Рис по-китайськи
![Рис по-китайськи Рис по-китайськи](/uploads/posts/2015-07/ris-po-kitayski_561.jpeg)
Рис з овочами по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо з підготовки овочів. Подрібнюємо часник і ріпчасту цибулю і обсмажуємо їх на рослинному маслі. Коли овочі трохи обсмажаться, додаємо тертий на тертці корінь імбиру і гриби, нарізані смужками. Обсмажуємо хвилин 5 а потім кладемо інші овочі – моркву і перець, нарізані соломкою, подрібнену капусту, помідор і стебла селери. Перемішуємо, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо хвилин на 20 на малому вогні. Після цього висипаємо в сковороду промитий рис і вливаємо стільки води, щоб крупа була злегка нею покрита. Вливаємо соєвий соус, перемішуємо і тушкуємо до готовності рису.
Смажений рис по-китайськи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до готовності, а потім перекладаємо в миску і ставимо в холодильник – для смаження він повинен бути холодним. Гриби ріжемо тонкими скибочками, а моркву – соломкою. Перчик чилі нарізаємо як можна дрібніше. Міні цукіні ріжемо кубиками, а цибулю і часник дрібненько рубаємо. Також кришимо і зелений лук, але його на деякий час відставляємо в сторону. Сковороду добре прогріваємо, вливаємо кунжутне масло, гарненько його прогріваємо і тільки після цього кидаємо в нього подрібнений часник, імбир і перчик чилі. Смажимо близько 1 хвилини. Тепер додаємо моркву і смажимо ще приблизно 1 хвилину. В отриману ароматну суміш додаємо цукіні, гриби і обсмажуємо, постійно помішуючи, близько 2 хвилин. Тепер викладаємо холодний рис, знову перемішуємо і прогріваємо суміш хвилини 2. У миску розбиваємо куряче яйце, додаємо соєвий соус і гарненько збиваємо виделкою. Отриману суміш тонкою цівкою вливаємо в сковороду з овочами і відразу ж перемішуємо. Знімаємо сковороду з вогню, додаємо зелений лук, розмішуємо і розкладаємо смажений рис по-китайськи по тарілках.
Рис по-китайськи з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо, чистимо від плівок, ріжемо кубиками і смажимо на олії до готовності. Перекладаємо його тарілку. Рис варимо до готовності і повністю охолоджуємо. Після цього обсмажуємо його в тій же сковороді, де смажили курку. Додаємо куркуму (достатньо буде кількості на кінчику ножа). На іншій сковороді смажимо збиті яйця, розмішуючи їх лопаткою. Перекладаємо їх в сковороду до рису додаємо курку, дрібно нарізану зелену цибулю, соєвий соус за смаком. Добре перемішуємо і обсмажуємо куряче м'ясо з рисом по-китайськи ще 2 хвилини.
Рис по-китайськи зі свининою
Інгредієнти:
![Рис по-китайськи Рис по-китайськи](/uploads/posts/2015-07/ris-po-kitayski_362.jpeg)
Приготування
Цибуля порей і ріпчасту, солодкий перець, часник нарізаємо невеликими шматочками. Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді. М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Підготовлені овочі і м'ясо обсмажуємо на сильному вогні, постійно перемішуючи. На цей процес піде близько 7 хвилин. Після цього вливаємо в сковороду збиті яйця і добре розмішуємо. Викладаємо рис, вливаємо соєвий соус, лимонний сік, додаємо подрібнену цибулю, перемішуємо. Даємо свинини з рисом по-китайськи прогрітися і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з фунчозы з овочами](/uploads/posts/2015-07/salat-z-funchozy-z-ovochami_401.jpeg)
Салат з фунчозы з овочами
Фунчоза все частіше і частіше з'являється на наших столах в різноманітних стравах. Найчастіше її подають з морепродуктів. Ми ж розповімо вам, як
![Кляр по-китайськи](/uploads/posts/2015-07/klyar-po-kitayski_791.jpeg)
Кляр по-китайськи
Приготувати китайський кляр простіше простого, але результат виходить незвичайним! Риба або м'ясо, обсмажені в такому клярі, виходять дуже соковитими
![Курка по-китайськи](/uploads/posts/2015-07/kurka-po-kitayski_161.jpeg)
Курка по-китайськи
Куряче м'ясо - найпоширеніше в наших широтах, тому і в раціоні з'являється досить часто. Ми пропонуємо вам урізноманітнити звичні страви і
![Локшина з морепродуктами](/uploads/posts/2015-03/lokshina-z-moreproduktami_501.jpeg)
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
![Баклажани по-китайськи](/uploads/posts/2015-01/baklazhani-po-kitayski_351.jpeg)
Баклажани по-китайськи
Баклажани - дивовижні овочі, які широко застосовуються в кулінарії різних країн. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як їх зробити по-китайськи.
![Яловичина по-китайськи](/uploads/posts/2015-01/yalovichina-po-kitayski_241.jpeg)
Яловичина по-китайськи
Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів цієї дивовижної