Медовий торт в мультиварці - прості рецепти бісквіта і великого Медовика зі сметанним кремом, з вареним згущеним молоком
Медовий торт в мультиварці – це рецепт, який оцінять зайняті господині або ті, кому лінь включати духовку і возитися з коржами. В приладі, вибравши потрібний режим, бісквіт для медовика легко приготується, вийде пишним, щільним і мелкопористым – ідеальна основа для коханої «Медовика».
Спекти бісквіт для медовика в мультиварці справу не клопітка, хоча і не швидке. На випікання йде 1 годину, без урахування часу на підготовку тесту. Особливостей у замішуванні основи немає, можна застосовувати звичний спосіб виготовлення пишного коржа.
Великий і смачний медовик в мультиварці вийде з кефіру тесту або класичного бісквітного, але розпушувач до складу краще додати, для впевненості в пишному результаті.
Випікати бісквіти потрібно зі знятим клапаном, для безперешкодного виходу пари, в іншому випадку корж вийде «вареним».
Виймати корж потрібно з допомогою чаші для варіння на пару.
Розрізається бісквіт поле того як повністю охолоне, найкраще ввечері спекти корж, а на ранок ділити на частини, так можна отримати від 4 до 6 коржів за одну випічку.
Щоб під час випікання не з'явилася шапочка, чашу з тестом потрібно покрутити в різні боки, розподіляючи рівномірно по ємності.
Швидкий медовик в мультиварці просочується будь-яким кремом: заварним, згущеним, вершковим, сметаною.
Простий медовик в мультиварці – це пухкий бісквіт, розрізаний на коржі і просочений згущеним молоком з маслом. У даному рецепті застосовується кориця, її наявність необов'язково, а мед краще вибрати квітковий і ароматний. Бісквіт за даним рецептом вийде дуже пишним, приблизно 8 см заввишки, різати його можна на 3 товстих або 4 тонких коржа.
Інгредієнти:
яйця – 5 шт.;
цукор – 150 г;
розпушувач, ванілін;
борошно – 300 г;
мед – 100 г;
кориця – 1/2 ч. л.;
олія – 200 г;
згущене молоко – 15 б.
Приготування
Збити яйця з цукром, ввести мед.
Додати розпушувач, ванілін, корицю і поступово всипати борошно.
Перелити в чашу, випікати медовий торт в мультиварці 45 хвилин на «Випікання».
Збити масло зі згущеним молоком, просочити остиглі коржі, прикрасити за бажанням.
Класичний торт «Медовик» в мультиварці готується за базовим рецептом медового бісквіта , заварний крем краще робити на молоці, при бажанні додати какао. У тісто краще додавати світлий квітковий мед гречаний не підійде, він буде відчутно гірчити. Прикрасити можна горіхами, притрусивши какао-порошком кокосовою стружкою.
Інгредієнти:
цукор – 200 г + 150 г для крему;
мед – 100 г;
яйця – 5 шт. + 2 шт. в крем;
розпушувач;
борошно – 400 г;
молоко – 500 мл;
какао – 2 ст. л.;
масло – 150 г;
ванілін.
Приготування
Збити яйця і цукор, ввести мед, потім розпушувач і борошно.
Перелити тісто в промаслений чашу, готувати на «Випікання» 50 хвилин. Повністю охолодити.
Для крему збити яйця з цукром, влити молоко. Варити на мінімальному вогні до згущення, додати какао, ванілін і масло, збити і охолодити.
Повністю остиглий бісквіт розрізати на коржі, промазати кремом, залишити для просочення на 2-3 години.
Рецепт Медовика зі сметанним кремом в мультиварці відрізняється від класичного тільки вибором просочення. Сметана освіжить нудотний смак коржів і збалансує результат, тому домашній продукт не підійде, через відсутність характерною кислинки. Щоб отримати рівні коржі, розрізати бісквіт потрібно повністю охолодженим.
Інгредієнти:
цукор – 200 г + 1 ст. в крем;
борошно – 300 г;
яйця – 4 шт.;
мед – 100 г;
розпушувач;
сметана 25% - 300 мл;
загущувач для вершків – 1 пакетик.
Приготування
Збити яйця з цукром і медом, додати розпушувач, борошно.
Випікати медовий торт в мультиварці на «Випікання» 45 хвилин, охолодити корж.
Збити сметану з цукром і згущувачем.
