Пхали по-грузинськи
![Пхали по-грузинськи Пхали по-грузинськи](/uploads/posts/2016-01/phali-po-gruzinski_711.jpeg)
Пхали з шпинату по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
Вимитий шпинат опускаємо в окріп і через хвилину відкидаємо його на друшляк. Кришимо кінзу, кладемо її в блендер і подрібнюємо. Туди ж відправляємо волоські горіхи, часник, спеції, сіль і все добре розтираємо. Тепер викладаємо шпинат і ще включаємо блендер, щоб маса стала однорідною. Тепер за смаком підливаємо винний оцет, перемішуємо. З отриманої маси скачуємо кульки, покласти їх на блюдо і прикрашаємо зернами граната.
Пхали з буряка по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
Буряк відварюємо до готовності, чистимо і пропускаємо через м'ясорубку або тремо на тертці. Горіхи разом з кінзою, часником, перцем і сіллю перетираємо в ступці, або подрібнюємо в блендері. Змішуємо отриману масу з буряком. Готову страву притрушиваем подрібненою петрушкою.
Пхали із квасолі по-грузинськи
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності. Також сміливо можна використовувати готову квасолю в банках. Горіхи подрібнюємо до стану крихти, додаємо подрібнений часник, дрібно рубану кинзу, коріандр, перець, сіль і все перемішуємо до однорідного стану. Змішуємо отриману масу з квасолею і прикрашаємо зернами граната.
Грузинське блюдо пхали з капусти - рецепт
Інгредієнти:
![Пхали по-грузинськи Пхали по-грузинськи](/uploads/posts/2016-01/phali-po-gruzinski_962.jpeg)
Приготування
Капусту і буряк нарізаємо довільними шматочками і відварюємо до готовності. Пропускаємо овочі разом з часником, горіхами і перцем через м'ясорубку. А щоб пхали вийшли не надто водянистими, з капусти потрібно постаратися віджати максимум води. Добре все перемішуємо. Дрібненько кришимо кінзу і цибулю. Додаємо їх до решти інгредієнтів. Туди ж кладемо сіль, спеції, вливаємо винний оцет і добре розмішуємо. Блюдо відразу готовий до вживання. А якщо є час, то нехай краще він настоїться годинки 2 тоді пхали по-грузинськи з капусти будуть особливо смачні.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пхали з шпинату по-грузинськи](/uploads/posts/2015-07/phali-z-shpinatu-po-gruzinski_671.jpeg)
Пхали з шпинату по-грузинськи
Якщо ви знайомі з грузинською кухнею, то напевно чули про таку страву як пхали. Зазвичай пхали називають салат, який готують з одного основного
![Пхали з квасолі](/uploads/posts/2015-07/phali-z-kvasol_921.jpeg)
Пхали з квасолі
Пхалі - традиційне кавказьке блюдо, яке є обов'язковим на кожному святковому столі. Пхали може бути приготоване з різних овочів або бобових, з
![Сациві з риби по-грузинськи](/uploads/posts/2015-07/saciv-z-ribi-po-gruzinski_701.jpeg)
Сациві з риби по-грузинськи
Як відомо, грузинська кухня славиться своїми гострими і пряними стравами. Сациві - традиційний грузинський соус, який подається з м'ясом або рибою.
![Пхали з буряка](/uploads/posts/2015-01/phali-z-buryaka_411.jpeg)
Пхали з буряка
Пхалі - це група страв грузинської кухні, які готують з овочів і зелені і заправляють горіхами. І сьогодні ми розповімо, як зробити пхали з буряка.
![Сациві з кольоровою капустою](/uploads/posts/2015-01/saciv-z-kolorovoyu-kapustoyu_731.jpeg)
Сациві з кольоровою капустою
У знаменитому горіховому соусі можна готувати будь-які страви від м'ясних до овочевих. І зараз ми докладно розповімо, як приготувати сациві з
![Пхали з капусти - рецепт](/uploads/posts/2015-01/phali-z-kapusti-recept_851.jpeg)
Пхали з капусти - рецепт
Пхалі - це грузинське блюдо, яке готується з овочів і гострої заправки. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити його з капусти. Читаємо наші нові