Тісто для булочок в хлібопічці
Хлібопічка – помічниця не тільки в приготуванні смачного хліба. У ній ще можна зробити чудове тісто для булочок. Цікаві рецепти тесту для булочок в хлібопічці чекають вас нижче.
Інгредієнти:
пшенична просеянная борошно – 400 г;
куряче яйце середнього розміру – 1 шт.;
цукор – 50 г;
маргарин для випічки або масло – 40 г;
коров'яче молоко – 130 мл;
сухі дріжджі – 10 р.
Приготування
Маргарин попередньо розтоплюємо. Розбиваємо яйце і ретельно його розмішуємо. В першу чергу в контейнер хлібопічки поміщаємо рідкі інгредієнти: яйце, попередньо розтоплений і охолоджений маргарин і молоко. Потім занурюємо сухі інгредієнти. Вибираємо режим, який відповідає замісу дріжджового тіста. По закінченні програми дріжджове тісто для булочок в хлібопічці буде повністю готове для роботи, можна сміливо приступати до формування, а потім і до випікання виробів.
Інгредієнти:
молоко коров'яче – 80 мл;
пшеничне борошно, просеянная вищого сорту – 350 г;
родзинки – 90 г;
маргарин або натуральне вершкове масло – 140 г;
сіль;
пісок цукровий – 110 г;
невеликі курячі яйця – 2 шт.;
дріжджі сухі швидкодіючі – 10 р.
Приготування
Родзинки перебираємо, промиваємо і заливаємо окропом. Потім воду виливаємо, а родзинок даємо просохнути. Підігріваємо Молоко, додаємо мягенькое масло. Коли маса охолоне, додаємо яйце і добре розмішуємо. Виливаємо суміш у ємність хлібопічки. Всипаємо просіяне борошно заздалегідь і інші сухі інгредієнти. По центру насипаємо дріжджі. Вибираємо режим «Тісто». А коли перший заміс закінчиться, додаємо ізюм, вимішуємо і починаємо формувати булочки.
Інгредієнти:
молоко тепле – 100 мл;
цукор – 1/4 склянки;
тепла вода – 100 мл;
пшенична просеянная борошно – 600 г;
натуральне масло вершкове м'яке – 70 г;
яйця курячі середнього розміру – 2 шт.;
сухі дріжджі швидкої дії – 10 м;
сіль.
Для начинки:
пісок цукровий – 110 г;
кориця мелена – 10 р.
Приготування
Спочатку вливаємо в хлібопічку молоко з водою, додаємо цукор, дріжджі. Потім додаємо вершкове масло, яйця, борошно і сіль. Включаємо режим «Тісто». Час приготування близько 90 хвилин. Готове тісто акуратно витягаємо з відерця хлібопічки і покласти на стіл, притрушений борошном. Розкачуємо його, наносимо шар розтопленого масла і присипаємо цукром з корицею. Формуємо рулет і ріжемо його на шматочки шириною по 3 див. Даємо заготівлях постояти, а потім випікаємо до готовності. Приємного всім апетиту!
Здобне тісто для булочок в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин попередньо розтоплюємо. Розбиваємо яйце і ретельно його розмішуємо. В першу чергу в контейнер хлібопічки поміщаємо рідкі інгредієнти: яйце, попередньо розтоплений і охолоджений маргарин і молоко. Потім занурюємо сухі інгредієнти. Вибираємо режим, який відповідає замісу дріжджового тіста. По закінченні програми дріжджове тісто для булочок в хлібопічці буде повністю готове для роботи, можна сміливо приступати до формування, а потім і до випікання виробів.
Тісто в хлібопічці для булочок з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки перебираємо, промиваємо і заливаємо окропом. Потім воду виливаємо, а родзинок даємо просохнути. Підігріваємо Молоко, додаємо мягенькое масло. Коли маса охолоне, додаємо яйце і добре розмішуємо. Виливаємо суміш у ємність хлібопічки. Всипаємо просіяне борошно заздалегідь і інші сухі інгредієнти. По центру насипаємо дріжджі. Вибираємо режим «Тісто». А коли перший заміс закінчиться, додаємо ізюм, вимішуємо і починаємо формувати булочки.
Тісто для булочок з корицею в хлібопічці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Спочатку вливаємо в хлібопічку молоко з водою, додаємо цукор, дріжджі. Потім додаємо вершкове масло, яйця, борошно і сіль. Включаємо режим «Тісто». Час приготування близько 90 хвилин. Готове тісто акуратно витягаємо з відерця хлібопічки і покласти на стіл, притрушений борошном. Розкачуємо його, наносимо шар розтопленого масла і присипаємо цукром з корицею. Формуємо рулет і ріжемо його на шматочки шириною по 3 див. Даємо заготівлях постояти, а потім випікаємо до готовності. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Паску в хлібопічці
Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із
Тісто в хлібопічці
Володарки чудового приладу - хлібопічки, можуть з легкістю економити час в процесі приготування різноманітних выпечных виробів. Майже будь-яка основа
Дріжджове тісто в хлібопічці
Тим хазяєчкам, які дуже люблять піч, але не особливо хочуть возитися з тестом пропонуємо з цією метою використовувати хлібопічку. Далі детально
Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два