Бісквіт розрізати, просочити кремом, охолоджувати 2 години.
Швидкий і простий медовий торт з вареним згущеним молоком в мультиварці – рецепт з категорії «на швидку руку». Такий торт краще готувати з вечора, спеціально для ранкового чаювання, щоб він повністю просочився і став м'яким і ніжним. В іншому випадку потрібно просочити коржі сиропом, який можна зробити з меду і теплої води.
Інгредієнти:
яйця – 4 шт.;
цукор – 150 г;
мед 100 г + 50 г для сиропу;
вода – 100 мл;
борошно – 350 г;
розпушувач;
варена згущене молоко – 15 б.;
масло – 100 р.
Приготування
Збити яйця з цукром і медом, додати розпушувач і борошно.
Випікати медовий торт на «Випікання» в мультиварці 50 хвилин, корж остудити, розрізати на 3 частини.
Змішати теплу воду і мед, просочити коржі.
Збити згущене молоко з маслом, промазати коржі, залишити на 2-4 години.
Пишний медовик в мультиварці з заливного кефірного тесту вийде не гірше класичного. Бісквіт вийде пишним, пористим, завдяки чому швидко і якісно просочиться кремом. Продукти перед збиванням повинні полежати в кімнаті і прогрітися. Важливо, щоб кількість тіста не перевищувало половини обсягу чаші, інакше воно просто «втече».
Інгредієнти:
кефір – 150 мл;
розпушувач;
борошно – 2 ст.;
яйця – 3 шт.;
мед – 100 г;
заварний крем – 500 мл
Приготування
Збити яйця з цукром, медом і розпушувачем.
Влити кефір, перемішати, додати борошно перелити в чашу.
Готується бісквіт на «Випікання» 60 хвилин, повністю охолоджується.
Розрізати на 4 коржі, просочити кремом, залишити на 3 години.
Смачний Медовик в мультиварці називається «Оксамитовим», завдяки його зовнішнього вигляду. Для отримання потрібного ефекту, один корж потрібно повністю охолодити і подрібнити в крихту з допомогою блендера. Крем в даному варіанті застосовується простий: охолоджена згущене молоко збивається з м'яким маслом. Корж вийде дуже ароматним з легким кавовим присмаком.
Інгредієнти:
яйця – 5 шт.;
цукор – 200 мл;
мед – 100 г;
борошно – 2 ст.;
масло рослинне – 100 мл;
розпушувач;
розчинна кава – 2 ч. л.;
вода окріп – 3/4 ст.;
згущене молоко – 1 б.;
м'яке масло – 150 р.
Приготування
Білки збити з половиною цукру до міцних піків.
Залити каву окропом, залишити до повного охолодження.
Окремо збити жовтки з цукром і медом, влити каву, масло, розпушувач.
Порціями всипати борошно, збити міксером.
Акуратно ввести білки.
Перелити в чашу, випікати 60 хвилин.
Розрізати на 4 коржі, один розкришити.
Збити згущене молоко з маслом, просочити коржі, обмазати весь торт, обсипати крихтою.
Медовий торт, спечений в мультиварці подають через 3-4 години.
Шоколадний торт «Медовик» в мультиварці готується за класичним рецептом, просто частина борошна для тіста замінюється какао-порошком у рівних пропорціях. Крем теж при бажанні можна зробити шоколадним, додавши розтоплену плитку, в даному рецепті застосовується сметанна просочення і шматки в'яленого чорносливу.
Інгредієнти:
яйця – 4 шт.;
борошно – 15 склянки;
какао – 1/2 ст.;
розпушувач;
мед – 100 г;
чорнослив – 100 г;
сметана 25% - 300 мл;
шоколад – 200 г;
цукор – 100 г;
загущувач для вершків – 1 пакетик.
Приготування
Збити яйця з цукром, медом, розпушувач.
Ввести муку, потім какао.
Випікати 60 хвилин, охолодити, розрізати на кілька коржів.
Збити сметану з цукром і згущувачем.
Промазати коржі, на кожен шар викладати порізаний чорнослив.
Готовий торт полити розтопленим шоколадом, просочувати не менше 3 годин.
Як приготувати медовик в мультиварці?
Спекти бісквіт для медовика в мультиварці справу не клопітка, хоча і не швидке. На випікання йде 1 годину, без урахування часу на підготовку тесту. Особливостей у замішуванні основи немає, можна застосовувати звичний спосіб виготовлення пишного коржа.
