками.
Зварити яблучне повидло на зиму в мультиварці вийде не з одних лише яблук. Підвищити поживні властивості десерту і збагатити його смакові якості легко, додавши до складу заготовки гарбузову м'якоть. Кращою для використання є солодка гарбуз мускатного сорту, яку слід очистити від шкірки і насіння.
Інгредієнти:
яблука – 1 кг;
гарбуз – 1 кг;
цукровий пісок – 15 кг;
лимон – 1 шт.;
вода – 1 склянка;
кориця мелена – 1 ч. ложка.
Приготування
Нарізані яблука і гарбуз поміщають в чашу пристрою, заливають водою і готують на програмі «Варка» 20 хвилин.
Перекладають масу в миску, пюрируют блендером, повертають в чашу.
Додають цукор, сік і цедру лимона, корицю.
Готують повидло з гарбуза і яблук в мультиварці 40 хвилин в режимі «Випічка».
Закупорюють ласощі в стерильні банки.
Вразить гармонією кисло-солодкого смаку і оригінальним ароматом яблучне повидло в мультиварці, рецепт на зиму якого виконується з апельсинами. З такою добавкою буде смачніше і скибочку свіжого хліба, і тости, і крекери, і кульки ванільного морозива. Крім того, таке повидло – ідеальна начинка у випічку.
Інгредієнти:
яблука – 10 шт.;
апельсини – 6 шт.;
цукровий пісок – 1 кг;
лимон – 1 шт.
Приготування
Яблука і апельсини очищають від шкірки і насіння, а м'якоть шаткуємо кубиками або брусочками.
Додають попередньо ошпарений окропом і нарізаний разом з шкіркою лимон, обов'язково видаливши кісточки.
Засипають цукор, перемішують масу.
Включають режим «Гасіння», налаштовують таймер на 3 години.
Дають активно закипіти заготівлі, включивши відповідну програму, закупорюють повидло в стерильну тару.
Зварене яблучно-сливове повидло в мультиварці – краща начинка для пиріжків, пончиків і всілякої солодкої випічки. І текстуру і смак заготовки цілком сприяють подібним її результативному застосуванню в кулінарній практиці. Для отримання самостійного солодкого вишуканого делікатесу можна додати до складу пару ложок какао.
Інгредієнти:
яблука – 600 г;
сливи – 600 г;
цукровий пісок – 1 кг.
Приготування
В мультиварку закладають підготовлені сливи без кісточок і нарізаний яблучну м'якоть.
Засипають цукор, включають пристрій в режимі «Гасіння» на 3 години.
При бажанні масу уварюють до потрібної густоти на «Випікання», після чого укупоривают в стерильні банки.
Рецепт повидла з яблук в мультиварці результативно урізноманітнює факт додавання до складу груш. Пропорції компонентів допускається варіювати на свій розсуд, як і кількість доданого цукру. Якщо присутність в десерті фруктових скибочок не завадить, етап подрібнення маси можна опустити.
Інгредієнти:
яблука – 700 г;
груші – 700 г;
вода – 100 мл;
лимонний сік – 40 мл;
цукровий пісок – 700 р.
Приготування
Нарізані яблука і груші заливають в чашу мультиварки водою і проварюють у відповідному режимі 20 хвилин.
Перекладають масу в миску, подрібнюють блендером, повертають в мультикастрюлю.
Додають цукор і лимонний сік, готують ласощі на «Випікання» 45 хвилин.
Зварене повидло з яблук з лимоном в мультиварці славиться не тільки чудовим смаком, але і незрівнянної користю. Чашка гарячого трав'яного чаю з такою добавкою зміцнить імунітет, вбереже від застуди, наповнить організм вітамінами і надовго підніме настрій, зіпсований негодою міжсезоння.
Інгредієнти:
яблука – 1 кг;
лимони – 2 шт.;
цукровий пісок – 800 р.
Приготування
Лимони ретельно миють, заливають окропом, залишають на 5 хвилин.
Нарізають цитрус кубиками, видаливши при цьому кісточки.
Шинкують слідом підготовлені очищені яблука.
З'єднують фрукти в мультиварці.
Додають цукор, включають «Тушкування» на 3 години.
При бажанні пюрируют повидло блендером, доводять до кипіння і розфасовують в стерильні банки.
Яблучне повидло з корицею в мультиварці – варіант для тих, хто віддає перевагу домінування смаку прянощів в солодких і інших заготовках. Можна використовувати цілі палички добавки або застосовувати мелену пряність, визначаючи її кількість виходячи з індивідуальних смаків і потреб своєї родини.
Інгредієнти:
яблука – 1 кг;
цукровий пісок – 300-500 г;
кориця – 05-1 ч. ложка.
Приготування
Яблука подрібнюють за допомогою м'ясорубки або блендера, змішують з цукром, перекладають в чашу мультиварки.
Додають корицю, перемішують і готують повидло на режимі «Гасіння» 3 години.
Як приготувати яблучне повидло в мультиварці?