Медовик в мультиварці - простий рецепт
Простий медовик в мультиварці – це пухкий бісквіт, розрізаний на коржі і просочений згущеним молоком з маслом. У даному рецепті застосовується кориця, її наявність необов'язково, а мед краще вибрати квітковий і ароматний. Бісквіт за даним рецептом вийде дуже пишним, приблизно 8 см заввишки, різати його можна на 3 товстих або 4 тонких коржа.
Інгредієнти:
Приготування
Медовик в мультиварці з заварним кремом
Класичний торт «Медовик» в мультиварці готується за базовим рецептом медового бісквіта , заварний крем краще робити на молоці, при бажанні додати какао. У тісто краще додавати світлий квітковий мед гречаний не підійде, він буде відчутно гірчити. Прикрасити можна горіхами, притрусивши какао-порошком кокосовою стружкою.
Інгредієнти:
Приготування
Медовик в мультиварці зі сметанним кремом
Рецепт Медовика зі сметанним кремом в мультиварці відрізняється від класичного тільки вибором просочення. Сметана освіжить нудотний смак коржів і збалансує результат, тому домашній продукт не підійде, через відсутність характерною кислинки. Щоб отримати рівні коржі, розрізати бісквіт потрібно повністю охолодженим.
Інгредієнти:
Приготування
Медовик зі згущеним молоком в мультиварці
Швидкий і простий медовий торт з вареним згущеним молоком в мультиварці – рецепт з категорії «на швидку руку». Такий торт краще готувати з вечора, спеціально для ранкового чаювання, щоб він повністю просочився і став м'яким і ніжним. В іншому випадку потрібно просочити коржі сиропом, який можна зробити з меду і теплої води.
Інгредієнти:
Приготування
Медовик з кефіром в мультиварці
Пишний медовик в мультиварці з заливного кефірного тесту вийде не гірше класичного. Бісквіт вийде пишним, пористим, завдяки чому швидко і якісно просочиться кремом. Продукти перед збиванням повинні полежати в кімнаті і прогрітися. Важливо, щоб кількість тіста не перевищувало половини обсягу чаші, інакше воно просто «втече».
Інгредієнти:
Приготування
Оксамитовий Медовик в мультиварці
Смачний Медовик в мультиварці називається «Оксамитовим», завдяки його зовнішнього вигляду. Для отримання потрібного ефекту, один корж потрібно повністю охолодити і подрібнити в крихту з допомогою блендера. Крем в даному варіанті застосовується простий: охолоджена згущене молоко збивається з м'яким маслом. Корж вийде дуже ароматним з легким кавовим присмаком.
Інгредієнти:
Приготування
Шоколадно-медовий торт в мультиварці
Шоколадний торт «Медовик» в мультиварці готується за класичним рецептом, просто частина борошна для тіста замінюється какао-порошком у рівних пропорціях. Крем теж при бажанні можна зробити шоколадним, додавши розтоплену плитку, в даному рецепті застосовується сметанна просочення і шматки в'яленого чорносливу.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Десерт «Мурашник» - рецепти в домашніх умовах зі згущеним молоком, печива або кукурудзяних паличок
Десерт «Мурашник» - рецепт, який захоче повторити кожен кулінар. Варіантів його виготовлення багато, тому визначити відповідний по гаманцю і
Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами
Торт на кефірі ніколи не підведе! Завдяки кисломолочному продукті в основі, коржі виходять вологими і повітряними, поєднуються з заварним, сметанним
Манник на кефірі в мультиварці - рецепти без борошна або яєць, з родзинками, яблуками і вишнею
Приготований маннік на кефірі в мультиварці – кращий спосіб без клопоту нагодувати домашніх ласунів відмінною пишною випічкою. Рецепти можна
Медовий торт зі сметанним кремом
«Медовик» - дуже популярний святковий десерт у багатьох сім'ях. Він чудово смачний і простий у виконанні, а також досить бюджетний. Рецептів існує
Медовик в мультиварці
Улюблений багатьма торт "Медовик" можна приготує ще одним легким та швидким способом - за допомогою мультиварки. Це чудо-помічниця сильно спрощує
"Медовик" зі згущеним молоком
Торт «Медовик» - популярний десерт, класичний рецепт якого, напевно, знайомий кожній господині. І сьогодні ми розповімо, як приготувати це чудове