Яблучне повидло в мультиварці може бути зварене з нарізаних яблук або подрібнених за допомогою м'ясорубки або блендера плодів.
Яблучне повидло в мультиварці – простий рецепт
Зварити повидло з яблук в домашніх в мультиварці можна, застосовуючи різні пропорції цукру і фруктової маси в залежності від природного солодощі яблук і бажаного результату. Для розм'якшення яблучної нарізки застосовують програму «Варка на пару» або «Мультиповар» з можливістю вибору температури 100 градусів.
Інгредієнти:
Приготування
Густе яблучне повидло в мультиварці
Густе повидло з яблук в мультиварці вдасться приготувати без додавання води. Для цього підготовлену яблучну м'якоть подрібнюють у свіжому вигляді за допомогою м'ясорубки або блендера, а потім уварюють з додаванням цукру, кількість якого має бути приблизно рівним порції фруктової основи.
Інгредієнти:
Приготування
Яблучне повидло без цукру в мультиварці
Зварити повидло з солодких яблук в мультиварці можна без додавання цукру, що сприятливо позначиться на характеристиках заготовки, яка стане більш бажаною для дієтичного вживання. Збагатить аромат і смак десерту додана до складу паличка кориці або щіпка меленої прянощі.
Інгредієнти:
Приготування
Повидло з яблучного жмиху в мультиварці
Смачне яблучне повидло в мультиварці вдасться зварити навіть з макухи, який у надлишку залишається після приготування соку. Відсутність вологи у фруктовій основі можна компенсувати простою водою. Час термічної обробки яблучної маси буде залежати від сорту використовуваних яблук і щільності шкірки.
Інгредієнти:
Приготування
Гарбузово-яблучне повидло в мультиварці
Зварити яблучне повидло на зиму в мультиварці вийде не з одних лише яблук. Підвищити поживні властивості десерту і збагатити його смакові якості легко, додавши до складу заготовки гарбузову м'якоть. Кращою для використання є солодка гарбуз мускатного сорту, яку слід очистити від шкірки і насіння.
Інгредієнти:
Приготування
Яблучне повидло з апельсином в мультиварці
Вразить гармонією кисло-солодкого смаку і оригінальним ароматом яблучне повидло в мультиварці, рецепт на зиму якого виконується з апельсинами. З такою добавкою буде смачніше і скибочку свіжого хліба, і тости, і крекери, і кульки ванільного морозива. Крім того, таке повидло – ідеальна начинка у випічку.
Інгредієнти:
Приготування
Повидло з яблук і слив в мультиварці
Зварене яблучно-сливове повидло в мультиварці – краща начинка для пиріжків, пончиків і всілякої солодкої випічки. І текстуру і смак заготовки цілком сприяють подібним її результативному застосуванню в кулінарній практиці. Для отримання самостійного солодкого вишуканого делікатесу можна додати до складу пару ложок какао.
Інгредієнти:
Приготування
Повидло з яблук і груш в мультиварці
Рецепт повидла з яблук в мультиварці результативно урізноманітнює факт додавання до складу груш. Пропорції компонентів допускається варіювати на свій розсуд, як і кількість доданого цукру. Якщо присутність в десерті фруктових скибочок не завадить, етап подрібнення маси можна опустити.
Інгредієнти:
Приготування
Яблучне повидло з лимоном в мультиварці
Зварене повидло з яблук з лимоном в мультиварці славиться не тільки чудовим смаком, але і незрівнянної користю. Чашка гарячого трав'яного чаю з такою добавкою зміцнить імунітет, вбереже від застуди, наповнить організм вітамінами і надовго підніме настрій, зіпсований негодою міжсезоння.
Інгредієнти:
Приготування
Повидло з яблук з корицею в мультиварці
Яблучне повидло з корицею в мультиварці – варіант для тих, хто віддає перевагу домінування смаку прянощів в солодких і інших заготовках. Можна використовувати цілі палички добавки або застосовувати мелену пряність, визначаючи її кількість виходячи з індивідуальних смаків і потреб своєї родини.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Варення з яблук на зиму - простий рецепт прозорого варення часточками, з лимоном, апельсинами
Щоб зварити варення з яблук на зиму простий рецепт і зрозумілі рекомендації допоможуть впоратися із завданням на відмінно! Ласощі можна створити в
Яблучно-сливове повидло
Сливи і яблука зріють приблизно в один час, тому неодмінно потрібно встигнути заготовити побільше фруктового повидла, поєднавши в одному рецепті ці
Яблучне повидло - простий рецепт
Ідеальний фрукт для варіння повидла - яблука. Для приготування саме такого ласощі вам не будуть потрібні різні загусники, так як в яблуках міститься
Абрикосове повидло на зиму
Абрикосове повидло - це прекрасна заміна звичного яблучного ласощів. Його так само можна додати в начинку для пирогів або їсти просто так, з чаєм,
Яблучне повидло в мультиварці
Яблучне повидло - це смачне і ароматне ласощі, яке можна подати до чаю, як самостійний десерт або використовувати як начинку для пирогів. І сьогодні